Aš pjuvenas naudoju.

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2012 06 20, 06:03)
As irgi mastau, kaip kovot su tuo kvapu, sakau, gal maziau prisigeria kvapo ne granuliuotas kraikas o pjuvenos?
Koki kraika jus naudojat?

Jokio, todel ir kvapo nera.
Normaliame narve ar akvariume(ne tokiame kaip pas jus, su išsiimančiu dugnu) negalima nenaudoti kraiko, nes pelytėms teks vaikščioti savo sysiuose.
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 20, 18:54)
Reikes ir man pjuvenu nusipirkt ir isbandyt

Na, mano narvas su stalčiumi pasiteisino. O ir pelės apsiprato, nebebėga. Įdėjus dvi pirštinukes, o namelyje kojinytę, tai vienoje alindi, tai antroje, tai trečioje. Man narvas visada prieš nosį, mėgstu pasižiūrėti, kaip jos bėgioja.
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 22, 13:24)
Na, mano narvas su stalčiumi pasiteisino. O ir pelės apsiprato, nebebėga. Įdėjus dvi pirštinukes, o namelyje kojinytę, tai vienoje alindi, tai antroje, tai trečioje. Man narvas visada prieš nosį, mėgstu pasižiūrėti, kaip jos bėgioja.

Aš irgi pasistačius narvus visada ant darbo stalo, kad galėčiau stebėt.

QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 20, 20:33)
Jokio, todel ir kvapo nera.
bet kaip tų grotelių aptinių neapsiusioja? ar jūs ir jas nuolat plaunat?

QUOTE(Shirbake @ 2012 06 21, 15:01)
Normaliame narve ar akvariume(ne tokiame kaip pas jus, su išsiimančiu dugnu) negalima nenaudoti kraiko, nes pelytėms teks vaikščioti savo sysiuose.
gal tas asan popierinis kraikas pasiteisintų.

Nusipirkau pjuveninio kraiko
Rytoj reikes pakeist, stebesiu situacija
As ir su mielu noru pasistatyciau peliuko akvariuma ant stalo rasomo, ar kur arciau saves, kad nuolat matyciau, nes dabar jis sekcijos nisoje pastatytas, tai norint stebeti, reikia prieit ir stovet
Bet gi namuose yra kate, jau ir taip keleta kartu ant spintos buvo uzsokusi, keliavo man susipazint su Yziu, tai nerizikuosiu
Ir dar tas kvapas..
O klausykit, koki kieki jus duodat peliukams valgyt? As kas ryta paberiu ant to maziausio induko dugno maistuko, kad uzdengtu visa dugna, vakare jau dazniausiai maisto nebebuna, bet as daugiau ir neberiu, be to naktimis isimu rateli, tai jis per beveik menesi buvimo pas mane sustambejo, is pradziu pergyvenau, kad gal parsavejas ikiso panele nescia, bet atmeciau sia galimybe, nes matosi ir pimpaliukas ir kiausiukai
Tai gal per daug seriu? Jokio skanumyno draudziamo is salies neduodu, seriu tik maistuku jam skirtu

As ir su mielu noru pasistatyciau peliuko akvariuma ant stalo rasomo, ar kur arciau saves, kad nuolat matyciau, nes dabar jis sekcijos nisoje pastatytas, tai norint stebeti, reikia prieit ir stovet

O klausykit, koki kieki jus duodat peliukams valgyt? As kas ryta paberiu ant to maziausio induko dugno maistuko, kad uzdengtu visa dugna, vakare jau dazniausiai maisto nebebuna, bet as daugiau ir neberiu, be to naktimis isimu rateli, tai jis per beveik menesi buvimo pas mane sustambejo, is pradziu pergyvenau, kad gal parsavejas ikiso panele nescia, bet atmeciau sia galimybe, nes matosi ir pimpaliukas ir kiausiukai

Ai pas mane jos visos dažniausiai storos būdavo, ypač kuo vyresnės, tuo storesnės.
Tik negerai kad ratuką nakčiai išimat.

QUOTE(Shirbake @ 2012 06 23, 17:36)
Ai pas mane jos visos dažniausiai storos būdavo, ypač kuo vyresnės, tuo storesnės.
Tik negerai kad ratuką nakčiai išimat. 

Manau, čia yra taip: kuo liesesnė šeimininkė, tuo storesnės pelės

QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 23, 20:24)
Tai kad bent mano atveju, šeimininkė tooooooooooooooli gražu neliesa