Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

neparemiu kol kas, nes pati nesenai tedirbu, bet perku dovanas sesem ir broliam uz ja, kad pinigu nereiktu tiek leisti, ir 6iaip koki daikteli nuperku, nes zinau, kad pati niekad nepirktu
ir zadu pradet taupyt ant kosmodisko blush2.gif tikrai pati nepirktu, o man net graudu, kai mamai nugara skauda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 05 vasario 2007 - 17:04
Padedam ir tevams ir uosviams
Atsakyti
Na, jie ir taip nebogai uzdirba, bet,aisku, kad paremiam savo iniciatyva. Nors jie taip to nenori, tai tenka pirkti patiems to kas reikalinga ir dovanoti
Atsakyti
мама mane paremia ax.gif
Atsakyti
Tai ,kad dar jie mus remia,nors jau noreciau atsikratyti to negero jausmo. blush2.gif
Atsakyti
Kol kas dar tevai mane remia aisku nebefinansiskai, bet visokiomis darzovemis mesytemis ir t.t. ir as esu labai dekinga savo tevems uz tai.
Atsakyti
QUOTE(FEJA 333 @ 2007 03 29, 17:17)
Tai ,kad dar jie mus remia,nors jau noreciau atsikratyti to negero jausmo. blush2.gif

Ir pas mane tas pats...O jau laikas būtų juos paremti...
Atsakyti
Tevams turbut nebutu malonu is vaiku imti, jie iprate patys padeti kuo gali, nors as ir neimu, bet tada nors vaikams duoda. biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad niekada neteks remti savo tėčio, nes aš tikriausiai niekada nepasieksiu to, ką pasiekęs jis g.gif
Man irgi nieko netrūksta, Turiu gerą išsilavinimą, darbą, namus bet... Gera žiūrėti į savo artimą žmogų, kuris sau gali leisti viską ir kartu išlikti tokiu artimu, savu, padedančiu visiems aplinkiniams. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Inga N,2004 06 01, 11:04]
Man tai ima pavydas, kai skaitau, kad tėvai dovanoja jaunai šeimai povestuvines keliones, mašinas, butą, baldus ir pan. (pagal galimybes), nes mano tėvai niekada to nedarė ir nedarys. Teisybė, vestuves mums kažkada iškėlė kad ir kuklias, o toliau rūpinasi savo komfortu. Na bet ką darysi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mane tos pacios mintys. Man irgi niekas nieko nepirko ir nedave. Tais kurie ima as vadinciau suagusiais lepuneliais 4u.gif
Papildyta:
[quote=aistruole,2007 06 09, 18:05]
[quote=Inga N,2004 06 01, 11:04]
Man tai ima pavydas, kai skaitau, kad tėvai dovanoja jaunai šeimai povestuvines keliones, mašinas, butą, baldus ir pan. (pagal galimybes), nes mano tėvai niekada to nedarė ir nedarys. Teisybė, vestuves mums kažkada iškėlė kad ir kuklias, o toliau rūpinasi savo komfortu. Na bet ką darysi.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mane tos pacios mintys. Man irgi niekas nieko nepirko ir nedave. Tais kurie ima as vadinciau suagusiais lepuneliais 4u.gif
[/quote]

Todel ir nesijauciu skolinga ka duoti mamai, nors ji viena, sveikata nekokia ir gyvenime pastovaus darbo nedirbusi, vis trumpus, juk ji prie nieko nepritampa, skaito save auksciau kitu.
Aplamai as pas ja augau 7 metus ir per tuos pacius mane seneliai remdavo. Ar esu skolinga mamai?
Atsakyti
Paremiu, jei tik matau, kad reikia. Jokiu problemu.
As aplamai linkusi padeti saviskiams, jei matau, kad zmogus stengiasi is visu jegu ir nelaukia paramos ziuredamas per peti.
Atsakyti
Internetu apmoku mamos sąskaitas. Nors kai atvažiuoja- vis stengiasi anūkams kokį litą "padovanot". Prisimenu vaikystę- mano a.a. seneliai darydavo lygiai taip pat...
Atsakyti