Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 01 15, 00:25)
gal ir kvailai dabar nuskambes bet kaip jus jauciate koks skystis lesiams,jusu akims geriausiai tinka?as naudoju berods renu,ir jei man kas akims negerai tai galvoju kad lesiai netinka ar kas,bet kad skystis....kaip jus jauciate ta skirtuma?rasote kad vienas netiko kitas labai gerai,kokie taip sakant to skyscio pliusai minusai? 4u.gif

aš kai pakeičiau savąjį skystį į tą SOLO, tai man paraudonavo akys, turėjau savaitę su akiniais vaikščioti doh.gif
o naudoju šitą, jis man thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 01 15, 00:25)
gal ir kvailai dabar nuskambes bet kaip jus jauciate koks skystis lesiams,jusu akims geriausiai tinka?as naudoju berods renu,ir jei man kas akims negerai tai galvoju kad lesiai netinka ar kas,bet kad skystis....kaip jus jauciate ta skirtuma?rasote kad vienas netiko kitas labai gerai,kokie taip sakant to skyscio pliusai minusai? 4u.gif

Kadangi lęšius nešioju jau 10 metų vienos rūšies - Baush and Lomb Optima FW, tai panaudojus vieną ar kitą lęšių skystį gana greit pajaučiu skirtumą ax.gif Tiesiog jeigu skystis netinka, kaip man pvz. Renu, jaučiu akyse diskomfortą įsidėjus praplautus lęšius. Po to nešiojant dienos bėgyje akys aišku apsipranta. Bet kadangi dabar jau tikrai yra iš ko rinktis, tai ir renkuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 01 15, 13:37)
o naudoju šitą, jis man  thumbup.gif user posted image

Va šitas man irgi thumbup.gif Jaučiu, reiks ant jo persimesti. Aš pirkau Eurovasitinės Optikoje. O kokiose optikose dar jo būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 15, 21:05)
Va šitas man irgi thumbup.gif  Jaučiu, reiks ant jo persimesti. Aš pirkau Eurovasitinės Optikoje. O kokiose optikose dar jo būna pirkti?

esu mačiusi ir Fielmane ir optikos pasaulyje, ir dar kažkur. Man atrood, akd visur jų rasi, bet kokioj optikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
šiandien pirmą kartą pirkau kontaktinius lęšius rolleyes.gif esu labai laiminga thumbup.gif viską matau! ir netgi geriau, negu su akiniais cool.gif
galvojau, kad oj...kiek vargsiu kol įsidėsiu tą lęšiuką, bet nė velnio, kelių minučių reikalas bigsmile.gif tikiuosi bus taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkada naudojau KL, nesiojau juos apie metus, bet kai prasidejo akiu uzdegimas, tai liko akiniai...Siaip akiu gydytoja nepatare nesiot lesiu, bet as kazkaip vel noreciau pabandyt. Galvoju, gal netokius nesiojau, ar skystis netiko. Gal kas nesiojat lesiui, nors akys irgi jautrios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 01 15, 13:37)

o naudoju šitą, jis man  thumbup.gif user posted image

Ir as dabar nusipirkau sita,esu patenkinta, labai geras... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada @ 2006 01 31, 22:41)
Sveikos, kazkada naudojau KL, nesiojau juos apie metus, bet kai prasidejo akiu uzdegimas, tai liko akiniai...Siaip akiu gydytoja nepatare nesiot lesiu, bet as kazkaip vel noreciau pabandyt. Galvoju, gal netokius nesiojau, ar skystis netiko. Gal kas nesiojat lesiui, nors akys irgi jautrios? smile.gif

Manau, kad patys KL neturėtų sukelti uždegimo mirksiukas.gif . O dėl skyčio, tai galiu patarti - įsigijau internete ultragarsinį linzių valytuvą, į kurį reikia pilti fiziologinį skystį ( jis neerzina net mano jautrių akių rolleyes.gif ).
Atsakyti
aš nešioju akiniu,kažkada susigundžiau ir nuėjau lešių pirkti.tai man pasakė,kad mano akiniai labai silpni(tą ir aš pati žinojau) tai tipo linzes bus labai plonos ir aš jas tupj pat suplėšisiu besidėdama.va ir likau be linziu schmoll.gif kažin gal jau atsirado "storesnių" biggrin.gif
Atsakyti
help mergaites, galbut jus galesit man padeti ir patarti g.gif mazdaug po 4 men pertraukos isidejau menesines linzes ir nuo tos dienos(isidejimo) ant akiu stovi tokie kaip debeseliai wub.gif paciu akiu neskauda, jos nera paraudusios.anksciau, kaip nesiojau linzes to nebudavo 4u.gif galbut dabar man taip, nes sloguoju truputi ir turiu temp? g.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2006 02 04, 12:43)
aš nešioju akiniu,kažkada susigundžiau ir nuėjau lešių pirkti.tai man pasakė,kad mano akiniai labai silpni(tą ir aš pati žinojau) tai tipo linzes bus labai plonos ir aš jas tupj pat suplėšisiu besidėdama.va ir likau be linziu schmoll.gif  kažin gal jau atsirado "storesnių" biggrin.gif

visos linzės vienodo storio
Atsakyti
o kiokios pačios silpniausios gali būti?man viena akis 0,5 kita 0,75 nematau i toli.tai gal tokiu silpnu nėra? g.gif
Atsakyti