snickers kazkaip as manau kad sveciu buti lengviau,(na jeigu neturi ko grazaus spintoj tada taip,turi nusipirkt suknele),bet tarkime as turiu brangia sventine sukne su kuria galeciau eiti kaip svecias ir nieko nekainuotu,o dabar kai esu pamerge tai privalejau pirkti baisia netinkancia suknele su kuria atrodau dvigubai storesne ir kaip is gilaus kaimo
man busimoji nuotaka pasake tiesiai sveisiai,stafke maziausiai 200lt ir mergvakari prasyciau las vegaso tipo

juokas pro asaras.Kaip lengva pasakyti ir reikalauti nes ala ne tu moki

ironiska tai,kad sudejus viso pulko islaidas,suma butu didesne nei nuotakos vestuviu biudzetas
Tikrai idomiai palyginot

Pati esu pamerge ir tuo pat metu planuoju savo vestuves,tad pabandysiu irgi palyginti.
Is pamerges puses : nieko pries vienodas sukneles neturiu,bala nemate jeigu netinka, pakentet galima del drauges,bet kai yra reikalaujama iseinant is proto ribu,tai... pvz musu buvo reikalauta kad viskas butu vienodai nuo batu iki makiazo

po ilgo karo tarp nuotakos ir pamergiu,palikom tik sukneles (nors kuri laiko baisiausiai uzpykus nuotaka buvo).Niekam nesinori isleisti tukstanciu tam kad itiktu nuotakai del poros graziu nuotrauku. Buvo keletas kartu kalbeta,jog musu pulke dauguma studentu neturinciu savo pajamu,manot nuotakai buvo idomu? Ne... Reikalauta daug ir dar ispustom akim aiskino kad nera cia tiek daug islaidu ir dangstomasi fraze ''nu tai gi jus drauges,ka jums gaila?''
Is nuotakos puses : mano nuomone tokia,tau reikia - tu ir moki (viska arba dalinai + suorganizuoji viska,o ne pacios ieskokit). Pati noriu vienodu sukneliu,pirma atsiklausiau mergaiciu ar nori ar laisvas stilius (sutiko - ok) vesiu visas pas siuveja,aptarsim kas kam tinka,kokia spalva,dali islaidu (o jei liks pinigeliu) padengsiu pati,jeigu galesiu visas i salona nuvesiu pasigrazint uz savo pinigus,jeigu to negaliu sau leisti tai kartele reikia sumazinti o ne reikalauti kad pacios uzsimoketu,mazdaug cia jusu problemos

zinoma nuotakai reikia palaikymo.Vienos merginos prasiau but pamerge,ji sutiko bet pasake ne cento uz save nemokes,viska mazdaug pati nori nenori mokesi ir mergvakariui spyga susimesiu,dovanu nelauk ir pan. Taip sutinku,jog nuotaka turi kiek galima daugiau sumoketi,bet akiplesiska iskart pareikst kad ''ateisiu tik pavalgyt ir prisigert'',tikrai suprasciau ir nieko nesakyciau jeigu ta mergina neuzdirbinetu daugiau nei 3k i menesi. Nereikalauju,bet kaip nuotakai man labai nesmagu buvo girdeti is pasiturincios merginos jog spyga ji isvis uz ka nors mokes

tokiu zinoma nekviesiu
Istikro esu keblioj padety,nes eisiu i vestuves,kuriuose atrodysiu baisiai (gerbiu savo drauge tai pakentesiu ir nezysiu kaip blogai) kuriu tikslas kuo daugiau vokeliu susirinkti. Pripazinsiu jog bandziau nuleisti nuotaka ant zemes,buvo pykciu...O kitais metais pati isteku,net jei ir pati uz viska sumokesiu,ta drauge nores atsigriebti (jos toks charakteris) ir gali rodyt ozius ir kitaip issidirbineti del nuoskaudu
Istikro vestuves nuostabi svente,kurioje galima suzinoti kas tavo tikrieji draugai,kokie zmones tave supa,nes pastebejau is daugelio komentaru,kad po vestuviu buvusios drauges nebesisneka

labiausiai bijau to kad noredama padeti draugei susigadinsiu mudvieju santykius,o tada ji neateis i mano vestuves ir nutruks bendravimas.