[quote=ZBITKA,2011 03 03, 15:14]
domejausi MF kosmetika tarp visazistu ir kosmetalogu, atsiliepimai buvo tokie kad si kosmetika tiek tusai tiek pudros yra labai stipri ir ji labiau tinkama profisionaliam naudojimui t.y. ne kiekviena diena
o kas liecia tusus MF tai jie labai sausina blakstienas todel jos krenta, zodziu kurios naudoja tusus rekomenduojama naudoti ir koki tai blakstienu balzama vakare
[/quote]
nu nepastebejau kad nuo max factor kristu daugiau blakstienu negu nuo dior...cia jau gal issivaizdavimas...

nenoriu moket 25-30 uz tusa kuris po menesio sudziusta..milijonai moteru naudoja loreal, maxfactor ir ka liko be blakstienu?!!!
[/quote]
jos ne kuokstais krenta bet po viena ar dvi,aisku atauga bet naudojant istysai MF tusus bent mano konkreciu atveju pasidare tokie negrazus tarpai,tad teko pakeisti tusa (pakeiciau is pradziu YSL o paskui i LoreaL) taip pat pradejau tepti ricinu aliejum ir blakstienos atsigavo nebekrenta, tad kuri laika panaudosiu kita tusa paskui gryzu prie MF nes kolkas nerandu kas man ji pakeistu, tad padaraiu isvada kad MF tusu istysai naudoti negalima, man pasireiske kaip sunaudojau kokius gal 4-6 tubeles, cia juk neisigalvojimai ir nesutapimai, tikrai taip yra