Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

Idomu, koks gali buti poziuris, zalti, i tevu remima.

Manau niekas nekalba apie tuos atvejus, kai tevai geriau ar vienodai gyvena nei vaikai, bet yra atveju, kai tevam buna sunku... nejaugi nepadetum?

As padedu, galbut ne tiek kiek tevai nori, bet tikrai nemazai, visakeriopai.
Kodel? matyt jauciu pareiga.
Atsakyti
mes neremiam, nes kol kas nėra galimybės, tačiau kartais malonu juos palepinti daiktais, kurių jie nenusiperka taupydami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 02 11, 20:43)
Kai man buvo sunku, tėvai rėmė viskuo, pinigais ,maistu ir kt. Jų nuostatata padėk, kai gali. dabar taip pat elgiuosi su savo vaikais ,nes jiems reikia, o aš galiu. Mamai apmoku mobilų, kad galėtų su manimi kalbėti kiek nori, o važiuojant aplankyt paprastai vežu maisto, kad užpildyt šaldytuvą.Tikiuosi ,kad taip elgsis ir mano vaikai su manim senatvėje smile.gif

O aš manau, kad mane vaiaki atiduos senatvėje, kai pats savimi negalėsiu pasirūpinti, į senelių prieglaudą. Kam jiems kažkoks sukriošęs senis namuose? O mama rūpinamės su sese. Aišku aš žymiai mažiau ir rečiau. Bet kai reikia būtinai nuvežu ir į polikliniką, ir nuperku maisto, ir televizorių, ir skalbimo mašiną, ir viryklę ir kitus prietaisus ar reikalingus daiktus, vitaminus, maisto papildus ir dar ūkio darbus padarau, kai prisiruošiu.

O zalcio nesmerkiu, nes nežinau dėl ko jis taip nusprendęs.
Atsakyti

Kol kas dar musu tevai mus paremia biggrin.gif Aciu jiems wub.gif
Atsakyti
Kadangi dar gyvenu kartu su mama,tai sumoku puse mokesciu uz nama,uz anglis,nuperku maisto,mamai nuperku rubu,apavo,kad nesaltu koju,nes jai daug vaiksciot reikia mirksiukas.gif
siaip kiek galesiu tiek remsiu,nes kazkada mama mane augino is paskutiniuju,ir viskas buvo man,o mamai jau kas likdavo verysad.gif
tevas mano gyvena su mumis,bet valgo ir verciasi is savo pinigu,nes jam taip patogiau cool.gif
Atsakyti
kolkas mus dar paremia tevai, bet jei kada reikes jiems paramos tikrai neatsisakysiu padet
Atsakyti
QUOTE(saulė_virė @ 2010 02 16, 17:18)
mes neremiam, nes kol kas nėra galimybės, tačiau kartais malonu juos palepinti daiktais, kurių jie nenusiperka taupydami smile.gif

drinks_cheers.gif kartais nuperku si bei, bet tik smulkmenas...
Atsakyti
kol kas tevai padeda kartais wink.gif nors niekada neprasau, bet mama negali susilaikyt tongue.gif
o ateityje zinoma jei reikes padesim ir tevam.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2010 02 22, 22:09)
kol kas tevai padeda kartais wink.gif nors niekada neprasau, bet mama negali susilaikyt tongue.gif
o ateityje zinoma jei reikes padesim ir tevam.

Pvz. man būtų gėda rašyt, kad man padeda tėvai.... Atsiprašau, jei ką įžeidžiau... smile.gif Mane išlaikė iki 21 metų, o paskui jau pats darbavausi, ir dabar darbuojuosi ir darau viską, kad pats galėčiau padėt, o ne iš tėvų prašyt pagalbos... Toks mano požiūris.

Nes kieno pinigai, to ir muzika, o aš negaliu pakęst, kai mane kontroliuoja ir man nurodinėja.
Atsakyti
QUOTE(NiekoTokio @ 2010 02 24, 17:00)
Pvz. man būtų gėda rašyt, kad man padeda tėvai....

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu - sveikas suaugęs žmogus vis dėlto turėtų sugebėt save išlaikyt ax.gif
Atsakyti
paremiu... grynais pinigais retokai, bet stengiuosi ka nors nupirkt, uz kazka sumoket.. lauktuviu staigmenu idet gersniu.. bet gal cia ne parama, o meiles savotiska israiska..

suprantu, kad tevai kartais remia vaikus... mano atveju, mama stengvados leipint anukus taip rodydama savo meile, atsidekojima.. nes ji nesijaucia gerai, sulaukusi finansines pagalbos is musu.. jai tai labai sunkus zingnsi perlipt per save, bet yra kaip yra..

dziaugiuosi, kad turiu galimybe padet mamai wub.gif
Atsakyti
Tevu paremti nereikia,bet jei reiketu butinai mirksiukas.gif
Atsakyti