Įkraunama...
Įkraunama...

Baltosios pelytės

o cia tai peles!!!kaip ciucikai agility varzybose lotuliukas.gif o ta storuliuke ar tik ne nuo dresuros isstorejo rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, manau tokia natura jos biggrin.gif buvo pas mane pelių, kurios diena nakti kišdavo, ir kūdos buvo, o buvo tokių, kuriom kiekvienas kąsnis į kūną eidavo. biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip laikosi jūsų pelaitės?
Atsakyti
Šiandien prie prieglaudos (savanoriauju Lesėje) mane pagavo kažkoks vyriškis, paklausė ar čia prieglauda(ar kažko panašaus, net nespėjau normaliai suprast), atsakiau kad taip, tada staigiai įkišo man į rankas mažą dėžutę, apsisuko ir nuskubėjo. Atidarius radau vidui maža nėščia dekoratyvinę pelytę. Prieglaudoj pagailo man ją palikt, visgi netinkama vieta nėštukėms, tiek kalytėms, tiek pelytėms, tai parsinešiau pas save. smile.gif Tai va, turiu dabar globotinę, o greit tikriausiai turėsiu nioliką pelyčių, tai jei kas norit, ar žinot kas nori - jau galit pradėt rezervuot biggrin.gif

user posted image

nestuke.gif
user posted image

vaižgante - kaip jūsų pelytės gyvena ?
Visi temoj užmigo, nieks foto nebe įkelia, nieko neberašo.. verysad.gif
Atsakyti
Tautmilės prieglaudai nuo rugsėjo 1 labai reikia pagalbos...
Mano pelės gyvena gerai, tik judrioji kartais sugeba rasti, kaip pabėgti iš narvelio, vis laiku pamatau ir pagaunu. Mielai dar paimčiau dvi pelytes, bet užaugusias, nes narvelis mažoms netinkamas...
Atsakyti
Tai kai bus galima atskirti nuo peliukų, galėsit mamytę paimti. smile.gif labai jauki pelytė, patinka man ji labai. 4u.gif
O kur Tautmilė Vilniuje randasi ? Nes kai rinkausi kurion prieglaudon eit, Lesė man arčiausiai buvo, kitos toli.
Atsakyti
Tikrai aptilusi tema unsure.gif
Mano peliukas laikosi gerai, ant ranku nelabai eina, jam geriau vienam.
Olandisko surio jis nevalgo, o va vakar dziugo suri kapojo kaip reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 08 25, 22:15)
Šiandien prie prieglaudos (savanoriauju Lesėje) mane pagavo kažkoks vyriškis, paklausė ar čia prieglauda(ar kažko panašaus, net nespėjau normaliai suprast), atsakiau kad taip, tada staigiai įkišo man į rankas mažą dėžutę, apsisuko ir nuskubėjo. Atidarius radau vidui maža nėščia dekoratyvinę pelytę. Prieglaudoj pagailo man ją palikt, visgi netinkama vieta nėštukėms, tiek kalytėms, tiek pelytėms, tai parsinešiau pas save. smile.gif Tai va, turiu dabar globotinę, o greit tikriausiai turėsiu nioliką pelyčių, tai jei kas norit, ar žinot kas nori - jau galit pradėt rezervuot biggrin.gif 

Jeigu neatsiras norinčių, galėčiau priglausti
Atsakyti
Dabar beliko sulaukti vaikučių. nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2012 08 26, 16:04)
Tai kai bus galima atskirti nuo peliukų, galėsit mamytę paimti. smile.gif labai jauki pelytė, patinka man ji labai.  4u.gif
O kur Tautmilė Vilniuje randasi ? Nes kai rinkausi kurion prieglaudon eit, Lesė man arčiausiai buvo, kitos toli.

Mielai paimtume mamytę 4u.gif
Tautmilės prieglaudėlė yra Rasų g, ir man per toli, darbavausi joje, kol buvo netoli "Lesės"...Ten labai reikalinga pagalba, nes nuo kito pirmadienio Tautmilė lieka visiškai viena, nes visos pagalbininkės išvažiuoja mokytis...
Atsakyti
O dieve kaip toli.. Turbūt iki Kauno dviračiu greičiau numinčiau. Deja, niekuo Tautmilei padėt negaliu, teks likti Lesėje. 4u.gif

Tai rezervuota jau mamytė jums(vaižgante) ir jau viena jos būsima dukrytė rezervuota. smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt gimė dvylika mažylių. wub.gif

user posted image
Atsakyti