Uzsisakiau is Uherb 6 sepeteliu akiu rinkini, siand gavau
suuper patenkinta iherb visu pirma.. siuntinuka gavau per savaite
gerai supakuota, kiekviena produktas atskiram maiselyje, sepetukai burbuliniam, dar gavau 3 meginukus sviesu valgomu sokoladiniu
o sepetukai superiniai
labai maza pakuote, uzsisega maiselyje, maiselis su veidrodeliu, imetei i tase ir ready to go kaip sknt..
suuuuuuuuper
patys sepetukai gan dideli..! mano kinietiskai akiai, ciut per dideli net sakyciau, bet nieko.. tokie nemazai is sverianty net
greit uzsimeciau spalvyte su blending brush tai labai patiko. Tik tikejaus minkstesniu paciu sepetuku, bet jie tokie gan kieti, bet gerai, gerai paima spalva
man patiko, tikrai reakomenduoju.. 7$ iherb

QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 16:22)
Uzsisakiau is Uherb 6 sepeteliu akiu rinkini, siand gavau
suuper patenkinta iherb visu pirma.. siuntinuka gavau per savaite
gerai supakuota, kiekviena produktas atskiram maiselyje, sepetukai burbuliniam, dar gavau 3 meginukus sviesu valgomu sokoladiniu
o sepetukai superiniai
labai maza pakuote, uzsisega maiselyje, maiselis su veidrodeliu, imetei i tase ir ready to go kaip sknt..
suuuuuuuuper
patys sepetukai gan dideli..! mano kinietiskai akiai, ciut per dideli net sakyciau, bet nieko.. tokie nemazai is sverianty net
greit uzsimeciau spalvyte su blending brush tai labai patiko. Tik tikejaus minkstesniu paciu sepetuku, bet jie tokie gan kieti, bet gerai, gerai paima spalva
man patiko, tikrai reakomenduoju.. 7$ iherb

o sepeteliai tikrai labai liux, isbandziau jau, bet nepasirode, kad kieti

matet kokios fainos kosmetines atsirado ecotools

jargau kaip as ju noriu

ir gavau dar kempineles veidui praust, tai irgi labai fainos

Ir as gavau pries kelias dienas ta eco tools akiu sepeteliu rinkini, dar neisbandziau
Tik is pradziu isemus is pakuotes ir padejus ja ant stalo dvelke toks stiprus plastiko kvapas
kol isisvedino dekliukas

QUOTE(shemsa @ 2011 03 19, 19:39)

Nu jie ne tai kad kieti, bet nu nemoku paaiskint..

jei butu bedu su muitine, tai tas siuntinys iki jusu neadaeitu, o ateitu is muitines laiskas

QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 20:08)
Nu jie ne tai kad kieti, bet nu nemoku paaiskint..
nu man kietokas pats serys tas
jei butu bedu su muitine, tai tas siuntinys iki jusu neadaeitu, o ateitu is muitines laiskas

nu jo, matai as blondi tai kol daeina

QUOTE(shemsa @ 2011 03 19, 20:17)
nieko

QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 20:54)
zinok mazai kur maciau kolkas ju pirkt internete, amazon.com maciau yra ju

QUOTE(white kitty @ 2010 11 07, 16:33)
Super,galvojau apie 40lt kainuos
Leksiu kada apziuret,reikia naujo pudros sepetelio,nes mano Artdeco siurkstokas ir labai seriasi,nevertas tu 40lt 

as irgi nelikau patenkinta Artdeco sepeteliu, toks asimetriskai nukirptas, skirtas pudrai.
Ecotools turiu tik viena (kol kas

kaip Ecotools kabuki šepetukas? ar patinka naudojančioms?

aš turiu kabuki,tokį mažuliukąąą 
šiaip pudrą padengia gerai,bet biškut badosi
bet tada aš jį išplaunu,ir bišk mažiau badosi 
Skaistalų šepetukas švelnesnis

šiaip pudrą padengia gerai,bet biškut badosi

Skaistalų šepetukas švelnesnis