Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

Siunciu tevams.
Kai buvau studente (iki 24 m.), tevai duodavo man pinigu kiek galedavo nors ir patys kukliai gyvendavo - ir neklausdavo kur as juos isleisiu. Dabar, kai dirbu, mielai pasiunciu kai galiu bent po kazkiek, ir neklausiu kur jie isleis. Nenoriai ima: ,,nu kam, gi pencija gaunam..", ,,juk patiems jums reikia"... Tai as sakau: ,,tai cia pavasariniams reikalams, sventems,...smulkioms islaidoms". O kur isleisti - juk visada atsiras reikalu... lotuliukas.gif

Siunciu sesei.
Tikrai mielai prisimenu tuos laikus, kai sesuo tiesiog duodavo kazkiek (10 - 50 lt) ir klausdavo - ,,ar uzteks?", nors pati dirbo ir nuomavosi su drauge kartu 1 kambariuka. Dabar, esant galimybei, as neklausdama, kiek galiu duodu nors ir kartais, nes pas ja situacija sudetingesne.

Galu gale, gi visu pinigu neuzdirbsi, ir nepritaupysi. ax.gif Gal siandien man geriau, rytoj - gal broliui/sesei/tevams bus geriau. Jei gales - gal susiprotes ir neprasomi bent kazkiek pades.
4u.gif
Ir kas maloniausia - mes nekalbame apie tai - ,,va, as tau tiek padejau tai tu dabar man tiek ir tiek turi padeti...". thumbup.gif
Atsakyti
ne, isskyrus tai, kad atvaziuodami priperkamn maisto
Atsakyti
Regis jau reiks pradeti padeti tevams. Nors dar dirba, taciau mano mama viena, o kaip zinia visiems sumazino stipriai algas, nebeuztenka ir mokescius sumoketi ir prasimaitinti ir basai nevaikscioti. O dar ne pensija. Liudna kai pagavoji. Bet kaip sakant, buvo laikai mum padejo dabar mes padesim:) ir viskas bus gerai 4u.gif
O kaip situacija pas kitus? Manau dabar daug kam jau tenka saviems padeti.
Atsakyti
As taip pat "remiu" savo tevus. Kol buvau nevedus ir buvau tik pradejus dirbt, tai skalbimo masina, tai koks kitas stambesnis prietaisas "netycia" namo pas tevus atkeliaudavo:) Siaip daznokai susitinkam, tai ir pinigu duodu ir maisto nuperku, nors tevai abu dirbantys. Taciau, pastaruoju metu labai jau nepatinka man kur jie tuos pinigus isleidzia, nors patys skurdziai gyvena, bet kai as jiems duodu pinigu, jei mano vaikui ziaslu priperka. Na toks siutas ima. Atrodo, pati buciau geriau tuos pinigus kur tinkamiau panaudojus. Ir taip nuolat, priperka ko man nereik, o man nepatogu paskui neimti. TAi dabar isigudrinau tik maistu paremti arba kokia skola uz buta apmoketi.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2009 03 15, 18:24)
neremiu ir neremsiu, manau, kiekvienas savo gyvenimo kalvis ax.gif

mega_shok.gif
Atsakyti
Kol kas dar jie mus remia..
Atsakyti
Kol kas man teveliams nereikia padeti tongue.gif Abudu pakankamai neblogai uzdirbta mirksiukas.gif
Atsakyti
paremiu 4u.gif
Atsakyti
Kol kas abu dirbantys ir neblogai gyvena, todėl paramos nereikia, bet jei prireiktų, tai būtinai paremčiau. o kaip kitaip?
Atsakyti
Aš tai maisto nuperku arba šiaip kažkuo stengiuosi pradžiuginti ko jiems reikia, tik tam pinigų pagaili ax.gif na nors taip, nes žinau, kad pinigų neimtų
Atsakyti
Turbut greitu metu reikes paremti tevelius, nes labai jau jiems dabar finasiskai sunku kai taip valstybe viska apkarpe verysad.gif
Atsakyti
Sunku uosviui vienam is pensijos pragyventi,tai padedam.
Atsakyti