Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

QUOTE(Nerilė @ 2011 10 29, 21:24)
Taip, remiu, apmoku jų buto išlaidas-kitaip neišgyventų iš pensijos verysad.gif

Pas mus tas pats, niekaip iš vienos pensijos neišgyventu sad.gif
Atsakyti
Taip tenka padeti. Labai jie nejaukiai jauciasi del to.
Atsakyti
kol kas netenka, bet jei reiketu tai ir padetume. Panasu, kad padetis gali netrukus pasikeisti unsure.gif
Atsakyti
Neprašo ir kol kas tikrai nereikia, bet ir neprašant stengiuosi padėti smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kolkas nereikia, pagal galimybes greičiau jau jie galėtų mums padėti, tačiau mes tuo nesinaudojame, neprašome ir nepriimame, bet jeigu reikėtų tai žinoma ir iš paskutiniųjų stengtumėmės padėti, nors patys gyvenam susipaudę, bet tėvai yra tėvai.. tiek metų jie mus augino ir už viską mokėjo, todėl taip atsitikus padėti būtina wub.gif
Atsakyti
Mano šeima kolkas paremia mus. B šeimai paramos reikėtų, bet ir taip sunku mums, todėl net minties tokios nėra. O jei ir būtų galimybė nenorėčiau padėt jiems blush2.gif ir išgert mėgsta ir jorkšyrą augina, kirpyklose kerpa, o paskuj valgyt nebeturi ką.
O savo mamai, močiutei viską atiduot galėčiau. Jei tik reiks, kai atsistosiu ant kojų tikrai padėsiu drinks_cheers.gif tėčiui, tai ne. Nusisuko nuo manęs kai man buvo 16, reikėdavo dviese išgyvent iš 100-200lt ir jam dzin buvo, kad žiemai batų neturiu, o pats laaabai gerai gyveno ir svetimus du vaikus prižiūrėjo cool.gif nuoskaudos visam gyvenimui.
Atsakyti
smile.gif+2011 12 16, 13:15-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2011 12 16, 13:15)
ir jorkšyrą augina,

čia didžiausia nuodėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 16, 13:54)
čia didžiausia nuodėmė  lotuliukas.gif

O kodel ne? As irgi tikrai nesuprantu tokiu dalyku.. jei patiems sunku verstis, o dar sunis kirpyklose kerpa.. poto verkia.. pas mus situacija labai panasi. Na isgyvena, nepritruksta.. bet negaliu klausytis.. gyvena tikrai pasiturinciai, algos didesnes nei vidutines, abieju pajamos kartu 5000-6000Lt. O tas verkimas.. kad kaip neturim pinigu, kaip negalim nieko nusipirkti ir neturim is ko pasitaupyti.. pomidorai2.gif bet kiekvienas gimtadienis svenciamas kavinese, suniui specialiai perkama desra, mesa, kaulai, kiekviena diena brangus maistas, rubai po 200Lt, batai po 500-600Lt. Nu zinokit pyktis ima, kaip zmones meto pinigus uzdirbdami tikrai nemazai ir verkia, kad neturi is ko masinos nusipirkti geresnes, remonto svetaineje pasidaryti ar nauju langu isistatyti.. taip ir norisi mega_shok.gif
Patys dabar gyvename su bendromis trupuciu didesnemis nei 2000Lt pajamomis. Ir apsirenge graziai vaikstome, ir masinas abu turime, ir pavalge sociai, ir kiekviena menesi dar atsidedame dideliems norams wub.gif
Atsakyti
mano tevai taupus, ju remti nereikia, bet per gimtadienius nuperkam kazkokia miela (gal brangesne) dovana kurios zinau patys taupumo sumetimais, nors ir turi pinigu, nepirktu
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 16, 15:54)
čia didžiausia nuodėmė  lotuliukas.gif

aš manau, kad taip. Apkerpa šunį, negu anūkui kalėdoms saldainių maišiuką nupirktų ar sau maisto. rolleyes.gif
Atsakyti
Kas be ko,savo tėvus aš visuomet paremiu.Man gera padėti,aš esu mokama gyventi tolerantiškai,padėti ir nesigailėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 16, 14:23)
O kodel ne? As irgi tikrai nesuprantu tokiu dalyku.. jei patiems sunku verstis, o dar sunis kirpyklose kerpa.

O as suprantu. Jei zmones myli gyvunus, tai kodel ne. Jei tai likes vienintelis gyvenimo dziaugsmas. Daznai lankot tevus? Itariu, kad ne. O turedami suni zmones bent jau i lauka dazniau iseina, su zmonem pabendrauja. O suni juk galejo isigyti, kai buvo geresne situacija arba gerai neapgalvoje isigijo jorksyra. gal nezinojo apie kirpyklu saskaitas. O manot, kad jei nereiketu sunio kirpt tai ir masinai susitaupytu, ir remonta pasidarytu, ir langus issitatytu? O kad verkia, lai verkia. Kai kurie zmones tiesiog tokie yra. Nesvarbu, kiek turi pinigu, visad visus isleidzia ir verkia. Ir kazin ar suns turejimas ar neturejimas cia ka pakeistu. Juk net ir benamiai kartais turi suni, nesusimastet, kam jis jiems?

QUOTE(Spindi* @ 2011 12 17, 21:36)
aš manau, kad taip. Apkerpa šunį, negu anūkui kalėdoms saldainių maišiuką nupirktų ar sau maisto. rolleyes.gif

o as tai nemegstu tokiu savanaudziu egositu zmoniu. Viskas man! O jei ne man, tai mano vaikams! Kaip jie drista kazka del saves turet! Pinigus sau ar savo malonumui (kad ir suniui) leisti! Man! Man! Arba mano vaikams!
P.S. netikiu, kad sau maisto neperka, gyvi gi kazkaip.
Atsakyti