bet prieš rašant skundą į inspekciją, reikia pridėt atsakymą arba aktą pardavusios firmos, kad jus galėtum įrodyt kad kreipėtės pas juos, o ne tiesiai į inspekciją nužingsniavot
QUOTE(Mrs. R @ 2010 11 04, 15:45)
Aš turiu Clatronic/Boman duonkepę... Baigiu sukept indelį, nes būna dienų, kai 3x jungiu... Nepastebėjau jokių trūkumų dėl firmos

Turiu tik pasakyt, kad vis dėl to gražiau tešlą išminko stačiam kibirėly, kad ir su viena mentele, o štai teko mėgint pailgą kibirėlį su dviem mentelėm - man nepatiko... veliasi ten ta tešla, veliasi, kol kamuoliukas pasidaro (arba nepasidaro

), taip pat teko naudotis pailgu kibirėliu su viena mentele - reik daugiau laiko susiminkymui iki kamuoliuko, nes tešla kimba už nutolusių kraštų... Vien žo, daug lemia ir įpratimo reikalas. O štai su mixeriu tešlos išmaišyt man nepavyko

Na, su tom spiralinėm mentelėm, kibi tešla vis lipo aukštyn, ant mixerio
Mergaitės - nestresuokit dėl raugo ir mielių... Sunkus iš tiesų tas perskaičiavimas, susukantis galvą. Esmė tame, kad imame raugo na, kokius 2/3 puodelio (mažos bandelės dydžio), galime pilti tiek pat vandens, kaip recepte, bet miltų dėti atitinkamai tiek, kad susiformuotų rutuliukas, kad tešlą būtų galima minkyti. Pvz mano raugas - tvirtumo kaip suminkyta tešla (todėl ir vadinasi - tvirtas raugas....), prieš naudojimą aš jį paskiedžiu vandeniu ir palaukiu, kol atsileidžia. Todėl iš tiesų sunku pasakyti kiek tiksliai mažinsime miltų/vandens kiekį...
Vis dėl to garantinio... Nu koks čia briedas, kad neturi bomanui detalių

Aš taip pat esu išsiuntus keletą užklausimų ir negavus jokio atsakymo...

biški erzina... nenoriu pirkt naujos duonkepės vien dėl kibirėlio, sakau, anas gal tik kokius 50Lt pakainuotų...
O gal galite patarti į ką atkreipti dėmesį perkant duonkepe,kuo skiriasi vienas galingumas nuo kito.Kaip mačiau yra visokių varijantų.Pardavėjas man aiškino kur didesnis galingumas tai tada greičiau visas procesas vyksta.Ar tai tiesa.