Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

Kad gal tos pelės visos su amžium storėja
Atsakyti
O kas yra "stora pele"? unsure.gif cia jas sveriat gal? biggrin.gif maniskes tai dabar 3-7men,nepasakyciau,kad vyresnes butu storesnes...va,bernai tik tokie kleckiukai,o panikes lieknos bigsmile.gif skaiciau,kad nuo ziurkenu maisto peles tunka,bet ji labiau megsta nei ziurkiu ax.gif
na,o del kraiko,pagaliau neuzilgo gausiu ta Zverlit,parasysiu atsiliepimus smile.gif dabar tai jau uzkniso pjuvenas sluot doh.gif kazko mano pelem jos nepatinka-pila lauk pro grotas nors tu ka doh.gif o kad nenaudojant kraiko nebus ir kvapo,netikiu schmoll.gif nes kol isplaunu narva,peles suleidziu i vonele,tai po 15min ten toks "aromatas" pasklinda... swoon.gif
Atsakyti
Hmm g.gif Mano peliukui dabar turetu but 2-3 men, tai nesenas gi dar biggrin.gif O tas apibudinimas "storas"- atsiveziau mazuliuka, kuduti, pilvo tokio kaip ir nebuvo, visas lieknutis, na o dabar jau toks pilvukas atsirado, aisku ir paaugo jau, bet ir i ploti issiplete lotuliukas.gif Isbandziau pjuvenas, reikalas tikrai pasitaise thumbup.gif Pats akvariumas jau aisku pradeda skleist kvapa, bet kambaryje jo neuzsiuodzia, tik pauoscius virs akvariumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 06 27, 00:17)
kad nenaudojant kraiko nebus ir kvapo,netikiu schmoll.gif nes kol isplaunu narva,peles suleidziu i vonele,tai po 15min ten toks "aromatas" pasklinda... swoon.gif

Ir man nelabai tikisi del to ju laikymo be kraiko ir be smarves. Tiesa, galbut jos is baimes labiau "smardina", nes tikrai, per ta keliu minuciu narvo valymo procedura, kibiras, kuriame patalpinu peliukus tampa tikra duju kamera doh.gif
Atsakyti
Namuose jau kuris laikas dulka graužikams skirtas ratas:
http://www.kika.lt/i...p;itemId=928034
Yra geltonas ir žalias. Keičiu į kokį gardų vaisių - ananasą, ar pan. mirksiukas.gif
Rašyti į AŽ.
Atsakyti
Matyt, mano pelės kažkokios ypatingos švaruolės (ačiū jas užauginusiai šeimininkei). Naktį jos laksto po vonią, būna, pridrasko pirštinės siūlų, bet kvapo vonioje neatsirado.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 27, 16:28)
Matyt, mano pelės kažkokios ypatingos švaruolės (ačiū jas užauginusiai šeimininkei). Naktį jos laksto po vonią, būna, pridrasko pirštinės siūlų, bet kvapo vonioje neatsirado.

Ta jūsų rudoji pelė, tarp kitko, jos vardas lyg ir Džina buvo, tai ir pas mane švaruolė buvo. Galėjau tai pastebėti, nes ji gyveno atskirame narve su kita pele, atskirai nuo viso būrio. O ta juodžkė tai net nežinau, nelabai bendraujanti ji buvo, tai nelabai ir dėmesį atkreipiau, tvarkinga ar ne. Dėl to savo nenoro bendrauti su žmogum, net vardo taip ir neturėjo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 28, 17:04)
Ta jūsų rudoji pelė, tarp kitko, jos vardas lyg ir Džina buvo, tai ir pas mane švaruolė buvo. Galėjau tai pastebėti, nes ji gyveno atskirame narve su kita pele, atskirai nuo viso būrio. O ta juodžkė tai net nežinau, nelabai bendraujanti ji buvo, tai nelabai ir dėmesį atkreipiau, tvarkinga ar ne. Dėl to savo nenoro bendrauti su žmogum, net vardo taip ir neturėjo. ax.gif

Taip, ji bendrauti ir dabar neturi noro.
Atsakyti
Bet, kai anksčiau užsiiminėjau pelių dresūra, tai pastebėjau, kad tokios hiperaktyvios ir labiausiai bendraut neturinčios noro, kaip juodė, mokosi greičiausiai. O tokios ramios ir tingios kaip jūsų rudė, sunkiai ko nors išmoksta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 06 27, 18:28)
Matyt, mano pelės kažkokios ypatingos švaruolės

kazin ar peliu higienos iprociai gali apsaugoti nuo kvapo g.gif manau,zmones nevienodai reaguoja i kvapus,kas vienam smirda,kitas gali paprasciausiai neuzuosti...
tiesa,maciau pirkti pasaro(bet ten berods juros kiaulytems buvo),nuo kurio augintiniai skleidzia maziau kvapo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shirbake @ 2012 06 28, 22:05)
Bet, kai anksčiau užsiiminėjau pelių dresūra, tai pastebėjau, kad tokios hiperaktyvios ir labiausiai bendraut neturinčios noro, kaip juodė, mokosi greičiausiai. O tokios ramios ir tingios kaip jūsų rudė, sunkiai ko nors išmoksta.  doh.gif

kaip idomu!!! bigsmile.gif ir kokiu gi triuku imanoma ismokyti peliukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 07 01, 18:39)
kazin ar peliu higienos iprociai gali apsaugoti nuo kvapo g.gif manau,zmones nevienodai reaguoja i kvapus,kas vienam smirda,kitas gali paprasciausiai neuzuosti...
tiesa,maciau pirkti pasaro(bet ten berods juros kiaulytems buvo),nuo kurio augintiniai skleidzia maziau kvapo rolleyes.gif

Uoslę turiu labai gerą- kai katės pasinaudoja dėžute rimtu reikalu, užuodžiu iš tokio atstumo, kad praktiškai lyg ir neįmanoma būtų...
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 07 01, 18:39)
kaip idomu!!! bigsmile.gif ir kokiu gi triuku imanoma ismokyti peliukus? ax.gif

Praktiškai visko, tik daug darbo reikia smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=z_pOvtOYuIw
http://www.youtube.c...feature=related

va kokia storuliukė pelė apsiverst išmoko biggrin.gif
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti