Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

Aš tai neremiu, nes patys išsilaiko po kol kas.

Atsakyti
jei matau, kad reikia - butinai. Juk jie mane visada palaiko thumbup.gif
Atsakyti
nu mes tai pa kol kas tai ne - jie dar ir mus isgali siek tiek paremt. Aisku jei kada reiks - remsim kiek galesim 4u.gif
Atsakyti
neremiu ir greitu laiku nezadu kiekvienas gyvenam savus gyvenimus
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2010 02 10, 20:52)

labai jau savanaudiskas poziuris... g.gif idomu kodel? !
Atsakyti
kada zinau, kad reikia, tai paremiu, nors nelabai jie nori imt, sako isgyvensim g.gif bet vistiek pervedu i saskaita tam tikra suma, nes kitaip vargu ar imtu smile.gif arba nuperku ko reikia, pvz skalbimo masina smile.gif o tada jiems jau nera kur detis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2010 02 10, 18:52)

koks begedis verysad.gif

as va gyvenu uzsenije tai visa laika kai grystu pinigu palieku kai noriu kad jie atvyktu pas mane biletus nuperku is savo kisenes buta lt esu palikusi nuomos pinigus i tevo saskaita pervedu tuo labiau kad jis jau nebedirba ir negali rasti darbo nes amzius toks kad lt su ziburiu nerasi jam darbo doh.gif tevai mums tam ir augina kad senatvei jiems padetumem kai pagalvoji kiek jie mums padejo ir net ant koju pastate tai ka dabar iseina kad rupinkites patys as gyvenu savo gyvenyma o jus verskites kaip noryte .Nu man apsurdiskai skamba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma0410 @ 2010 02 11, 16:11)

cia ne i tema, bet jus turbut jau senokai uzsienyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 11, 18:36)
cia ne i tema, bet jus turbut jau senokai uzsienyje?  g.gif

smile.gif
Atsakyti
Kai man buvo sunku, tėvai rėmė viskuo, pinigais ,maistu ir kt. Jų nuostatata padėk, kai gali. dabar taip pat elgiuosi su savo vaikais ,nes jiems reikia, o aš galiu. Mamai apmoku mobilų, kad galėtų su manimi kalbėti kiek nori, o važiuojant aplankyt paprastai vežu maisto, kad užpildyt šaldytuvą.Tikiuosi ,kad taip elgsis ir mano vaikai su manim senatvėje smile.gif
Atsakyti
turiu savo poziuri i remima tevu
Atsakyti
Padejau,ir gana nemazai,o dabar paciai tenka gyventi labai taupant,tai nebeisgaliu jiems padeti.Bet kai tik pragyvensiu vel siusiu pinigeliu.
Atsakyti