Įkraunama...
Įkraunama...

Ko išmokote iš savo vyro?

Išmokau rodyti savo jausmus wub.gif
Atsakyti
Na, kazkaip priverte ir mane si tema susimastyti. Ir priejau as tokiu isvadu, kod is savo vyro, as ismokau tiek daug dalyku, jog sunku butu juos cia visus ir isvardinti. Dar tada, kai as buvau vejavaike 17-niolikmete, jis emesi is manes lipdyti zmogu ir ka, per 8 metus kazkas gavosi ax.gif Ismokau skirti kokybe nuo kiekybes, rupintis ne tik savo bet ir artimuju zmoniu uzpakaliais, ismokau kantrybes, dar ismokau apsigaubti kietais sarvais, kai kas nors bando " ikasti", ir svarbiausia- ismokau vertinti ir myleti tai, ka turiu thumbup.gif
p.s mus skiria 10 metu

Atsakyti
smile.gif ..
Ismokau surinkti kompa laugh.gif .. Tiesa reikia dar, kad jis butu salia laugh.gif ..
Ismokau kartais paziureti i kainas kai perku smile.gif ..
Ismokau noro buti pirma ...
Ismokau myleti smile.gif ..

Ir seip daug ko ismokau smile.gif ..

O ji is mokiau, kad "per os" reiskias ne "paros" o per burna suduodami vaistai laugh.gif ..
Atsakyti
išmokau rodyti pagarbą kitam žmogui,
nepriimti visko, ka gaunu tarsi savaime suprantama, o tuo pasidziaugti ir padekoti
galvoti ne tik apie save, bet ir apie kita

ir dar daug ko, išmokau nusileisti, nes kartais to taip reikia...
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2006 02 13, 23:38)
, rupintis ne tik savo bet ir artimuju zmoniu uzpakaliais,

g.gif o tai cia kaip?

as vis dar mokausi tolerancijos cool.gif smile.gif
Atsakyti
Mane ismoke, islikt ramiai bet kokioj situacijoj, anksciau buvau kaip degtukas,pagilinti zinias kompiuterijos srityje, jo gimtosios kalbos,gyventi taip kaip tau zmogau, norisi- ir daugeli dar kitu dalyku, beja, as vis dar mokausi (musu skirtumas 10m), tad man belieka mokytis ir mokytis 4u.gif
O jis imoko is manes taupumo smile.gif
Atsakyti
Aš išmokau :
Nesibarti dėl smulkmenų,nepykti ilgiau kaip 15min.Nes labai mėgdavau "užsiš..." bent porai valandų dėl kokios nereikšmingos smulkmenos.Būti ramesnė ir nesikabinėti prie žodžių.Nusileisti.vairuoti.
Aišku,kai ko aš dar tebesimokau...Bet tikiuosi,kad esu gera mokinė mirksiukas.gif
Atsakyti
išmokau mylėt, išmokau greičiau nusiramint, atlikt vyriškus darbus, vairuot ir t.t
Atsakyti
vairuoti,kantrybes,nekreipti i kitu nuomone demesio[nes anksciau labai rupedavo],gaminti valgyti,uzsisikineti ti ktrumpam;]
Atsakyti
Iš jo išmokau dirbti kompiuteriu, nes prieš tai mano kompiuterinės žinios buvo lygios 0.
Ko čia dar... rolleyes.gif Nesugalvoju daugiau. Bet turbūt tikrai yra smile.gif
Atsakyti
tolerancijos ir susivaldymo - na tiesiog nesakyti visko kas galvoje jei pykstu, o palaukti kol aprims ir tada paprastai issiaiskinti. bet to bendrauti su zmonemis, nes jis tiesiog talentas sioje srityje - turi dovana visiems (ir visoms unsure.gif ) patikti.
Atsakyti
1. vairuoti
2. irkluoti

tik tiek ? g.gif
Atsakyti