Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

gal kas bandet linzes spalvotas g.gif visai noreciau tokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 02 20, 00:31)
gal kas bandet linzes spalvotas  g.gif  visai noreciau tokiu  ax.gif

va ir man idomu kaip tos spslvotos, jau tuoj bus laikas keisti savo metines linzes tai noriu dabar kokiu geresniu, ir mazdaug 3-4 menesiams kad busu skirtos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 02 20, 00:39)
va ir man idomu kaip tos spslvotos, jau tuoj bus laikas keisti savo metines linzes tai noriu dabar kokiu geresniu, ir mazdaug 3-4 menesiams kad busu skirtos  ax.gif

as naudoju pusmetines optima fw ir visai man jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 02 20, 00:42)
as naudoju pusmetines optima fw ir visai man jos  thumbup.gif

Kokia kaina ju? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViChy: 20 vasario 2006 - 01:38
QUOTE(ViChy @ 2006 02 20, 01:37)
Kokia kaina ju?  blush2.gif

Tikrai įdomu kiek js kainuoja g.gif

aš taip pat norėjau spalvotų linzių, bet mane optikoje atkalbėjo,sakė vieną ,dvi dienas dar galima nešioti, bet pastoviai jas nešioti labai nesveika doh.gif mano draugė nešiojo kokius tris mėn. spalvotas linzes, bet po nešiojimo sakė daugiau niekada nenešios spalvotų, gerokai pasilpo akys po jų, tai ir neaišku nuo spalvotų taip pasidarė ar tik sutapo, bet akių gyd. sakė kad nuo spalvotų. tai kažkaip ir noriu ir bijau ax.gif Gal atsiras daugiau tų kas nešiojo spalvotas linzes, gal bus daugiau nuomonių g.gif
Atsakyti
teko man nešioti spalvotus lęšius - nieko nuo jų neatsitiko - regėjimas ypač nepablogėjo, savijauta buvo gera

kainuoja daugiau nei paprasti mėnesiniai, prieš 2 metus mokėjau kažkur 60-70 Lt už porą
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 02 20, 01:37)
Kokia kaina ju?  blush2.gif

nera brangios, 100lt +/- bet man ju kokybe thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
už Optima FW Regoj aš moku 90lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(traliabum @ 2006 02 20, 00:26)
gal atsimeni kur pirkai šituos lešius? norėčiau kažką pabandyt naujo ax.gif

optika.lt man atrodo sitoje pirkau optikoje domininkonu g. 3 blush2.gif arba dar gintarineje vaistineje yra optika prie lukiskiu st. - tai neatsimenu kurioje is ju isigijau doh.gif bet man vistik labiau atrodo kad domininkonu gatveje pirkau g.gif
fielmane irgi turejo sios firmos bet tik menesinius, tai nusprendziau nepirkti, o isbandziau tuos kur menesi gali neisimant vaikscioti g.gif tai pora savaiciu jausmas buvo nekoks, dabar gal jau akys priprato tai visai normaliai 4u.gif
Atsakyti
As siandien nusipirkau ReNu linziu skyscio, buvo akcija jam, tai pardaveja rekomendavo, nesu dar tokio naudojusi smile.gif gal kas naudojat toki, ir kaip jis jums? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2006 02 26, 16:44)
As siandien nusipirkau ReNu linziu skyscio, buvo akcija jam, tai pardaveja rekomendavo, nesu dar tokio naudojusi  smile.gif gal kas naudojat toki, ir kaip jis jums?  ax.gif

Normalus tas skystis, esu girdėjusi, kad kažkam lyg nelabai tiko, bet šiaip tai vienas populiariausių yra. Optikose, kur būna vietelė linzių įsidėjimui-išsiėmimui, paprastai naudoja būtent jį. Mano sesuo jį naudoja, nesiskundė, ir man kiek teko jį panaudot - nugi nieko blogo nepastebėjau... Pati iš tradicijos naudoju Aqua Soft, atseit labiau tinka mano "kaprizingom" akim (t.p. girdėjau, kad kažkam būtent šitas nepatikęs...), bet ir apie ReNu esu neblogos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Anolita @ 2006 02 16, 19:31)
...
Deja, pas mane ne kokios naujienos verysad.gif
Nusipirkau visai neseniai KT, bet negaliu jų nešioti verysad.gif  verysad.gif Pjauna akis nors tu ką verysad.gif
Patarimas visoms pirmiausia nusipirkite pabandymui mėnesiui, nes KT gali netikti, kaip ir man verysad.gif

Gaila, kad taip, bet žinok, labai retai būna, kad lęšių žmogus visiškai netoleruoja...
Gal tau pritaikė negerai, t.y. matmenys kokie nors lievi, turi būt juk ten tas gaubtumo laipsnis pritaikytas individualiai, ne tik kad stiprumas, na, ir kad gerai praleistų deguonį, kad akis kvėpuotų (silikoniniai tipo, bet ar dabar gamina kokius kitokius?)...
Man po jau seniai buvusios tinklainės atšokos operacijos (turint omeny, kad akis viduje po voku buvo pjauta, ragenoje yra lyg randelių) ir turint super duper jautrias akis visada buvo baugu net bandyt lęšius, o prieš metus įsigijau ir negaliu atsidžiaugti - ir toleruoja akys neblogai, ir uždegimo jokio tfu tfu... vienžo kitas gyvenimas... bet kol pradėjau galėti juos nešiot kiekvieną dieną, praėjo nemažai laiko - pora mėnesių bent, pradžioj irgi grauždavo, tai pabūdavau pora val., ir viskas, ir net ne kiekvieną dieną. Ir akys raudonuodavo kažkiek. Bet paskui atėjo toks persilaužimas, pradėjau galėti būt vis ilgiau, ir dabar su jais būnu daug daugiau, nei su akiniais. Regėjimas neblogėja - tikrinausi.
Galbūt iš tiesų tau gali jie netikti, o gal irgi reikia juos "prisijaukinti"?
Atsakyti