Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

Aš pjuvenas naudoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 06 20, 06:03)
As irgi mastau, kaip kovot su tuo kvapu, sakau, gal maziau prisigeria kvapo ne granuliuotas kraikas o pjuvenos? g.gif  Koki kraika jus naudojat?

Jokio, todel ir kvapo nera.
Atsakyti
Normaliame narve ar akvariume(ne tokiame kaip pas jus, su išsiimančiu dugnu) negalima nenaudoti kraiko, nes pelytėms teks vaikščioti savo sysiuose.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 20, 18:54)
Aš pjuvenas naudoju. ax.gif

Reikes ir man pjuvenu nusipirkt ir isbandyt smile.gif Vakar vakare isvaliau akvariuma, pakeiciau kraika, siandien kambaryje dar nera kvapo, bet virs akvariumo jau jauciasi doh.gif
Atsakyti
Pas mus pjuvenos geriausiai pasiteisino
Atsakyti
Na, mano narvas su stalčiumi pasiteisino. O ir pelės apsiprato, nebebėga. Įdėjus dvi pirštinukes, o namelyje kojinytę, tai vienoje alindi, tai antroje, tai trečioje. Man narvas visada prieš nosį, mėgstu pasižiūrėti, kaip jos bėgioja.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 22, 13:24)
Na, mano narvas su stalčiumi pasiteisino. O ir pelės apsiprato, nebebėga. Įdėjus dvi pirštinukes, o namelyje kojinytę, tai vienoje alindi, tai antroje, tai trečioje. Man narvas visada prieš nosį, mėgstu pasižiūrėti, kaip jos bėgioja.

drinks_cheers.gif
Aš irgi pasistačius narvus visada ant darbo stalo, kad galėčiau stebėt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 20, 20:33)
Jokio, todel ir kvapo nera.

bet kaip tų grotelių aptinių neapsiusioja? ar jūs ir jas nuolat plaunat? blush2.gif

QUOTE(Shirbake @ 2012 06 21, 15:01)
Normaliame narve ar akvariume(ne tokiame kaip pas jus, su išsiimančiu dugnu) negalima nenaudoti kraiko, nes pelytėms teks vaikščioti savo sysiuose.

gal tas asan popierinis kraikas pasiteisintų. g.gif bent jau man pjuvenos l.greit prasmirsdavo schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau pjuveninio kraiko smile.gif Rytoj reikes pakeist, stebesiu situacija smile.gif
As ir su mielu noru pasistatyciau peliuko akvariuma ant stalo rasomo, ar kur arciau saves, kad nuolat matyciau, nes dabar jis sekcijos nisoje pastatytas, tai norint stebeti, reikia prieit ir stovet biggrin.gif Bet gi namuose yra kate, jau ir taip keleta kartu ant spintos buvo uzsokusi, keliavo man susipazint su Yziu, tai nerizikuosiu cool.gif Ir dar tas kvapas..
O klausykit, koki kieki jus duodat peliukams valgyt? As kas ryta paberiu ant to maziausio induko dugno maistuko, kad uzdengtu visa dugna, vakare jau dazniausiai maisto nebebuna, bet as daugiau ir neberiu, be to naktimis isimu rateli, tai jis per beveik menesi buvimo pas mane sustambejo, is pradziu pergyvenau, kad gal parsavejas ikiso panele nescia, bet atmeciau sia galimybe, nes matosi ir pimpaliukas ir kiausiukai biggrin.gif Tai gal per daug seriu? Jokio skanumyno draudziamo is salies neduodu, seriu tik maistuku jam skirtu g.gif
Atsakyti
Ai pas mane jos visos dažniausiai storos būdavo, ypač kuo vyresnės, tuo storesnės. biggrin.gif Tik negerai kad ratuką nakčiai išimat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 23, 17:36)
Ai pas mane jos visos dažniausiai storos būdavo, ypač kuo vyresnės, tuo storesnės. biggrin.gif Tik negerai kad ratuką nakčiai išimat. smile.gif

Manau, čia yra taip: kuo liesesnė šeimininkė, tuo storesnės pelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 23, 20:24)
Manau, čia yra taip: kuo liesesnė šeimininkė, tuo storesnės pelės  biggrin.gif

Tai kad bent mano atveju, šeimininkė tooooooooooooooli gražu neliesa lotuliukas.gif . dietos tokiai liesai šeimininkei reikia. biggrin.gif
Atsakyti