Įkraunama...
Įkraunama...

Valgymo sutrikimai

Daznai apie tai kalbeti geda ir nepriimtina... Bet zinau, kad tokiu kaip as yra tukstanciai, ir kurie, taip pat kaip ir as apie tai tyli..., nes geda, nera kam pasakyti..
Viskas prasidejo paauglystej, kai mama vis sakydavo priekaitus, kad esu stora. Taip as pastorejau brendimo laikotarpy (ugis 173 cm, tuomet sveriau 65 kg), bet nebuvau storule... mama ivare man ziaurius kompleksus, net buvo uzdraudus valgyti namie... taip ir prasidejo anoreksija, suvalgydavau po du obuolius i diena.Po to persivalgydavau , kaip nenormali ir kentedavau ir taip tesesi kol neatradu, kad suvalgyta maista galima isvemti, na ir prasidejo..

Kai kada kiekviena savaites vakara sukimsdavau viska ka rasdavau ir isvemdavau, kai kada pora kart per savaite, o budavo ir savaiciu, kai normaliai laikydavausi be persivalgymo priepoliu (bet tai budavo tik tada, kai laikydavausi dietos).

tai tesesi 10 metu... Dabar jau tai praeitis, bet zinau viena - niekada savo vaikui nepriekaistausiu del svorio, nes tai gali tureti baisiu pasekmiu...
Atsakyti
Sugalvok norą......
Čia jis GALI išsipildyti!


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzytė: 26 spalio 2010 - 20:54
Ramzyte, tu nuostabi.
Nora sugalvojau, aciu 4u.gif .

Kaip gyvenate, kas geresnio mielosios.. smile.gif ?

As persikrausciau ir darbe naujam einu mokymus (labai idomu). Sutinku nauju zmoniu, sopinuosi, dziaugiuosi kai lyja ir metro vaziuodama skaitau prancuziskai. Tiek apie save.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:05)
ai, nu taip... logiska, kas nuo 6 - baige 17, kas nuo 7 - baige 18, nes juk mes is tu laiminguju kartos, kurie mokykla lanke 11, o ne 12 metu.. Na, bent jau as baigiau 12 klasiu, bet realiai - per 11 metu, nes persokau is 3 tiesiai i 5 thumbup.gif .. O dabar vaikai vargsta visus 12 metu.. ax.gif

As irgi 12 metu mokinausi ax.gif .
Moksliuke buvai biggrin.gif

Ramzyte, aciu uz tema 4u.gif

Papildyta:


keine liebe ist umsonst ,aus allem lernt man

und gewinnt an erfahrung.

irgendwann kommt der tag an dem man alles das versteht.

Kažkiek yra tame tiesos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2010 10 27, 16:17)
As irgi 12 metu mokinausi  ax.gif .
Moksliuke buvai  biggrin.gif

Ramzyte, aciu uz tema  4u.gif

Papildyta:
keine liebe ist umsonst ,aus allem lernt man

und gewinnt an erfahrung.

irgendwann kommt der tag an dem man alles das versteht.

Kažkiek yra tame tiesos  ax.gif


tau irgi amnezija ax.gif ... negalejai mokytis 12 metu, jei buvai spaliuke ir pioniere, nes mus visus masiskai kazkaip ten perkele per viena klase g.gif (17-6=11 mirksiukas.gif )

g.gif g.gif g.gif yra ir nesuprantanciu vokiskai, jeigu ka? rolleyes.gif Prasyciau man vertima..



p.s. einu miegot...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 27 spalio 2010 - 16:28
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:24)
tau irgi amnezija ax.gif ... negalejai mokytis 12 metu, jei buvai spaliuke ir pioniere, nes mus visus masiskai kazkaip ten perkele per viena klase g.gif  (17-6=11 mirksiukas.gif )

g.gif  g.gif  g.gif  yra ir nesuprantanciu vokiskai, jeigu ka? rolleyes.gif  Prasyciau man vertima..
p.s. einu miegot......  ax.gif

na net pasitikslinau biggrin.gif , baigiau 12 klasiu ax.gif , baigiau 94 metais gimiau 76 , bet kadangi gimtadienis po mokyklos baigimo buvo tai baigiau kaip ir 17 metu .


Love is not for nothing, you learn from everything

and gaining experience.

eventually the day comes where we all understand that.


Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:24)
tau irgi amnezija ax.gif ... negalejai mokytis 12 metu, jei buvai spaliuke ir pioniere, nes mus visus masiskai kazkaip ten perkele per viena klase g.gif  (17-6=11 mirksiukas.gif )

g.gif  g.gif  g.gif  yra ir nesuprantanciu vokiskai, jeigu ka? rolleyes.gif  Prasyciau man vertima..
p.s. einu miegot......  ax.gif

o as i tevu susirinkima ruošiuosi doh.gif , pavydžiu tau biggrin.gif

Ar susitaikei su baikeriuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(As_sveikuole @ 2010 10 26, 23:51)
Sutinku nauju zmoniu, sopinuosi, dziaugiuosi kai lyja ir metro vaziuodama skaitau prancuziskai.

as noriu buti tu ... ach... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*greta* @ 2010 10 27, 14:48)
o griztant prie esmines temos: per pamoka (11 toku, cia 17-18meciai) klausiu su kokias zmonem sutariat geriausiai ir su kokiais ne? na turejau omeny charakterio savybes...
atsakymai: su storias (because, I hate fat people)
su nesimpatiskais, nesportiskais, neprisiziurinciais, su valganciais (I hate to see people eat) ir pan...
neva isvaizda itin svarbi bendraujant...
ziauru, a?

Nu jo, bet tau juk ne 18 mirksiukas.gif , ju smegeneles dar per minkstos isikalt esminius gyvenimo dalykus, jiems dar liesas reiskia LAIMINGAS doh.gif
Pas mus Vokietijoj gimnazistai visai seni , gali iki 25 ir daugiau sutikt...18 dar nei vieno baigusio nepazystu biggrin.gif ir neperkare visai, o retas kuris kudas.

QUOTE(Dusele @ 2010 10 27, 15:22)
oho.. unsure.gif  O ka tu jiems i tai?

Su kekviena diena isitikinu, kokia as laiminga, kad as ne mokytoja doh.gif Mano mama man buvo pavyzdys, kokios profesijos as nenoreciau.
Atsakyti
QUOTE(Nebulimija @ 2010 10 27, 18:03)
Su kekviena diena isitikinu, kokia as laiminga, kad as ne mokytoja doh.gif Mano mama man buvo pavyzdys, kokios profesijos as nenoreciau.

o man patinka...
gal galeciau turet maziau pamoku, bet pati profesija - mano wub.gif
Atsakyti
Sveikos :}

Bremen, iškart šilčiausi linkėjimai tavo mažiukui wub.gif

Kažkokia tingi diena ir man :} Buvau kine " Valgyk.Melskis.Mylėk" .Tookie geri jausmai užplūdo, atrodo pati gyvenau ten.. neprisimenu kada tiek teigiamų emocijų jaučiau..O tai tik paparstas filmas,kuris sukėlė tiek gerų emocijų.Tiesa grįžus žadėjau eit sportuot, bet sutingau per daug..beto mm turėtų būt,tai labai pilvas išsipūtęs kažkaip ir nenuėjau.

Ryt varysiu į Kauną pas ginę Bakevičienę, gal kas ką girdėjot apie ją ? g.gif
Taip dvejoju,nežinau ar sakyt apie bulimiją jai.. Galbūt visų problemų priežastis tai ir yra, bet kažkaipa trodo,jog ji mane pasmerks arba pagalvos,kad ko einu aps ją,jei žinau priežastis.. nors nesu įsitikinus ar susiję su tuo,nes visada kažkaip nebuvo aps mane viskas tvarkoj g.gif

Na čia matyt nuo mokyklos priklauso, bet pastebiu,kad kuo toliau tuo jaunesnės merginos pradeda šnekėt apie dietas..O svarbiausia tos,kuriom nei gramo nereikia numest.. irdar viena geradraugė ( kurią laikiau tokia) kažkada pareiškė,kad negražus žmogus negali būti įdomus. Kad tik gražūs ir ploni žmonės yra kažko verti.. NU atsiprašau akys ant kaktos vos neiššoko.. Kažkaip nuo tada ir nebenoriu bendraut su ja, kai toks požiūris. Bet apstebėjau jau,akd ne vienas žmogus nuvertinamas, nei jis šiek tiek apkūnesnis.

o ir dar viena pažįstamą turiu,kurios mama jau nuo 7klasės jai liepė visokių dietų laikytis.. Neseniaia radau ją šitame forume skelbiančią naują dietą, atrodo 40 dienų gerti ten kažkokį gėrimą tik iš klevų sirupo ir darvelniaia žino ko. ir tai,kas daugiau,jei ne jos amma paatrė laikytis šios dietos.

Nesuprantu tokių tėvų. Pati jau suku galvą, kaip elgtis pačiai reikės,kai turėsiu savo vaikų.Atrodo ir baisu nepadaryt klaidų, kad neduok dieve jie gyvenime turėtų problemų kaip aš tokių doh.gif


As_sveikuole , aš taip pat norėčiau būt tavo vietoj wub.gif

Atsakyti
per telika LRT laida apie dietas, mityba, A ir B.. "Teise zinoti".. Gaila nemaciau nuo pradziu g.gif , bet panasu, kad tiesa kalba..
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 10 27, 18:23)
Sveikos :}

Bremen, iškart šilčiausi linkėjimai tavo mažiukui wub.gif



aciu 4u.gif

nusprendžiau niekada daugiau neįsimylėti schmoll.gif ir išvis vyrai mano gyvenime kaip dinozaurai išnyks, jokiu vyru, jokiu flirtu schmoll.gif ..............nu gi nebuna stebuklu ant žemes schmoll.gif .............vieniems lemta kitiems ne schmoll.gif


nekreipkit per daug dėmesio rytoj ryte gal kitaip apie vyrus galvosiu .............

Sunui gimtadienio proga komoda nupirkau, pas buto savininka palikau, kad vaikas nerastu, pirmadieni pas savininka padejavau ,kad reikia ta komoda sustatyti tik neturiu dabar nei noro nei laiko blush2.gif , tai žmogelis tarp savo darbo dar ir spėjo ta komoda sustatyti wub.gif

Atsakyti