Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

skaistalu sepetelis tikrai Douglase yra. Panoramoj maciau VLN
Atsakyti
Uzsisakiau is Uherb 6 sepeteliu akiu rinkini, siand gavau bigsmile.gif suuper patenkinta iherb visu pirma.. siuntinuka gavau per savaite 4u.gif gerai supakuota, kiekviena produktas atskiram maiselyje, sepetukai burbuliniam, dar gavau 3 meginukus sviesu valgomu sokoladiniu bigsmile.gif o sepetukai superiniai bigsmile.gif labai maza pakuote, uzsisega maiselyje, maiselis su veidrodeliu, imetei i tase ir ready to go kaip sknt.. bigsmile.gif suuuuuuuuper bigsmile.gif patys sepetukai gan dideli..! mano kinietiskai akiai, ciut per dideli net sakyciau, bet nieko.. tokie nemazai is sverianty net biggrin.gif greit uzsimeciau spalvyte su blending brush tai labai patiko. Tik tikejaus minkstesniu paciu sepetuku, bet jie tokie gan kieti, bet gerai, gerai paima spalva thumbup.gif man patiko, tikrai reakomenduoju.. 7$ iherb
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 16:22)
Uzsisakiau is Uherb 6 sepeteliu akiu rinkini, siand gavau  bigsmile.gif suuper patenkinta iherb visu pirma.. siuntinuka gavau per savaite 4u.gif gerai supakuota, kiekviena produktas atskiram maiselyje, sepetukai burbuliniam, dar gavau 3 meginukus sviesu valgomu sokoladiniu bigsmile.gif o sepetukai superiniai bigsmile.gif labai maza pakuote, uzsisega maiselyje, maiselis su veidrodeliu, imetei i tase ir ready to go kaip sknt..  bigsmile.gif suuuuuuuuper bigsmile.gif patys sepetukai gan dideli..! mano kinietiskai akiai, ciut per dideli net sakyciau, bet nieko.. tokie nemazai is sverianty net biggrin.gif greit uzsimeciau spalvyte su blending brush tai labai patiko. Tik tikejaus minkstesniu paciu sepetuku, bet jie tokie gan kieti, bet gerai, gerai paima spalva thumbup.gif man patiko, tikrai reakomenduoju.. 7$ iherb
user posted image

drinks_cheers.gif as ir siandiengavau is iherb ir per sav kazkur thumbup.gif , bet meginuka tik viena gavau verysad.gif , o jai butu problemu su muitine tai butu laiskas dadetas ar kaip? kaip zinot?
o sepeteliai tikrai labai liux, isbandziau jau, bet nepasirode, kad kieti rolleyes.gif
matet kokios fainos kosmetines atsirado ecotools
user posted image
jargau kaip as ju noriu doh.gif
ir gavau dar kempineles veidui praust, tai irgi labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Ir as gavau pries kelias dienas ta eco tools akiu sepeteliu rinkini, dar neisbandziau smile.gif Tik is pradziu isemus is pakuotes ir padejus ja ant stalo dvelke toks stiprus plastiko kvapas doh.gif kol isisvedino dekliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 19, 19:39)
drinks_cheers.gif  as ir siandiengavau is iherb ir per sav kazkur  thumbup.gif , bet meginuka tik viena gavau  verysad.gif , o jai butu problemu su muitine tai butu laiskas dadetas ar kaip? kaip zinot?

Nu jie ne tai kad kieti, bet nu nemoku paaiskint.. biggrin.gif nu man kietokas pats serys tas biggrin.gif
jei butu bedu su muitine, tai tas siuntinys iki jusu neadaeitu, o ateitu is muitines laiskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 20:08)
Nu jie ne tai kad kieti, bet nu nemoku paaiskint..  biggrin.gif nu man kietokas pats serys tas biggrin.gif
jei butu bedu su muitine, tai tas siuntinys iki jusu neadaeitu, o ateitu is muitines laiskas biggrin.gif

nu jo, matai as blondi tai kol daeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 19, 20:17)
nu jo, matai as blondi tai kol daeina  lotuliukas.gif

nieko biggrin.gif as ir kartais sublondiniuoju.. o kur tu kosmeticku galima gaut? g.gif
Atsakyti
o as isigijau sepeteli skaistalams. tai nelabai patiko, uz ji yra svelnesnis Too faced kuri naudoju skaistalams. o vat bronzantui/pudrai ECO tools sepetelis patiko dar ir kaip!
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 20:54)
nieko biggrin.gif as ir kartais sublondiniuoju.. o kur tu kosmeticku galima gaut? g.gif

zinok mazai kur maciau kolkas ju pirkt internete, amazon.com maciau yra ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 07, 16:33)
Super,galvojau apie 40lt kainuos  smile.gif Leksiu kada apziuret,reikia naujo pudros sepetelio,nes mano Artdeco siurkstokas ir labai seriasi,nevertas tu 40lt  doh.gif

as irgi nelikau patenkinta Artdeco sepeteliu, toks asimetriskai nukirptas, skirtas pudrai.
Ecotools turiu tik viena (kol kas smile.gif ) skaistalams, labai patenkinta esu.
Atsakyti
kaip Ecotools kabuki šepetukas? ar patinka naudojančioms? bigsmile.gif
Atsakyti
aš turiu kabuki,tokį mažuliukąąą biggrin.gif
šiaip pudrą padengia gerai,bet biškut badosi unsure.gif bet tada aš jį išplaunu,ir bišk mažiau badosi biggrin.gif
Skaistalų šepetukas švelnesnis
Atsakyti