QUOTE(melynesne @ 2011 12 16, 14:23)
O kodel ne? As irgi tikrai nesuprantu tokiu dalyku.. jei patiems sunku verstis, o dar sunis kirpyklose kerpa.
O as suprantu. Jei zmones myli gyvunus, tai kodel ne. Jei tai likes vienintelis gyvenimo dziaugsmas. Daznai lankot tevus? Itariu, kad ne. O turedami suni zmones bent jau i lauka dazniau iseina, su zmonem pabendrauja. O suni juk galejo isigyti, kai buvo geresne situacija arba gerai neapgalvoje isigijo jorksyra. gal nezinojo apie kirpyklu saskaitas. O manot, kad jei nereiketu sunio kirpt tai ir masinai susitaupytu, ir remonta pasidarytu, ir langus issitatytu? O kad verkia, lai verkia. Kai kurie zmones tiesiog tokie yra. Nesvarbu, kiek turi pinigu, visad visus isleidzia ir verkia. Ir kazin ar suns turejimas ar neturejimas cia ka pakeistu.
Juk net ir benamiai kartais turi suni, nesusimastet, kam jis jiems?
QUOTE(Spindi* @ 2011 12 17, 21:36)
aš manau, kad taip. Apkerpa šunį, negu anūkui kalėdoms saldainių maišiuką nupirktų ar sau maisto.
o as tai nemegstu tokiu savanaudziu egositu zmoniu. Viskas man! O jei ne man, tai mano vaikams! Kaip jie drista kazka del saves turet! Pinigus sau ar savo malonumui (kad ir suniui) leisti! Man! Man! Arba mano vaikams!
P.S. netikiu, kad sau maisto neperka, gyvi gi kazkaip.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.