QUOTE(Zydriuke @ 2013 07 31, 20:37)
sveikos
o as va pasiguosiu... staigiai pakviete I vestuves.. uz savaites beveik.. suknele berods nereikes moket.. bet uz batelius, net man kazkas uzsigeide, kad visos su vienodais butu.. absurdas :/ nes as lb isranki bateliams ir negaliu bet kokiu nesiot.. neaisku, ar su tais isbusiu bent kiek laiko... O ir pasimatuot neimanoma, nes pati uk dar esu :/ ir atskrisiu pries pat vestuves.
Buvau jaunoji, prieš gerus 2 mėn.

Turėjau 5 pamergytes. Stengiausi atsižvelgti į visų norus ir užgaidas. Viena siūtis nori, kita - ne. Viena sutinka batelius pirkti, kita - ne. Ir taip be galo, be krašto... pageidavimų koncertas. O tai vargina, nes ne gano to, jog ir taip pilna visokių reikalų bei smulkmenų, tai tokie aikčiojimai žiauriai nervindavo. O tada klausimas man iškilo - tai kieno gi šventė vyksta? Mano ar jų?

Aš kai ėjau į pamerges sutikau su viskuo, ko manęs prašė jaunoji. Nori, kad pirkčiau batelius, ok - pirksiu, nes jai tai svarbu, tai jos švetė, ji viską apgalvojus, suderinus spalvas ir suplanavus

Kitu atveju, geriau tada atsisakyti pamergės vaidmens ir pabūti tiesiog svečiu. Tokiu atveju batelius bei suknelę galėtum rengtis kokia tik širdis geidžia.
Bet susitarėm su mergytėm, jos paaikčiojo, bet sutiko siųtis, jos buvo man pačios gražiausios

Jei kada nors būsi nuotaka - suprasi kaip svarbu, kuomet visi palaiko tavo norus, padeda tau juos įgyvendinti.