Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

QUOTE(Ugnia @ 2011 07 25, 23:39)
Kokį šepetėlį pirkti bronzantui? Turiu skirtą bronzantui, tai per daug jis man užtepa  doh.gif  Galvoju gal Powder ar Blush brush?  g.gif

Mane irgi domina koki sepeteli bronzantui pirkti . biggrin.gif
Atsakyti
Bronzantui naudoju 2 sepetelius is Eco tools.
Jei tepu visam veidukui tai tada kabuki brush imu, o jei konturuoju tai is to pacio rinkinio Powder brush ( berots taip vadinasi) . Naudoju Eco Tools 5 Piece Bamboo Brush Set rinkinuka . Tiesa kabukis kiek per mazas 4u.gif tai man sis rinkinukas kaip toks kelioninis smile.gif Beje kai dabar ieskojau nuotraukos cia ideti radau straipsni kur lygina EcoTools sepetelius ir ELF Bamboo, tai pastarieji gal labiau patiko g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 26, 01:08)
Ne per didelis jis?  4u.gif

tikai ne, man kaip tik dar didesnio noretusi smile.gif
Atsakyti
Aciu Cherry. 4u.gif Man konturavimui tik reikia, reiks butinai tuos sepetelius jamt.

As tai toki kabuki turiu, bet nelabai jis man griebia bronzanto. Tai ji skaistaliukam naudoju.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 26 liepos 2011 - 12:03
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 26, 11:39)
tikai ne, man kaip tik dar didesnio noretusi smile.gif

Tai jaučiu imsiu šį bigsmile.gif
Atsakyti
as turiu neseniai isigytus siuos
Eco Tools, Bamboo Eye Shadow Brush
Eco Tools Bamboo Deluxe Concealer Brush
Eco Tools, Bamboo Blush Brush

labai faini. dabar noriu pudros sepetelio nes issigijau palete veido konturavimui ir makiazo pagrindo sepetelio bet dabar out of stock sad.gif
Papildyta:
ELF sepeteliai brangesni
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 16, 14:43)
akropolio sarmoj, kainavo 54,90  smile.gif
Papildyta:

nežinau kaip dėl pigumo, nesidomėjau. tiesiog jei prekę galiu įsigyti LT, tuomet visada pirma renkuosi šį variantą, kai pati galiu apžiūrėt prekę, pačiupinėt.o dar tie vargai užsisakinėjant tai ne man smile.gif

nu ir kainiukes. kai iherbe kainuoja keli doleriai. vagys, ne tas zodis schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 19, 16:22)
Uzsisakiau is Uherb 6 sepeteliu akiu rinkini,
user posted image

ar rinkinyje yra blending seseliu sepetelis, ir kaip jums jau ilga laika patinka su siais sepeteliais dazytis? ar vis tik radote geresniu seseliu sepeteliu?? bigsmile.gif
Atsakyti
o iherb siuncia i lietuva? nemokamai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 07 31, 21:01)
o iherb siuncia i lietuva? nemokamai?  4u.gif

siuncia , mokamai.
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2011 07 31, 21:01)
o iherb siuncia i lietuva? nemokamai?  4u.gif

Siuncia. Siuntimas 4$ iki 1.4 kg. Bet jeigu perkat pirma karta, ivedus koduka RUL418 gausit 5$ nuolaida. Vadinas siuntimas nieko nekainuos mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 31, 15:55)
ar rinkinyje yra blending seseliu sepetelis, ir kaip jums jau ilga laika patinka su siais sepeteliais dazytis? ar vis tik radote geresniu seseliu sepeteliu?? bigsmile.gif

Yra visi sepeteliai, tarp ju ir blending 4u.gif man siek tiek didoki mano vokiu kinietiskui, bet seip tik juos ir tenaudoju 4u.gif naudoju kaip man patogu,nebutinai pagal paskirti.. Bleinding brush panaudoju ir kitais tikslais ir t.t biggrin.gif seip man jie super, tik noretusi mazesniu biski.. beja, blending tai butu foto trecias is kaires 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 01 rugpjūčio 2011 - 08:22
QUOTE(amber123 @ 2011 08 01, 09:20)
Yra visi sepeteliai, tarp ju ir blending  4u.gif

dekui uz atsakyma neturiu blending sepetelio tai mastau vis si rinkini isigyt bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti