Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

man tai sie lesiai labai patiko user posted image jokio sausumo akyse nejausdavau schmoll.gif buvo skirti 4 menesiams, o isnesiojau 6 blush2.gif o siaip visada naudoju Optima FW pusmetinius, tai po pusmecio iskart jauciasi kada keisti reikia, nes akys labai greitai issauseja ir persteti pradeda
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 05 17, 11:29)
aha, ir tau nepatiko... O kodėl? Gal čia tiesiog psichologinis nusistatymas, kai išgirdai blogų nuomonių?
To kito nesu pirkus. Man geriausias Sauflon All in one light  rolleyes.gif - ir pagal kainą, ir akių savijautą wink.gif.

Sauflon All in one light buvo pats pirmas turetas skystis ir pats geriausias is visu kitu bandytu bent jau man thumbup.gif
user posted image

galvojau kad jo nebeveza is vis i Lietuva, bet atsitiktinai radau fielmane thumbup.gif tai dabar ji vel pirksiu, nes pigesnis uz kitus skycius, o ir akims mano patiko
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 09, 12:01)
Sauflon All in one light  buvo pats pirmas turetas skystis ir pats geriausias is visu kitu bandytu bent jau man  thumbup.gif
user posted image

galvojau kad jo nebeveza is vis i Lietuva, bet atsitiktinai radau fielmane  thumbup.gif  tai dabar ji vel pirksiu, nes pigesnis uz kitus skycius, o ir akims mano patiko

Jeigu nemaišau, ir man šitas patiko thumbup.gif Buvau nusipirkusi irgi Fielmane.
Ausrytuke, o kur tu tokius lešius pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 09, 19:41)
Jeigu nemaišau, ir man šitas patiko thumbup.gif  Buvau nusipirkusi irgi Fielmane.
Ausrytuke, o kur tu tokius lešius pirkai?

nusipirkau siandien fielmane sita skysti 380ml 24.90lt thumbup.gif ir nutariau isbandyti jusu visu isgirtuosius Focus Night & Day sake jai issimti nakciai tai galima iki 3 menesiu nesioti blush2.gif dabar ten lygtai akcija uz pora sumokejau 49lt, idomu kiek siaip kitur kainuoja g.gif

o tuos neatsimenu kur tiksliai pirkau ar Visio optikoj Domininkonu g. 3 ar gintarineje vaistineje kur salia Lukiskiu stoteles yra g.gif
Atsakyti
gera diena 4u.gif as cia naujoke dar su lesiais todel noriu jusu paklaust,ar tai kad daznai jauciu sausuma akyse reiskia kad man lesiai netinka ?mane tas sausumas erzina,vos isidedu jau uz kokiu triju val iskart pradedu mirkset nes akys tarsi ruku apsitraukia dziuna taip.ir beje paskaicius neaptikau kad kas turetu metines linzes.as pirkau B&Lomb metams 160lt.ir ka daryt kad man viena aky vis kartais dirgina,tai praeina tai vel dirgina.kartais man patogu su jomis kartais ne.ar jums taip irgi buna?ar as neteisingai isisrinkau linzes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 01 09, 22:11)
gera diena 4u.gif as cia naujoke dar su lesiais todel noriu jusu paklaust,ar tai kad daznai jauciu sausuma akyse reiskia kad man lesiai netinka ?mane tas sausumas erzina,vos isidedu jau uz kokiu triju val iskart pradedu mirkset nes akys tarsi ruku apsitraukia dziuna taip.ir beje paskaicius neaptikau kad kas turetu metines linzes.as pirkau B&Lomb metams 160lt.ir ka daryt kad man viena aky vis kartais dirgina,tai praeina tai vel dirgina.kartais man patogu su jomis kartais ne.ar jums taip irgi buna?ar as neteisingai isisrinkau linzes? 4u.gif

metiniai lęšiai - atgyvenęs dalykas
geriau pirktis mėnesinius

finansiškai - panašiai kainuoja, ypač jeigu esi nuolaitinis konkrečios optikos klientas
Atsakyti
kas man galit paaiskinti kas yra ta kontaktiniu lesiu BC - bazine kreive blush2.gif visada budavo 8,7, o vakar nusipirkau ziuriu 8,6 tik blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 01 09, 22:11)

as nesiodavau B&Lomb Otima FW pusmetinius lesius, tai man sausumas pasireiksdavo po puses metu kai artedavo laikas keisti lesius, o siaip viskas budavo gerai g.gif gal tavo akys jautresnes, daug su kompiuteriu dirbi ar labai sausoje patalpoje ir dziusta tie lesiai unsure.gif nebandei dirbtines asaras lasintis, gal padetu
Atsakyti
ar galima pereiti nuo vienu skysciu lesiams prie kitu? ar geriau likti prie senu?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 01 10, 15:44)
ar galima pereiti nuo vienu skysciu lesiams prie kitu? ar geriau likti prie senu?

Tai žinoma , kad galima mirksiukas.gif Atrask, kuris tau geriausiai tinka, ir tada galėsi ties juo apsistoti. Aš pavyzdžiui turiu sau tinkantį atradusi, bet jis būna tik vienoje optikoje, man tolokai iki jos. Todėl dabar galvoju pabandyti ir kitokių. Nes linzių skysčių pasiūla dabar tikrai didelė, nepalyginsi kaip prieš kokius 5 metus , kada buvo tik kelių rūšių.
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 10, 09:56)
as nesiodavau B&Lomb Otima FW pusmetinius lesius, tai man sausumas pasireiksdavo po puses metu kai artedavo laikas keisti lesius, o siaip viskas budavo gerai  g.gif  gal tavo akys jautresnes, daug su kompiuteriu dirbi ar labai sausoje patalpoje ir dziusta tie lesiai  unsure.gif  nebandei dirbtines asaras lasintis, gal padetu

aciu uz patarimus,beje as tai nenusimanau del lesiu,gyd pasiule metinius tai ir sutikau,seip patogiau atrodo nereik keist kas men,otai menesiniai geriau sakot? g.gif jauciu reik eit pas gyd ir ziuret del to sausumo kas yr.as juos turiu beje dar tik kokius tris men.o su kompu tai nedaug dirbu,todel neaisku nuo ko dziuna.eisiu pas gyd doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 01 10, 15:44)

aš kai pakeičiau į kitą, tai nepatiko mano akims visai schmoll.gif
Atsakyti