Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

klaipėdos sarmoj radau šiuos
user posted image

tikrai nenusivyliau, rašo, kad didysis skirtas skaistalams, bet naudoju biriai pudrai, tai tikrai geriau dengia nei įprastas, o ir švelnumas tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 09, 19:26)
klaipėdos sarmoj radau šiuos
user posted image

tikrai nenusivyliau, rašo, kad didysis skirtas skaistalams, bet naudoju biriai pudrai, tai tikrai geriau dengia nei įprastas, o ir švelnumas tai  wub.gif

superinis pirkinukas, as ir i si rinkini vis zvilgcioju, beje kurioj sarmoj pirkot ir kiek mokejot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 09, 20:38)
superinis pirkinukas, as  ir i si rinkini vis zvilgcioju, beje kurioj sarmoj pirkot ir kiek mokejot? ax.gif  4u.gif

Ar ne gerokai pigiau iš www.iherb.com ? rinkinukas Dar galima gauti 5 dol. nuolaidą pirmam pirkimui su kodu ZES750 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 09, 21:38)
superinis pirkinukas, as  ir i si rinkini vis zvilgcioju, beje kurioj sarmoj pirkot ir kiek mokejot? ax.gif  4u.gif

akropolio sarmoj, kainavo 54,90 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2011 06 09, 21:51)
Ar ne gerokai pigiau iš www.iherb.com ? rinkinukas Dar galima gauti 5 dol. nuolaidą pirmam pirkimui su kodu ZES750  4u.gif

nežinau kaip dėl pigumo, nesidomėjau. tiesiog jei prekę galiu įsigyti LT, tuomet visada pirma renkuosi šį variantą, kai pati galiu apžiūrėt prekę, pačiupinėt.o dar tie vargai užsisakinėjant tai ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 16, 15:43)
nežinau kaip dėl pigumo, nesidomėjau. tiesiog jei prekę galiu įsigyti LT, tuomet visada pirma renkuosi šį variantą, kai pati galiu apžiūrėt prekę, pačiupinėt.o dar tie vargai užsisakinėjant tai ne man smile.gif

Na taip apziuret, paciupinet ir LT galima, bet po to jokio vargo uzsisakyt uz pigiau - gi nereikia jokiu tarpininkiu tam, viskas labai paprasta. Tik palaukt savaitele tenka siuntinuko, bet gi laikas greit praeina, o kai sutaupai dvigubai, tai kodel ne wink.gif Na nebent jau labai reikia cia ir dabar, tai tada ir perki vietoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 16, 18:36)
Na taip apziuret, paciupinet ir LT galima, bet po to jokio vargo uzsisakyt uz pigiau - gi nereikia jokiu tarpininkiu tam, viskas labai paprasta. Tik palaukt savaitele tenka siuntinuko, bet gi laikas greit praeina, o kai sutaupai dvigubai, tai kodel ne wink.gif Na nebent jau labai reikia cia ir dabar, tai tada ir perki vietoj.  4u.gif

tai va man būtent tas ir yra, kad jeigu jau kažko prireikia, tai turiu pirkt čia ir dabar, o dar laukt kažkiek tai jau ne man smile.gif
Atsakyti
o si firma turi koki labiau kietesni sepeteli biriai pudrai?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 07 02, 13:28)
o si firma turi koki labiau kietesni sepeteli biriai pudrai?

Bronzato (bronzer brush) sepetelis yra labiau koncentruotas, kietesnis - naudoju ji tiek biriai, tiek presuotai pudrai.
Atsakyti
aš bronzanto šepetuką naudoju kompaktinei pudrai,nes man taip labiau patinka,bet tas mini kabukis manau,puikiai tiktų biriai
Atsakyti
Kokį šepetėlį pirkti bronzantui? Turiu skirtą bronzantui, tai per daug jis man užtepa doh.gif Galvoju gal Powder ar Blush brush? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 26, 00:39)
Kokį šepetėlį pirkti bronzantui? Turiu skirtą bronzantui, tai per daug jis man užtepa  doh.gif  Galvoju gal Powder ar Blush brush?  g.gif

as naudoju powder, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 26, 00:02)
as naudoju powder, man patinka smile.gif

Ne per didelis jis? 4u.gif
Atsakyti