Na, pasidalinkite svajonėmis, kur planuojate kitais metais? Gal man ta Prancūzija išgaruos iš minčių...
O aš vis paskaitau įvairius reportažus, ir Juodkalnija tikrai patiko kiek mačiau juose.... Bet va kitais metais greičiausiai ir vėl bus Prancūzija
Traukia nors tu ką
Na, pasidalinkite svajonėmis, kur planuojate kitais metais? Gal man ta Prancūzija išgaruos iš minčių...
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 14:10)
O aš vis paskaitau įvairius reportažus, ir Juodkalnija tikrai patiko kiek mačiau juose.... Bet va kitais metais greičiausiai ir vėl bus Prancūzija
Traukia nors tu ką
Ko gero vis dar automobili padesim i sona: kol apsimoka skristi su pigiais skrydziais, reikia isnaudoti sia galimybe
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 13:10)
Traukia nors tu ką
Na Prancūzija kažkuriuo momentu man ir buvo suspindusi akyse
QUOTE(Cobre @ 2011 08 30, 13:21)
Ko gero vis dar automobili padesim i sona: kol apsimoka skristi su pigiais skrydziais, reikia isnaudoti sia galimybe
Taip, kad mes be konkreciu planu - kur bus pigiu bilietu, ten ir varysim.
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 30, 12:20)
O aš iki šiol buvau įsitikinusi, kad Italija visus užburia
mane ji taip pat sužavėjo ir tikrai dar ten grįšiu... ir būtinai pravažiuosim dabar ją visą automobiliu iki apačios, o ne viduriuko. 
Pavydžiu
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 30, 12:10)
Niekur toliau Baltijos šalių nebeplanuoju
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 08 30, 12:43)
Pavydžiu
O mums su MB nepatiko begalo. Jaučiu visoj Europoj nerasim nemielesnės šalies. Gamta gal ir nieko, bet žmonės

keista, bet aš į Italiją irgi nenorėčiau grįžti
QUOTE(AŠA @ 2011 08 30, 13:48)
Niekur toliau Baltijos šalių nebeplanuoju
o jei galimybės būtų kitos... nebesirinkčiau Europos...
QUOTE(AŠA @ 2011 08 30, 13:48)
O as galvoju, kad manes dar niekada niekas stipriai nuvyles nera. Turiu omenyje lankomas vietas. Nors, va Milanas nuvyle labai. O gal tiksliau net nenuvyle, bet vaziuodami zinojom, kad nepatiks, taip taip ir buvo, tik gal net dar labiau nei galvojau. O atsitiko taip todel, kad vaziavome ten del draugu. Patys niekada nebutumeme rinkesi jo. Uztat dabar visu nuostabai Barselona ismeteme is savo planu iskart ir be gailescio, nes nesvarbu ka kiti kalba, kuo kiti zavisi - visada reikia rinktis lankomas vietas tik pagal save, pagal tai ka pats megsti ir kas patinka. Todel vazinesim po Katalonija bet Barselonoje nebusime - ne mums tokios vietos. Gal kada su draugais savaitgaliui pasiliksime tokias vietas pramogai.
QUOTE(Astra777 @ 2011 08 30, 14:34)
Nemeluosiu, Venecija nukautavo ir mus ir valio, jog ji visai negiliai Italijoj. Įkiši nosį ir bėgi laukan
QUOTE(Cobre @ 2011 08 30, 14:35)
Nors, va Milanas nuvyle labai.
QUOTE(Cobre @ 2011 08 30, 13:35)
O as galvoju, kad manes dar niekada niekas stipriai nuvyles nera. Turiu omenyje lankomas vietas. Nors, va Milanas nuvyle labai. O gal tiksliau net nenuvyle, bet vaziuodami zinojom, kad nepatiks, taip taip ir buvo, tik gal net dar labiau nei galvojau. O atsitiko taip todel, kad vaziavome ten del draugu. Patys niekada nebutumeme rinkesi jo. Uztat dabar visu nuostabai Barselona ismeteme is savo planu iskart ir be gailescio, nes nesvarbu ka kiti kalba, kuo kiti zavisi - visada reikia rinktis lankomas vietas tik pagal save, pagal tai ka pats megsti ir kas patinka. Todel vazinesim po Katalonija bet Barselonoje nebusime - ne mums tokios vietos. Gal kada su draugais savaitgaliui pasiliksime tokias vietas pramogai.
Cobre, negaliu sakyti, kad mane Prancūzija nuvylė, anaiptol, superinės vietos
Dėl Barselonos, manau, kad tikrai nieko neprarasi
Milanas man irgi nepatiko
Pietinėje Italijoje nebuvau, bet šiaurinė Italija, ypač tokie miestukai kaip Venecija, Paduja, Asyžius - labai patiko. Roma man iš viso vienas nuostabiausių miestų. Bet kiekvienam taip sakant savo.
Kitiems metams turime kelis planus: (1) apvažiuoti aplinkui Baltijos jūrą, kiek giliau įlendant į Norvegiją, (2) Pravažiuoti Adrijos jūros pakrante (čia kaip pas visus - Juodkalnija irgi būtų planuose
), (3) mano didžioji svajonė Santiago de Compostela - bet šitam reikia daugiau laiko, norisi bent tuos paskutinius 100 km pėstute praeiti. Būčiau jaunesnė, studentiškų laikų, kuomet dar keliaudavau autostopu ir neribodavo laikas (ribodavo pinigai, bet tai nesvarbu, tuomet įsitikinau, kad ir su mažai pinigų galima keliauti jeigu tik yra noro), neabejotinai rinkčiausi trečią variantą.
Labai miela ši tema ir jos lankytojai
Kitiems metams turime kelis planus: (1) apvažiuoti aplinkui Baltijos jūrą, kiek giliau įlendant į Norvegiją, (2) Pravažiuoti Adrijos jūros pakrante (čia kaip pas visus - Juodkalnija irgi būtų planuose
Labai miela ši tema ir jos lankytojai