QUOTE(dita0506 @ 2010 11 04, 13:18)
Šiandien ieškojau duonkepės gariūnuose.Tas BOMAN/CLATRONIC išpeikė,rekomendavo austrų gamybos lygtai vadinasi FIRST(gal ir ne taip parašiau pavadinimą)gal kas žino kaip jos.Pastebėjau, kad kai kurios maišo tešlą su vienu,o kitos su dviem(kaip juos ten pavadinti)na tokie metaliniai skirti tešlai maišyti.
Aš turiu Bomann ir visai nesiskundžiu, nesuprantu, kuo tos brangesnės yra geresnės

Nu gal čia man taip atrodo, nes aš tų brangesnių nesu išbandžiusi

Ir šiaip nesu bais reikli

Sako, kad su dviem mentelėm geriau ruginę duoną išminko. Pas mane mentelė viena, bet pusiau ruginę duoną išminko, o grynai ruginės nelabai valgom mes. Kitas dalykas, kad daug kas, nepaisant, kokią duonkepę turi, vis tiek ruginę duoną kepa orkaitėje, nes sako, kad skaniau ir geriau iškepa. Tai kam tada mokėti tuos didelius pinigus, jei su ja paskui tik batonus kept ir tešlas minkyt

Beje, taip ir neparašiau apie bandymą kepti bandeles kartu su vištiena

Tai ką, gavosi visai skaniai, bet kitaip ir negalėjo būti, nes vištytė skaniai išsimarinavo, o bandelės irgi skanios gavosi. Tik bandelės, man regis, jei būčiau kepusi atskirai vis tiek skanios būtų. O šiaip kepant man jos prilipo prie indo dugno (tepiau aliejumi ir dar paskui vandens įpyliau), o viršus kietas toks traškus buvo, nes aš jų niekuo nepatepiau

O skonis jų praktiškai niekuo nesiskyrė, gal kad jokio sultinio nepyliau, o tik vandenuko

Žodžiu, skniai suvalgėm, bet kitą kartą kepsiu atskirai vštytę ir skardoj tokias pikantiškas bandeles

Arba kažką kitaip daryt reikėjo