Norėjau paklausti Nataliuncik'o - ar galima kepant pagal receptus iš Jūsų puslapio naudoti raugus augintus "tradiciškai", t.y. be alaus ar pieno? Ar nereikia keisti proporcijų? Gal kas jau bandė?
Upyte
jauciu reik i garantini kreiptis
buna uzsako pgl uzsakyma
ismaisiau sian 3 maximas ir 1 IKi - NER RUGINIU miltu



ismaisiau sian 3 maximas ir 1 IKi - NER RUGINIU miltu



QUOTE(Nerutė @ 2010 11 13, 23:43)
Upyte
jauciu reik i garantini kreiptis
buna uzsako pgl uzsakyma
ismaisiau sian 3 maximas ir 1 IKi - NER RUGINIU miltu




ismaisiau sian 3 maximas ir 1 IKi - NER RUGINIU miltu



Savanoriu Rimi dar pries kelias dienas buvo ruginiai malsenos
p.s. o gal bandėte kas grikių miltų primaišyti į tešlą?
QUOTE(Alina134 @ 2010 11 14, 00:00)
Savanoriu Rimi dar pries kelias dienas buvo ruginiai malsenos
p.s. o gal bandėte kas grikių miltų primaišyti į tešlą?
p.s. o gal bandėte kas grikių miltų primaišyti į tešlą?
dekui, ryt meginsiu Rimi sturmuot

QUOTE(Alina134 @ 2010 11 14, 00:00)
p.s. o gal bandėte kas grikių miltų primaišyti į tešlą?
Taip, bandėm kepti grikių duoną, gavosi skaniai. Aišku čia tokia kiek specifinė duona, ne kiekvienam gali patikti, jaučias grikių prieskonis. Norėjau antrą kart kept tokią duoną, bet to paties recepto nerandu, nepamenu iš kurio blogo kepiau.

Vakar kepiau avižinų miltų duonelę pagal esantį Nataliuncik receptuką.
Gavosi puikiai,ištikrųjų skonis primenants avižinius sausainius.
Dar aš nuo savęs dėjau gliaudytų saulėgražų ir apibasčiau viršu jomis.
Receptukas,puikus ačiūūūū recepto aurorei
Čia jai skrenda balionukai,jos deka išmokau kepti įvairias duoneles.
Prisipažinsiu su ruginiais miltais dar nesusidraugavau,gal kazka ne taip darau.
Gavosi puikiai,ištikrųjų skonis primenants avižinius sausainius.
Dar aš nuo savęs dėjau gliaudytų saulėgražų ir apibasčiau viršu jomis.
Receptukas,puikus ačiūūūū recepto aurorei



Čia jai skrenda balionukai,jos deka išmokau kepti įvairias duoneles.
Prisipažinsiu su ruginiais miltais dar nesusidraugavau,gal kazka ne taip darau.
QUOTE(regna @ 2010 11 14, 12:42)
Vakar kepiau avižinų miltų duonelę pagal esantį Nataliuncik receptuką.
Gavosi puikiai,ištikrųjų skonis primenants avižinius sausainius.
Dar aš nuo savęs dėjau gliaudytų saulėgražų ir apibasčiau viršu jomis.
Receptukas,puikus ačiūūūū recepto aurorei
Čia jai skrenda balionukai,jos deka išmokau kepti įvairias duoneles.
Prisipažinsiu su ruginiais miltais dar nesusidraugavau,gal kazka ne taip darau.
Gavosi puikiai,ištikrųjų skonis primenants avižinius sausainius.
Dar aš nuo savęs dėjau gliaudytų saulėgražų ir apibasčiau viršu jomis.
Receptukas,puikus ačiūūūū recepto aurorei



Čia jai skrenda balionukai,jos deka išmokau kepti įvairias duoneles.
Prisipažinsiu su ruginiais miltais dar nesusidraugavau,gal kazka ne taip darau.
o kepei su raugu,maitintu su pienu,ar su paprastu?
QUOTE(Alina134 @ 2010 11 14, 01:00)
p.s. o gal bandėte kas grikių miltų primaišyti į tešlą?
Grikių duona su graikiškais riešutais
regna, ačiū

Sveikos. Noriu paklaust truputeli ne itema, bet kitur niekur situo klausimu man neatsakys
Kaip jus darot kugeli duonkepej? Ka dedat? Kiek? Duonkepe pas mane pati paprasciausia BOMANN
Busiu labai dekinga uz atsakyma

Kaip jus darot kugeli duonkepej? Ka dedat? Kiek? Duonkepe pas mane pati paprasciausia BOMANN
Busiu labai dekinga uz atsakyma

QUOTE(nataliuncik @ 2010 11 14, 13:40)
sita duona skani


Bandziau......kugelis man neiskepe, per kepimo laika, na butu buve galima dar uzdeti kept
bet ziauriai seimyna valgyt norejo.....dakepiau keptuvej
uztai skonis nerealus gavosi
dunkepej neapskrunda, na tokia kosele ir atrodo, bet kokias 10 min keptuvej pavarciau, labai labai skanus isejo



dunkepej neapskrunda, na tokia kosele ir atrodo, bet kokias 10 min keptuvej pavarciau, labai labai skanus isejo


