Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(mylimaa @ 2011 03 03, 19:17)
man patys geriausi tusai Loreal wub.gif vis pabandau susigundzius kokiu kitu, bet vis griztu prie Loreal firmos:) blakstienos tikrai nekrenta, o man jos siaubingai krito nuo essence(baisesnio tuso nesu turejus schmoll.gif ) ir nuo Nivea unsure.gif

Būtent nuo kurio? Aš paskutiniu metu kasdienai naudoju tušą iš essence - multi action, ir atrodo pastebėjau, kad blakstienos po truputį pradėjo kristi, anksčiau to lyg ir nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Essence multi action apie metus naudoju, nepastebejau, kad kas blogo nuo jo blakstienom darytusi. Ir apskrtitai labai neblogas tusas, kaip uz tokia kaina.

O del MF tusu pritariu, kad silpinina blakstienas. Man nuo ju ne tai, kad krisdavo, bet pasidarydavo tokios sausos, apsiurusios, isblukusios.
Atsakyti
Ką bebandyčiau, vistiek prie MF sugrįžtu, sakiau jau 100 kartų, kad nebemėtysiu pinigų veltui, bet vistiek kas kart niežti kažką naujo išbandyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 03 04, 11:34)
Būtent nuo kurio? Aš paskutiniu metu kasdienai naudoju tušą iš essence - multi action, ir atrodo pastebėjau, kad blakstienos po truputį pradėjo kristi, anksčiau to lyg ir nebuvo  unsure.gif

ispradziu pabandziau viena, buvo prastas, sunkiai nusiplaudavo nors buvo ne atsparus vandeniui,kazkiek krito balkstienu, bet jo pavadinimo neatmenu ax.gif tada vistiek pabandziau kita hypno gloss doh.gif tas dar baisesnis pasirode, padazytos blakstienos kietos kaip plasmasines buvo, ir vos ne vos nusiplaudavo per pora sykiu schmoll.gif blakstienos taip nuo jo isretejo, nors koky 4 sykius tepabandziau, daugiau nerizikuoju nieko is sios linijos pirkti schmoll.gif ne ne ne, kam taupyt tuos+-5Lt ant geresnio tuso ir pirkt tokius, nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
nu va, aš paskutiniu metu vien tik max factor naudojau, pastebėjau, kad blakstienos suprastėjo nerealiai, krenta, plius kažkokios išsikraipiusios, Nutariau, kad daugiau max factor nebepirksiu. Šiandien nusipirkau du Loreal. Volume Million Lashes extra black ir 4D lash architect. Pirmasis labai gražiai padažė blakstienas, labai patiko. Antrojo net nebandžiau, bet pasiskaičiau, kad šepetukas ne guminis, tai labai nusivyliau, kažkaip net abejonių neturėjau, kad bus guminis, galvojau jau tie šeriniai atgyventas dalykas.. Man tokie šepetukai žiauriai lipina blakstienas, košę deda.
Atsakyti
Droge dabar akcija Loreal kosmetikai, tai specialiai ėjau nesidažius pabandyt tą naujovę 4D Lash Architect. Dar vizažistas kaip tik buvo, labai gyrė būtent šitą tušą, bet man įspūdžio nepaliko unsure.gif Blakstienos kaip koše apteptos, tiesa, šepetėlis toks siaurėjantis, tai pusė velnio, bet nusprendžiau, gal vis tik labiau man tinka Collagene Extra. O geriausiai tai palauksiu rytojaus, ketinu eit į Pelenę, gal dar ten ką nužiūrėsiu ax.gif
Atsakyti
Kiek esu visokiausių išbandžiusi, galiu pasakyt kad kaina nevisada reiskia kokybę... nusipirkau kazkada brangų tušą (45lt berods) ir ale ilgina. nu kur tau.. tik tiek kad juodos, o ir isretindavo dar, tai ir drėbiau į šiukšlinę. nusipirkau Eurokose už 19lt ir dar dabar tokį perku!:D dar Avono tušai geruliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 04, 14:42)
Ką bebandyčiau, vistiek prie MF sugrįžtu, sakiau jau 100 kartų, kad nebemėtysiu pinigų veltui, bet vistiek kas kart niežti kažką naujo išbandyt  doh.gif

O as galvoju,kad viskas,pabaigsiu savo MF tusa ir nebepirksiu,suprasteja nuo jo blakstienos,nors efektas paties tuso patinka,kaip padazo.
Atsakyti
Dabar isigyjau Diorshow Extase wub.gif Tikrai patiko, sakyciau, bus pakeistas mano geriausio naudoto tuso vardas is Loreal Lash Architect i Dior Diorshow Extase. Sio sepetelis toks mazesnis nei klasikinio Diorshow, tai labai tinka man ir lengva naudot ir rezultatas puikus thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 04 kovo 2011 - 18:53
Mergaitės,

norėčiau paklausti apie Lancome Hypnose tušą. Žinau, kad buvo rašyta apie jį, paskaičiau atsiliepimus, bet norėčiau konkretesnio komentaro. Ar jis ryškiai juodai akis padažo ar taip vos vos (natūraliai)? Ir ar gerai tankina? Galvoju ar verta pirkti šį tušą, tik pirkčiau vandeniui atsparų ax.gif
Ir gal kuri galėtų palyginti Lancome Hypnose su geltonu Maybelline Collosal tušu?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 04, 19:53)
Dabar isigyjau Diorshow Extase  wub.gif  Tikrai patiko, sakyciau, bus pakeistas mano geriausio naudoto tuso vardas is Loreal Lash Architect i Dior Diorshow Extase. Sio sepetelis toks mazesnis nei klasikinio Diorshow, tai labai tinka man ir lengva naudot ir rezultatas puikus  thumbup.gif

laaabai noreciau pamatyt, kaip atrodo ant jusu blakstienu bigsmile.gif nusaukit, bet netikiu kad padaro tokias, kaip reklamoj lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 03 04, 21:06)
Mergaitės,

norėčiau paklausti apie Lancome Hypnose tušą. Žinau, kad buvo rašyta apie jį, paskaičiau atsiliepimus, bet norėčiau konkretesnio komentaro. Ar jis ryškiai juodai akis padažo ar taip vos vos (natūraliai)? Ir ar gerai tankina? Galvoju ar verta pirkti šį tušą, tik pirkčiau vandeniui atsparų  ax.gif
Ir gal kuri galėtų palyginti Lancome Hypnose su geltonu Maybelline Collosal tušu?

As negaliu palyginti Hypnose su jusu paminetu Maybelline, bet pats Hypnose super padazo blakstutes, jos tampa tankios, nesulipintos - nu geriu geris tiesiog wub.gif
Atsakyti