Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

QUOTE(rududu_miau_miau @ 2011 05 31, 19:43)
žinau kad yra akropolio ir bigo sarmose

kaip gerai smile.gif o sakykit, kaip su pasirinkimu? ar yra pakankamai tų šepetukų, ar tik vienas kitas?
Atsakyti
nėra visų, kuriuos gamina eco tools, bet esu mačiusi kad yra ir tų rinkinių, ir po vieną kur kaip biriai pudrai ir maskuokliui būna
Atsakyti
man tai labai faini visi sepetukai tik gaila, kad jie neturi lupu teptuko verysad.gif o sakykit kazin koks tiktu konturavimui veiduko ir shimeriui? nes kazkaip nzn kuris tiktu g.gif
Atsakyti
jo,yra tų rinkinių,tik kaina kosminė- apie 60 litų
aš atsisiunčiau už 25 biggrin.gif
Atsakyti
Na va, šiandien nepatingėjau ir nufotografavau savo ecotools šepetukus palyginimui. Pirmi - pirkti Lietuvoje, Panoramos sarmoje, kiti - atsisiųsti iš ebay, kažkokio kiniečio smile.gif Kaina laabai žymiai skyrėsi, bet ir kitų skirtumų nemažai.
user posted image

Kaip matot originali (dešinėje) nelabai daug skiriasi nuo kinietiškos (kairėje). Tik man iškart į akis krito tai, kad kinietiškos viduje yra plastikas, o originalioje - medžiaga. Taip pat nežymiai skiriasi ir ornamento detalės, jų tikslumas ir detalumas.

user posted image kinietiškas
user posted image kinietiškas
user posted image
user posted imagekinietiškas
user posted image
Truputi skiriasi gale esantys užrašai.

user posted image
user posted imagekinietiškas

Kinietiški šepetukai atkeliavo tokiame maišelyje:
user posted image
Kaip suprantu, turėtų būti tokiame:
user posted image

Papildyta:
Šepetukai iš arčiau. Šiaip labai švelnūs, nebyra, tik keli ilgesni siūlai yra išlindę. Koteliai nesiskiria.
user posted image

Originalūs šepetukai:
user posted image

Maišiukų medžiaga ir etiketės palyginimui:
user posted image
Atsakyti
o kokiam maisely buvo LT pirkti?
Papildyta:
nes kaip suprantu patys rinkiniai skirtingo, vienas kur skirtas akiu makiazui, kitas kus u kabukiu...
Bet siaip tai man is Ebayjaus sepetukai toki pat geri biggrin.gif kabina gerai, dazo gerai nu net nezinau rolleyes.gif geras fakes irnesakyk.gif
Atsakyti
Specialiai pasiemiau savo sepeteli su pakuote pirkta is jav, tai palyginus su jusu mano toks ipakavimas kaip pirktas jusu sarmoje smile.gif Jau naudoju apie puse metu ir gal tik keli sereliai iskrito.Bet jeigu gerai dengia, malonus odai tai neverta sielvartauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 01 birželio 2011 - 17:59
QUOTE(Tresor @ 2011 06 01, 18:57)
Specialiai pasiemiau savo sepeteli su pakuote pirkta is jav, tai palyginus su jusu mano toks ipakavimas kaip pirktas jusu sarmoje smile.gif Jau naudoju apie puse metu ir gal tik keli sereliai iskrito.Bet jeigu gerai dengia, malonus odai tai neverta sielvartauti mirksiukas.gif

Tai aš ir nesielvartauju wink.gif Tik dėl įdomumo įdėjau, gal kas abejos ar pirkti kinietiška prekę smile.gif
Atsakyti
o as sakiausi savo sepetukus iherb'o, tai tie, kur su kabukiu lygiai tokioj pacioj uztraukiamoj kosmetinej, kaip tie "kinietiski". Gal jie skirtingu leidimu... ax.gif
Atsakyti
maniškiai iš I'herbo tokioj kosmetinėj-vokely,kaip kad interneto foto
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 06 01, 23:24)
o as sakiausi savo sepetukus iherb'o, tai tie, kur su kabukiu lygiai tokioj pacioj uztraukiamoj kosmetinej, kaip tie "kinietiski". Gal jie skirtingu leidimu... ax.gif

Man irgi atrodo, kad tiesiog leidimai skirtingi. Katik grizau is parduotuves, tai apziurejau abu rinkinukus (su kabukiu ir akiu). Abieju pakuotes plastikines, t.y. tas pats pats virsiausias ipakavimas. Patys ideklai irgi skirtingu medziagu, skirtingu tipu. Man rodos net ant abieju ideklu tas prisiutas 'ecotools' uzrasas vienodas, t.y. ant abieju rudas (ne baltas, kaip viename is siu foto). O siaip viskas kaip ir siose temoje idetose foto.
Atsakyti
Paėmiau iherbe šį krem pudrai skirtą šepetuką:
My Webpage
My Webpage
user posted image
4u.gif
Atsakyti