QUOTE(keistuole @ 2010 11 23, 12:02)
man pvz labiausiai patinka kept ne formoj. Tada aš turiu tikrų tikriausią kepalėlį.
O bandžiau įvairiai, tai silikoninė forma buvo vienas iš man patikusių variantų.
Pabandykit ir atrasit, kas jums labiausiai tinka
Tik moliniam ar stikliniam inde reik kept kiek ilgiau.
Pas mane tešla gaunasi tokia gana skysta, nelabai įsivaizduoju, kaip būtų galima kepaliuką suformuot ne formoje
O šiaip du kartus kepiau stikliniame troškintuve, kur kažkada Rimi už lipdukus davė, tai man jame gana greitai pluta iškepa, jei kepu apie valandą, tai tada jau gana tamsi ji gaunasi. Ir prikimba, sunkoka iškrapštyt

Turiu tokį kažkokį stiklinį senovinį troškintuvą, jis storesnio stiklo, gal reikės jame pabandyt

Nes silikoninės neturiu, o tefloninė per maža

Beje, kepiau Grietininę duoną, tai skani labai, tokia ne duona, o skani bulka