QUOTE(pipete @ 2010 11 25, 11:22)
Internete duonkepėms receptų apstu, gali net pažiūrėti moulinex receptus firm. puslapyje (yra anglų ir rusų kalba, tik pagoglink, buvau nuorodas sumetus į forumą, norint galima rasti). Tik tie receptai pridėti prie duonkepių ne visada būna tikslūs, reikia kiek vandenį pareguliuoti, jei esi minkiusi mielinę tešlą, tai sunku nebus. Geriausiai iš temos pirmo puslapio imti jau išbandytus ir aptartus receptus. Lietuviškuose bloguose irgi pilna išbandytų receptų.
ačiū bandysiu ieškotis
Gal man galite paaiškinti kokia čia programa.Jūs rašote, kad naudojate kokia nors programa,o paskui rašote vėliau reikia ijungti kepimo programa.Peržiūrėjau visą knygute ten apie tokią programa nerašoma.
Kaip žinoti kiek kokia programa kiek laiko kepa,nes niekur neradau parašyta. Gal ir kvaili mano klausimai bet kol dabar viską isiaiškinsiu.
Kaip žinoti kada iškepė,ar išsimaišė tešla(dangtelio nesinori darinėti)
Ką reiškia tie skaičiukai ant ekrano
Papildyta:
QUOTE(pipete @ 2010 11 25, 11:22)
Internete duonkepėms receptų apstu, gali net pažiūrėti moulinex receptus firm. puslapyje (yra anglų ir rusų kalba, tik pagoglink, buvau nuorodas sumetus į forumą, norint galima rasti). Tik tie receptai pridėti prie duonkepių ne visada būna tikslūs, reikia kiek vandenį pareguliuoti, jei esi minkiusi mielinę tešlą, tai sunku nebus. Geriausiai iš temos pirmo puslapio imti jau išbandytus ir aptartus receptus. Lietuviškuose bloguose irgi pilna išbandytų receptų.
o kada galima darinėti dangti,bijau, kad nesugadinčiau.Rankomis esu minkiusi