Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

Arba jos neprišlapino nei kiek pirštinės, arba jūsų nosys nejautrios. biggrin.gifD nes visi be išimčių žmonės, kurie susidūrė su pelėm, sako, kad kvapą jos tiiiikrai stiprų turi.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 14, 16:12)
Arba jos neprišlapino nei kiek pirštinės, arba jūsų nosys nejautrios. biggrin.gifD nes visi be išimčių žmonės, kurie susidūrė su pelėm, sako, kad kvapą jos tiiiikrai stiprų turi.

Tikrai ne tokį stiprų kaip žiurkėnai ar jūrų kiaulytės...Kasdien tvarkydavau narvą, bet įėjus į virtuvę, nosis riesdavosi, o pelių narvelio kvapas nesijaučia...Tiesa, esu juo labai patenkinta, kas pora dienų ištraukiu stalčių, jį švariai išplaunu ir tvarka...
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 14, 17:12)

Kvapas kaip ir žiurkių... Vėdink namus nevėdinus vistiek jaučias. Būdavo kasdien plaunu narvą, apvalinėju grotas, skalbiu paklotukus su kvapniom priemonėm ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 06 14, 20:12)
Kvapas kaip ir žiurkių... Vėdink namus nevėdinus vistiek jaučias. Būdavo kasdien plaunu narvą, apvalinėju grotas,  skalbiu paklotukus su kvapniom priemonėm ir nieko.

Matyt, mano narvo dėka nėra to kvapo...Visi nešvarumai subyra į stalčių, išimu, išplaunu ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 14, 18:06)
Tikrai ne tokį stiprų kaip žiurkėnai ar jūrų kiaulytės...Kasdien tvarkydavau narvą, bet įėjus į virtuvę, nosis riesdavosi, o pelių narvelio kvapas nesijaučia...Tiesa, esu juo labai patenkinta, kas pora dienų ištraukiu stalčių, jį švariai išplaunu ir tvarka...

Mano nei jūrų kiaulytės, nei žiurkėnai nesmirdėjo. O pelės baisybiškai smirda.

QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 14, 20:41)
Matyt, mano narvo dėka nėra to kvapo...Visi nešvarumai subyra į stalčių, išimu, išplaunu ir viskas...

Kad pati pelė skleidžia ta kvapą, nereikia netgi nešvarumų. ir kakai tai nesmirda beveik, šlapimas smirda. O jis gi turi likti ant grotelių. vienu žodžiu - anomalija pas jus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 14, 16:12)

Cia tai tiesa, maniskis kazkada begiodamas man ant peties atliko gamtini reikaliuka, tai iskarto reikejo plaut rubai, labai stiprus ju slapimo kvapas doh.gif
Seniau auginau degu voveriukus, tai jie svaruoliai buvo palyginus su peliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 14, 22:38)
Mano nei jūrų kiaulytės, nei žiurkėnai nesmirdėjo. O pelės baisybiškai smirda.
Kad pati pelė skleidžia ta kvapą, nereikia netgi nešvarumų. ir kakai tai nesmirda beveik, šlapimas smirda. O jis gi turi likti ant grotelių. vienu žodžiu - anomalija pas jus.  thumbup.gif

Taip, anomalija. Narvas padėtas dabar man prieš nosį ir nieko neužuodžiu, nors šiaip mano uoslė gera.
Atsakyti
Akvariume visada labiau dvokia nes nesivėdina. Narve kitas reikalas. bet kambarį gerai vėdinti vistiek reikia nes ir narvas tada ima smirdėti.
Atsakyti
QUOTE(alabama999 @ 2012 06 15, 12:48)
Akvariume visada labiau dvokia nes nesivėdina. Narve kitas reikalas. bet kambarį gerai vėdinti vistiek reikia nes ir narvas tada ima smirdėti.

Namus vėdinti gi priklauso kiekvieną dieną. Balkono durys būna uždarytos tik žiemą, o balkone visada atidarytas langas. Kitaip man oro trūktų...
Atsakyti
QUOTE(alabama999 @ 2012 06 15, 12:48)

Pas mane vienodai smirdėjo ir akvariume, ir narve. Nors ir langas visada praviras kambary būdavo, o narvas/akvariumas valomas kasdiena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 15, 21:44)
Pas mane vienodai smirdėjo ir akvariume, ir narve. Nors ir langas visada praviras kambary būdavo, o narvas/akvariumas valomas kasdiena. smile.gif

Mes tai iš pradžių akvariume laikėme, tai smirdėjo baisiai. Į narvelį perkėlus reikalai tikrai pasitaisė. Žinoma, kvapas visai neprapuolė. Yra gyvūnas yra ir smarvė. Tik jau nepalyginamai mažesnė.
Atsakyti
As irgi mastau, kaip kovot su tuo kvapu, sakau, gal maziau prisigeria kvapo ne granuliuotas kraikas o pjuvenos? g.gif Koki kraika jus naudojat?
Atsakyti