Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

Apklausa: Kokios rūšies duoną dažniausia kepate? (123 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pasikeitusi, smagu, kad pavyko 4u.gif

as irgi padariau isvadas is savo nelabai pavykusios duonos, kuria seimyna visgi suvalge biggrin.gif tikiuosi, kita pavyks geriau ax.gif

o galbut zinote koki nors receptuka juodos rugines duonos su pilnais grudais ir dziovintais vaisiais, saulegrazom ir riesutais? kaip kad tas sveikuoliskas prekybcentriai pardavineja.

labai noreciau tokia pamegint iskepti. bet recepto kazkaip neuzmaciau tarp jusu idetu lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 23 lapkričio 2010 - 20:33
QUOTE(vai2 @ 2010 11 23, 21:29)
O raugą kaip darėt? ax.gif

Is sios superines temos pradzioje esanciu nuorodu i raugo receptus, o tiksliau tai Terros raugas. Kadangi buvo visai sviezutelis, tai turbut ir rugsteles buvo nedaug, bet man taip dar geriau, nemegstu rugscios duonos thumbup.gif
O siaip tikrai esu euforijoj, niekad negalvojau, kad tiek laimes bus ne is torto, ar pyragaiciu, bet duonos kepalelio essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 23 lapkričio 2010 - 20:41
QUOTE(pasikeitusi @ 2010 11 23, 20:32)
Is sios superines temos pradzioje esanciu nuorodu i raugo receptus, o tiksliau tai Terros raugas. Kadangi buvo visai sviezutelis, tai turbut ir rugsteles buvo nedaug, bet man taip dar geriau, nemegstu rugscios duonos  thumbup.gif
O siaip tikrai esu euforijoj, niekad negalvojau, kad tiek laimes bus ne is torto, ar pyragaiciu, bet duonos kepalelio essen.gif

net supavydėjau blush2.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 23, 17:12)
turiu silikonines, bet duona kepu metalinej, pailgoje kekso formoje (didesneje, nei lazanijai skirta). Na nesu dar tokia patyrus kepeja, isbandziau tik keleta recepteliu, bet niekada nesigavo stora kieta pluta. Nors gal jei neuzdeciau iskepus ant duonos dregno ranksluostelio, gal ir butu kieta. Kepu su vandeniu, po to uzdengiu.

O cia naudingas patarimas del dregno ranksluostelio. thumbup.gif Aciu. 4u.gif Vanduo atskiroj kazkokioj talpoj buna? As i kita skarda prilyliau ir apacioj pastaciau.

Taip atrodo keksiukam skirta silikonine forma: user posted image.

Ji minksta, lanksti. Iskepes produktas labai lengvai isimamas is jos.
Atsakyti
aha paziurejau silikonines formeles internete, nebuvau nieko girdejusi apie jas...nera lb pigios , bet gal geros, o siaip pc ju yra pirkti? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2010 11 23, 22:23)
aha paziurejau silikonines formeles internete, nebuvau nieko girdejusi apie jas...nera lb pigios , bet gal geros, o siaip pc ju yra pirkti? g.gif  ax.gif

na bent maximose tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 11 24, 01:07)
na bent maximose tikrai yra.

aisku, dekis, paziuresiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 11 23, 22:21)
O cia naudingas patarimas del dregno ranksluostelio.  thumbup.gif Aciu.  4u.gif Vanduo atskiroj kazkokioj talpoj buna? As i kita skarda prilyliau ir apacioj pastaciau.

Taip atrodo keksiukam skirta silikonine forma: user posted image.

Ji minksta, lanksti. Iskepes produktas labai lengvai isimamas is jos.

taip, atskiroj. Naudoju skarda, kuri orkaitei priklauso.

taip, turiu ir keksiukams. Man pats didziausias ju trukumas - kaina rolleyes.gif pirkau kazkada pigesnes IKI (juodas), tai visas ismeciau lauk - kepi ir smirdi tokia guma.
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 11 24, 13:15)
taip, atskiroj. Naudoju skarda, kuri orkaitei priklauso.

taip, turiu ir keksiukams. Man pats didziausias ju trukumas - kaina  rolleyes.gif pirkau kazkada pigesnes IKI (juodas), tai visas ismeciau lauk - kepi ir smirdi tokia guma.

g.gif na dar nesu realiai ju maciusi, bet butu idomu...pasidomesiu... smile.gif
Atsakyti
labutis kepejom

esu labai zalia siose temose blush2.gif bet gavau dovanu duonkepe:) viskas labai gerai jei kepu duona is pakelio. bet tai man nepatinka bandziau kepti bociu labai jau jos noriu (nu paprastos juodos duonos) dariau viska pagal recepta raugas gavosi geras, bet duona slapia taip atrodo kaip zalia (skani ax.gif ) bet ka daryti kad gautusi gerai
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 11 24, 16:06)
labutis kepejom

esu labai zalia siose temose  blush2.gif  bet gavau dovanu duonkepe:) viskas labai gerai jei kepu duona is pakelio. bet tai man nepatinka bandziau kepti bociu labai jau jos noriu (nu paprastos juodos duonos) dariau viska pagal recepta raugas gavosi geras, bet duona slapia taip atrodo kaip zalia (skani ax.gif ) bet ka daryti kad gautusi gerai

antrakart kepimo funkcija uzstatyk - iskeps pilnai bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai kepu duoną iš raugo, kurį kaskart atsidedu, įminkius tešlą thumbup.gif . nėra jokių problemų. o iš pakelių - tai veeeeeeee. neskanu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti