QUOTE(cat @ 2006 04 01, 12:29)
savo motinėlei padedi finansiškai, o kad pas uošvius gyveni ir jokių mokesčių nemoki, nė nevertini. ir dar mat jie tau turi padėti. juk jie moka už jus, ar tai vadini gyvenimu "tik sau". logikos jokios.
Įsikišiu. Aš irgi gyvenu su uošviene, bet jau per gerklę tas gyvenimas eina. Ji viena gyvendama vis tiek už butą mokėti turėtų, mes mokėjom, bet vyrui (jos sūnui) pasišaipius, kad iš mūsų biznį daro, dabar jau pati moka. Jau geriau mes mokėtume vėl (aš dėl to vyrui priekaištauju), nes ji tik moka, o viską tvarkyti reikia man, ir baldai mūsų, ir skalbimo mašina, jei kas sugedo, viską taisom ir mokam mes, ir puodai, ir indai, ir maistą perkam, ir valgyti darau, ji net piršto nekiša, o jei ką darys, tai visur apš...., o savo dukrai ir mano puodus išvežė, maisto tempia visai savaitei, nes ji nuskriausta... Šiukšlės visa tai, bet skaudu. Taigi, mes jai materialiai padedam. Mano mama dar dirba, bet visą gyvenimą verkia, kad neturi. Ji uždirba kiek ir aš (ir gana neblogai), vaikai jau suaugę, išlaikyti nereikia, o mano vaikai maži, bet aš neverkiu... O ji vis dejuoja ir dejuoja... Atrodo, kad mes tokie kiaulės, o tikrai padedam.