QUOTE(Anolita @ 2006 02 16, 19:31)
...
Deja, pas mane ne kokios naujienos
Nusipirkau visai neseniai KT, bet negaliu jų nešioti

Pjauna akis nors tu ką
Patarimas visoms pirmiausia nusipirkite pabandymui mėnesiui, nes KT gali netikti, kaip ir man
Gaila, kad taip, bet žinok, labai retai būna, kad lęšių žmogus visiškai netoleruoja...
Gal tau pritaikė negerai, t.y. matmenys kokie nors lievi, turi būt juk ten tas gaubtumo laipsnis pritaikytas individualiai, ne tik kad stiprumas, na, ir kad gerai praleistų deguonį, kad akis kvėpuotų (silikoniniai tipo, bet ar dabar gamina kokius kitokius?)...
Man po jau seniai buvusios tinklainės atšokos operacijos (turint omeny, kad akis viduje po voku buvo pjauta, ragenoje yra lyg randelių) ir turint super duper jautrias akis visada buvo baugu net bandyt lęšius, o prieš metus įsigijau ir negaliu atsidžiaugti - ir toleruoja akys neblogai, ir uždegimo jokio tfu tfu... vienžo kitas gyvenimas... bet kol pradėjau galėti juos nešiot kiekvieną dieną, praėjo nemažai laiko - pora mėnesių bent, pradžioj irgi grauždavo, tai pabūdavau pora val., ir viskas, ir net ne kiekvieną dieną. Ir akys raudonuodavo kažkiek. Bet paskui atėjo toks persilaužimas, pradėjau galėti būt vis ilgiau, ir dabar su jais būnu daug daugiau, nei su akiniais. Regėjimas neblogėja - tikrinausi.
Galbūt iš tiesų tau gali jie netikti, o gal irgi reikia juos "prisijaukinti"?