Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paremiate savo tėvus finansiškai?

Nepadedu, o taip norėčiau verysad.gif Ji man padeda, nors tikrai gyvena iš "kapeikų" ir sunkiai verčias, bet vistiek randa man sad.gif ... Tikiuos, kad ateis toks laikas, kaip padėsiu ax.gif
Atsakyti
buvo laikas kai mano mama mano gyvenime padejo kuo galejo ir ji pas mane pratus visus namu kampus pati viena laikyt del vaiku pusiau plestis g.gif dabar atejo laikas kai mes ja palaikom visokiariopai nes jos pensija ne per didziausia.ji nenori tos paramos nes jos manimu tevai vaikus turi remt doh.gif bet su mano charakteriu nesigincija schmoll.gif jei padejau pinigus ant stalo tai nors ismesk man ju atgal neikisi schmoll.gif .noriu dar daugiau jai padet nes ji tik viena MAMA wub.gif ir ateis laikas kai ja prarasiu verysad.gif blink.gif
Atsakyti
Mes savo tevukam padedam,nes ir mano ir vyro tevukai pensininkai.O pensijos ju tokios juokingai mazos,kad as aplamai stebiuosi,kaip zmones gali isgyventi is tokiu pinigu.Mano mama negauna 400lt ,mamos vyras panasiai.O jis dar serga-vezys verysad.gif Vyro tevai ne ka daugiau tegauna pensijos,o tevukas irgi po 3 infarktu.Tai mes jiems padedadam kaip galim.Tai maisto produktu nuperkam,tai pinigeliu duodam,tai koki MAXIMOS ceki dovanojam,kad galetu nusipirkti ka nori sau.
Bet sisip vyresni zmones is tikruju sugeba taupyti,neisivaizduoju kaip,bet jie sugeba.Is tos juokingos pensijos,jie sugeba susimoket uz buta,pirktis vaistus ir dar taupyti "juodai dienai".Atsistebet negaliu.Jie saunuoliai:)
Atsakyti
As gyvenu atskirai nuo tevu jau sesti metai. Abu tevai pensininkai, bet mama dar truputi dirba. Kaip sakoma prisiduria prie pensijos, nes kitaip butu sunkiai pragyventi. Nes tevo visa pensija iseina uz buta, o mamos maistui ir visam kitam. Bet kolkas tai tik jie man padeda(tai ka nuperka, tai siaip pinigais duoda) is santaupu, kai dar abu dirbo. Nors man labai nepatogu imti is ju, nes zinau kad jie neperdaugiausiai patys turi. Bet mano tevai tokie, kad jie visa gyvenima viska tik del vaiku dare, patys sau nieko, nei kur isvaziave buvo pailseti nei jokios pramogos sau neleido. Aisku labai gaila tevu, bet kad jie jau kitaip gyveti nemoka, jiems tai normalu. Jau nieko nepakeisi. O va mano vyro motina, tai visiska priesingybe. Ji pripratus, kad vaikai jai viska pirktu, uz viska moketu, o pati pastoviai verkia, kad neturi pinigu. Ji galvoja, kad uzaugino keturis vaikus, tai dabar jie jai skolingi, bet juk tai netiesa.
Man ima pyktis, kai vyras tariasi su broliais, kad mamai reikia gimtadieni svesti restorane aisku uz ju saskaita, kai mano tevai is viso jame nera buve.
Nu jau nukrypau nuo temos, tai as ka noriu pasakyti, kad mano tevai, nors ir is pensijos gyvena,bet kol jie isgali susimoketi patys uz buta,maista ir vaistus, jie is manes neims siaip sau pinigu.
Atsakyti
niekas niekam nepadeda. mano tevai gan pasiturintys ir gyvena daug geriau uz mane.
Atsakyti
QUOTE(cat @ 2006 04 01, 12:29)
savo motinėlei padedi finansiškai, o kad pas uošvius gyveni ir jokių mokesčių nemoki, nė nevertini. ir dar mat jie tau turi padėti. juk jie moka už jus, ar tai vadini gyvenimu "tik sau". logikos jokios.

Įsikišiu. Aš irgi gyvenu su uošviene, bet jau per gerklę tas gyvenimas eina. Ji viena gyvendama vis tiek už butą mokėti turėtų, mes mokėjom, bet vyrui (jos sūnui) pasišaipius, kad iš mūsų biznį daro, dabar jau pati moka. Jau geriau mes mokėtume vėl (aš dėl to vyrui priekaištauju), nes ji tik moka, o viską tvarkyti reikia man, ir baldai mūsų, ir skalbimo mašina, jei kas sugedo, viską taisom ir mokam mes, ir puodai, ir indai, ir maistą perkam, ir valgyti darau, ji net piršto nekiša, o jei ką darys, tai visur apš...., o savo dukrai ir mano puodus išvežė, maisto tempia visai savaitei, nes ji nuskriausta... Šiukšlės visa tai, bet skaudu. Taigi, mes jai materialiai padedam. Mano mama dar dirba, bet visą gyvenimą verkia, kad neturi. Ji uždirba kiek ir aš (ir gana neblogai), vaikai jau suaugę, išlaikyti nereikia, o mano vaikai maži, bet aš neverkiu... O ji vis dejuoja ir dejuoja... Atrodo, kad mes tokie kiaulės, o tikrai padedam.
Atsakyti
Neremiam tėvų, jie turi darbus ir patys užsidirba. smile.gif
Atsakyti
Laimei mano tėvų finansiškai paremti nereikia, bet va anytą doh.gif Ir dabar girdžiu, kaip verkšlena "vaikučiai, duokit pinigėlių"... gerai, kad nors atskirai gyvenam... Daug nemalonių atvejų su ja buvo... pvz., vasarą davėm pinigų, kad susimokėtų mokesčius už butą (butas 2 kambarių) ir kad turėtų iš ko gyvent mėnesį, tai už tuos pinigėlius su drauge į Palangą nuvažiavo, o grįžus vėl verkšleno... bash.gif
Atsakyti
Ne aš tėvus, bet tėvai mane paremia. Antraip man būtų labai sunku.
Atsakyti
O aš mamai padedu: ir pinigais, ir vaistais, geresniais vitaminais. Ir šiaip - kuo galiu.
Atsakyti
Remiu savo tėvus finansiškai (vežu pinigų, pastačiau namą, nupirkau automobilį) ir šiaip, kai atvažiuoju -- visada daug maisto atvežu. Jaučiuosi Jiems skolingas.
Atsakyti
Na kol tevai buvo gyvi gyvenome is bendru pinigu,visi pinigai budavo vienoje vietoje,tai nezinau kiek kas kam padedavo blush2.gif
Atsakyti