Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

gundausi pirkt, tad labai domintu atsiliepimai. gal yra bandziusiu? mirksiukas.gif Bourjois Elasticuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 03 03, 11:21)
gundausi pirkt, tad labai domintu atsiliepimai. gal yra bandziusiu?  mirksiukas.gif Bourjois Elastic http://www.echemist....tic-mascara.jpg

rase mergaites, kad visai lyg ir nieko, tik reikia ismokt dazytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2011 02 26, 15:47)
Gal kas esat bandziusios si tusa? (Kazkaip gundausi pabandyti, bes esu nekokios nuomones apie maybeline tusus).
Maybelline one by one
user posted image

As bandziau sita tusa, tai man kaip tik jis visiskai neilgina, o labai tankina. Is esmes man patinka, 8/10
Atsakyti
[quote=agvill,2011 02 28, 16:30]
Sutapimas ar ne,bet man irgi MF tusai tikrai nepuoseleja blakstienu,tikrai nemazai ju iskrenta bevalant,kad ir kaip svelniai valyciau.
[/quote]

domejausi MF kosmetika tarp visazistu ir kosmetalogu, atsiliepimai buvo tokie kad si kosmetika tiek tusai tiek pudros yra labai stipri ir ji labiau tinkama profisionaliam naudojimui t.y. ne kiekviena diena
o kas liecia tusus MF tai jie labai sausina blakstienas todel jos krenta, zodziu kurios naudoja tusus rekomenduojama naudoti ir koki tai blakstienu balzama vakare
[/quote]

nu nepastebejau kad nuo max factor kristu daugiau blakstienu negu nuo dior...cia jau gal issivaizdavimas... g.gif blink.gif nenoriu moket 25-30€ uz tusa kuris po menesio sudziusta..milijonai moteru naudoja loreal, maxfactor ir ka liko be blakstienu?!!! g.gif g.gif
Atsakyti
Kam teko bandyti NARS blakstienų tušus, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
[quote=ZBITKA,2011 03 03, 15:14]
domejausi MF kosmetika tarp visazistu ir kosmetalogu, atsiliepimai buvo tokie kad si kosmetika tiek tusai tiek pudros yra labai stipri ir ji labiau tinkama profisionaliam naudojimui t.y. ne kiekviena diena
o kas liecia tusus MF tai jie labai sausina blakstienas todel jos krenta, zodziu kurios naudoja tusus rekomenduojama naudoti ir koki tai blakstienu balzama vakare
[/quote]
nu nepastebejau kad nuo max factor kristu daugiau blakstienu negu nuo dior...cia jau gal issivaizdavimas... g.gif blink.gif nenoriu moket 25-30€ uz tusa kuris po menesio sudziusta..milijonai moteru naudoja loreal, maxfactor ir ka liko be blakstienu?!!! g.gif g.gif
[/quote]
jos ne kuokstais krenta bet po viena ar dvi,aisku atauga bet naudojant istysai MF tusus bent mano konkreciu atveju pasidare tokie negrazus tarpai,tad teko pakeisti tusa (pakeiciau is pradziu YSL o paskui i LoreaL) taip pat pradejau tepti ricinu aliejum ir blakstienos atsigavo nebekrenta, tad kuri laika panaudosiu kita tusa paskui gryzu prie MF nes kolkas nerandu kas man ji pakeistu, tad padaraiu isvada kad MF tusu istysai naudoti negalima, man pasireiske kaip sunaudojau kokius gal 4-6 tubeles, cia juk neisigalvojimai ir nesutapimai, tikrai taip yra
Atsakyti
As ir pritariu tam, jog nuo MF tusu blakstienos silpneja ir krenta... unsure.gif Jau galvojau, kad su organizmu kazkas ne taip, bet pasirodo tusas buvo ne koks, daugiau ju nebeperku ax.gif
Atsakyti
man patys geriausi tusai Loreal wub.gif vis pabandau susigundzius kokiu kitu, bet vis griztu prie Loreal firmos:) blakstienos tikrai nekrenta, o man jos siaubingai krito nuo essence(baisesnio tuso nesu turejus schmoll.gif ) ir nuo Nivea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 03 03, 18:17)
man patys geriausi tusai Loreal wub.gif vis pabandau susigundzius kokiu kitu, bet vis griztu prie Loreal firmos:)

O kokius iš L'oreal esate bandžiusi, kuris labiausiai patinka? smile.gif Mąstau ir aš šįkart kažką iš L'oreal pabandyti ax.gif
Atsakyti
atejau ir as pasigirti naujai atrastu tusu is Bareminerals. Panasu, kad busu atradusi i ka iskeisti savo Hypnose. 4u.gif Dabar blakstienytes tokios ilgos ir tankios. O svarbiausia be parabenu thumbup.gif
cia mano gerulis http://www.bareescen...mp;cgid=BM_EYES
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 03 03, 19:07)
O kokius iš L'oreal esate bandžiusi, kuris labiausiai patinka? smile.gif Mąstau ir aš šįkart kažką iš L'oreal pabandyti ax.gif

bandziau Volume Million Lashes(bet jis man "nedozavo" kaip reklamoje skelbiama, vistiek tekdavo i sonus pertekliu nubraukti), sunaudotas ne vienas Telescopic sidabrinis ir auksinis, kitu dabar pavadinimu neatmenu 4u.gif labai patiko Telescopic auksinis, labai juodas, nevisai kasdieniniam naudojimui toks, iseiginis blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Szplitt @ 2011 03 03, 20:42)
atejau ir as pasigirti naujai atrastu tusu is Bareminerals. Panasu, kad busu atradusi i ka iskeisti savo Hypnose.  4u.gif Dabar blakstienytes tokios ilgos ir tankios. O svarbiausia be parabenu  thumbup.gif
cia mano gerulis http://www.bareescen...mp;cgid=BM_EYES

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sepetukas superinis, ir blakstienas labai naturaliai padazo, pailgina, nesulipina 4u.gif Nesenai uzbaigiau, tai nutariau pabandyti ta isgirtaji architect 4D, bet jauciu sekanti karta grisiu vel prie Bareminerals ax.gif
Atsakyti