Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

Apklausa: Kokios rūšies duoną dažniausia kepate? (123 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 10 31, 18:13)
tai pas jus įdomumai viksta
orkaitei gan greitai keksas išsikepa
o gal temp. neatitaikėt, tada gali būt
nes pas mane 3kg duonos kepalas per valanda išsikepa, o keksui pakanka 30-max40min



Orkaite savo jau atgyveno, del to smile.gif

"Pirmakarciu duoneles" programa tuoj jungs kepima, ziuresiu, kas gausis. Vyras sypsosi pro usa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 31, 19:49)
Orkaite savo jau atgyveno, del to  smile.gif

"Pirmakarciu duoneles" programa tuoj jungs kepima, ziuresiu, kas gausis. Vyras sypsosi pro usa  hihihi.gif

imesk nuoroda sio receptuko, tu pirmakarciu... blush2.gif
aciu mergaites uz pagalba...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2010 10 31, 19:08)
imesk nuoroda sio receptuko, tu pirmakarciu... blush2.gif
aciu mergaites uz pagalba...



Sios temos pirmam puslapyje smile.gif Visus receptus is cia kopinausi. Jei nerasi - paknisiu kompe savo


Mano duonkepe jau kepa, ikaite sonai, virsus irgi, langelis labai karstas - vadinasi, dirba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 31 spalio 2010 - 18:19
QUOTE(fedoska @ 2010 10 31, 18:16)
Sios temos pirmam puslapyje  smile.gif Visus receptus is cia kopinausi. Jei nerasi - paknisiu kompe savo
Mano duonkepe jau kepa, ikaite sonai, virsus irgi, langelis labai karstas - vadinasi, dirba  g.gif

Nu jei dirba duonkepė, tada tikrai mistika, kodėl neiškepa g.gif O jūs produktus su svarstyklėmis sveriate? Ir dedate kokiu eiliškumu - skysti produktai - miltai - mielės?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2010 10 31, 21:07)
Nu jei dirba duonkepė, tada tikrai mistika, kodėl neiškepa  g.gif  O jūs produktus su svarstyklėmis sveriate? Ir dedate kokiu eiliškumu - skysti produktai - miltai - mielės?



Eiliskumas toks, kaip paraset. Dabar duonele po programos baigimo buvo 80 laipsniu. Sveriu ne su svarstyklem, turiu mierkes, indus tuos, skysciam, miltam,, cukrui atskirai ten surasyta. Gal cia problema bigsmile.gif Butinos svarstykles?
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 31, 20:22)
Eiliskumas toks, kaip paraset.  Dabar duonele po programos baigimo buvo 80 laipsniu. Sveriu ne su svarstyklem, turiu mierkes, indus tuos, skysciam, miltam,, cukrui atskirai ten surasyta. Gal cia problema  bigsmile.gif Butinos svarstykles?

Na, nebūtinos, aš mililitrais skaičiuoju... Bet gal jūs negerą kiekį miltų dedat g.gif Kiek mililitrų maždaug? Nes 200 ml yra tik 120 g miltų. Ir tai dar reikia žiūrėt, kai minko, jei reikia - dadėt. Susidaro rutuliukas minkant tešlą?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2010 10 31, 21:42)
Na, nebūtinos, aš mililitrais skaičiuoju... Bet gal jūs negerą kiekį miltų dedat  g.gif  Kiek mililitrų maždaug? Nes 200 ml yra tik 120 g miltų. Ir tai dar reikia žiūrėt, kai minko, jei reikia - dadėt. Susidaro rutuliukas minkant tešlą?



Taip, buna grazus rutuliukas. O miltus as ne mililitrais dedu, o gramais. Nes pvz recepte buna 10ml skyscio ir 50 g miltu, tai as ir matuoju miltus gramais, o skyscius mililitrais g.gif
Atsakyti
fedoska, itariu kad duonekepe brokuota - nu negali neiskepti schmoll.gif va rugine jei neiskepa pakankamai tai suprantu, bet jei jus matuojat temperatura ir ji tik apie 50 tai cia tikrai kazkas negerai. g.gif
Atsakyti
Atsiliepkite kas pirkote sausų pieno miltelių. Kiek ieškojau neberadau, nors atrodo nesenai kalbėjot. Jei turit atliekamų, paimčiau.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 10 31, 21:58)
fedoska, itariu kad duonekepe brokuota - nu negali neiskepti  schmoll.gif  va rugine jei neiskepa pakankamai tai suprantu, bet jei jus matuojat temperatura ir ji tik apie 50 tai cia tikrai kazkas negerai.  g.gif



O negali buti taip, kad ji nauja ir jai reikia laiko isicinkint? Nes trecia duonele kepant jau buvo 80 laipsniu, dabar kildinu dar viena pyraga, gal sitas jau ir iki 90 datrauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 11 01, 10:15)
O negali buti taip, kad ji nauja ir jai reikia laiko isicinkint? Nes trecia duonele kepant jau buvo 80 laipsniu, dabar kildinu dar viena pyraga, gal sitas jau ir iki 90 datrauks  biggrin.gif

Na, šiaip negirdėjau dar tokio dalyko, nesąmonė kažkokia g.gif Aišku, žiūrėkit, jei pradės kept normaliai, tai gal ir neverta keisti, bent jau kol garantinis yra, tai niekuo ir nerizikuojate. Tik produktų gaila išmetinėt tiek doh.gif
Beje, o kur jūs ją laikot? Neuždengiat dangtelio, kai kepa?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2010 11 01, 11:39)
Na, šiaip negirdėjau dar tokio dalyko, nesąmonė kažkokia  g.gif  Aišku, žiūrėkit, jei pradės kept normaliai, tai gal ir neverta keisti, bent jau kol garantinis yra, tai niekuo ir nerizikuojate. Tik produktų gaila išmetinėt tiek  doh.gif
Beje, o kur jūs ją laikot? Neuždengiat dangtelio, kai kepa?



Ne, neuzdengiu, garbingoj vietoj ant stalo stovi, aplink laisva smile.gif

Tai as neismetu, as papildomai kepima jungiu ir dakepu, viskas valgoma, tik nervina, kad dakepinet reikia doh.gif O siaip tiesa sakot - kol garantinis yra, palaikysiu. Nes receptu daug nusikopinau, kol visus isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti