Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

Neimdavo tevai pinigu blush2.gif Sakydavo, geriau santaupoms pasidet,ka ir darydavau...Aisku,kasdieniam maistui prisidedavau, nes pati ji pirkdavau...Bet siaip uz paslaugas niekaip... schmoll.gif
Atsidekodavau ypatingesnem dovanom per sventes... blush2.gif
Atsakyti
tevai niekad neeme pinigu, ir nesutiko, kad uz kazka mokeciau schmoll.gif tai nupirkdavau vis kazka netiketo jiems biggrin.gif

jie gali pasiremti patys, paremti vaikus ir gimines biggrin.gif
Atsakyti
Musu tevai visi dirba, todel ne schmoll.gif
Atsakyti
Pinigais tai ne, daugiau jie mums padeda blush2.gif . Bet vat stengiames koki daikta padovanot, kurio jie nori, bet matom, kad is taupumo sau pagaili. Ir stengiames padet sesems- vyriausi mes. Tai pries mokykla, gimtadienius, pinigeliu skiriam kiek tuo metu galim, manau irgi parama g.gif . Tevams susitaupo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryttte: 17 rugsėjo 2012 - 21:47
Išlaikau - kiekvieną mėn. reguliarą sumą - pusantro tūkstančio - duodu. Vienai jai tiek užtenka. Tvarkosi kaip tinkama.
Atsakyti
Vyro tevai pasiturintys, jei reikia - mums primeta, o mes kartais mano tevukus paremiam - provincijoj su darbais tevukui kartais striuka, tiksliau - su algu ismokejimu laiku verysad.gif ypac sildymo sezonu doh.gif
Atsakyti
neremiu,mano tevai geriau uz mus gyvena,kartais mums pameteja koki pinigeli,arba anukems ka nors nuperka.
Atsakyti
Mano tevai abudu dar dirba,yra taupus visad turi pasitaupe pinigeliu,kaip jie sako ekstriniam atvejui smile.gif tai kol kas padedame darbais,o ne finansais.
Atsakyti
mano tevai gyvena geriau nei aš, tad jiem pagalbos tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
pagal situaciją, buvo sunkių etapų kada teko padėti
Atsakyti
As duodu pries sventes (Kaledas, Velykas). Visada svenciam pas tevus, tai prisidedu prie maisto smile.gif
Atsakyti
Ne
Atsakyti