Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(eglužė @ 2006 02 28, 19:39)
Aš visada perku Optometrijos centre focus night & day lęšius. Tai patys geriausi lęšiai.  thumbup.gif aš esu sužavėta ten personalo profesionalumu. ten aš jaučiuosi kaip namuose  wub.gif
Ten daug informacijos suteikia apie lęšius, ko negalėčiau pasakyti apie kitas optikas  blush2.gif

cia geri lesiai,silikoniniai,tik man jie deje netinka,man nuo ju uzdegimas prasideda sad.gif ir man jie per stori,pripratau prie plonesniu 4u.gif
Atsakyti
Galiu ir aš pasidalinti patirtimi apie kontaktinius lešius biggrin.gif
Labai jų norėjau, tai ir nusipirkau tongue.gif
Sugebėjau juos panešioti tik kokias 2 savaites - nu negaliu aš jų pakesti lotuliukas.gif Visą laiką toks jausmas, kad akyse kažkas tai yra, norisi jas beveik visą laiką trinti g.gif Ir šiandien rytą įsidėjau, bet kol susiruošiau į darbą pradėjo akis skaudėti tongue.gif Manau, kad mesiu aš juos laukan biggrin.gif Gerai, kad nors mėnesiui tik nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yva @ 2006 02 26, 18:42)
Aš norėčiau paklaust gal kas naudojo LK ACUVUE ADVANCE with hydraclear system? Optikoj sakė, kad jie palaiko naturalią akių drėgmę geriau nei įprasti lęšiai, tačiau internete radau nepatenkintų jais atsiliepimų. Sakė kad dienos pabaigoj vistiek jautė dirginimą ir geriau grįžtų prie LK Acuvue 2.  g.gif Tai kurie geresni?

Aš turėjau kaip tik jie atsirado.Nu nieko blatno schmoll.gif , o šiaip tai SoftLenss'us naudoju: man jie labai inka, nusiperku mėnesiui, bet atnešioju praktiškai 2 mėnesius, nešioju kasdien.Nes į dienos galą nuo abiejų vienodai jaučiasi akių dirglumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anolita @ 2006 03 01, 09:49)
Galiu ir aš pasidalinti patirtimi apie kontaktinius lešius biggrin.gif
Labai jų norėjau, tai ir nusipirkau tongue.gif
Sugebėjau juos panešioti tik kokias 2 savaites - nu negaliu aš jų pakesti lotuliukas.gif Visą laiką toks jausmas, kad akyse kažkas tai yra, norisi jas beveik visą laiką trinti g.gif Ir šiandien rytą įsidėjau, bet kol susiruošiau į darbą pradėjo akis skaudėti tongue.gif Manau, kad mesiu aš juos laukan biggrin.gif Gerai, kad nors mėnesiui tik nusipirkau biggrin.gif

o man atvirksciai ax.gif jau penki metai kaip nesioju linzes rolleyes.gif iskart prie ju pripratau, nieko nejauciu, kad kazkas butu ideta i aki, man jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2006 02 28, 23:16)
cia geri lesiai,silikoniniai,tik man jie deje netinka,man nuo ju uzdegimas prasideda sad.gif ir man jie per stori,pripratau prie plonesniu 4u.gif

Juodaplauke, tuomet pabandyk O2optix kontaktinius lęšius. jie minkštesni, bet taip pat geri lęšiai.
Pagal deguonies pralaidumą tai antri lęšiai po focus night&day.
Papildyta:
QUOTE(eglužė @ 2006 02 28, 20:39)
Aš visada perku Optometrijos centre focus night & day lęšius. Tai patys geriausi lęšiai. aš esu sužavėta ten personalo profesionalumu. ten aš jaučiuosi kaip namuose
Ten daug informacijos suteikia apie lęšius, ko negalėčiau pasakyti apie kitas optikas

O kokia tų lęšių kaina ir kokiam laikui jie yra skirti?

Šitie lęšiai yra vadinami prailginto dėvėjimo. Juos galima visiškai neišsiimti 30 parų, tačiau jei nešiojama tik dienomis tai prailgėja nešiojimo trukmė iki 3 mėn.
o kaina šiaip visose optikose 2 vnt. ~ 100 Lt, o Optometrijos centre 4 vnt 99 Lt thumbup.gif aš ankščiau nešiojau Johnson & Johnson ir atrodė, kad geri, bet dabar suprantu, kad tai nepalyginamai geresni lęšiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi jau tuoj pusmetis kaip nešioju NIGHT & DAY®, labai patenkinta jais. Nakčiai išsiimu, kad akutės pailsėtų.

Šiek tiek info apie NIGHT & DAY®, O2OPTIX ir kitus lęšius galite paskaityti čia: CIBA Vision
Atsakyti
Šitie lęšiai yra vadinami prailginto dėvėjimo. Juos galima visiškai neišsiimti 30 parų, tačiau jei nešiojama tik dienomis tai prailgėja nešiojimo trukmė iki 3 mėn.
o kaina šiaip visose optikose 2 vnt. ~ 100 Lt, o Optometrijos centre 4 vnt 99 Lt thumbup.gif aš ankščiau nešiojau Johnson & Johnson ir atrodė, kad geri, bet dabar suprantu, kad tai nepalyginamai geresni lęšiai thumbup.gif
[/quote]

įdomu kodėl toks kainų skirtumas? g.gif gal čia tik Tau, kaip nuolatinei klientei tokia kaina gaunasi? mirksiukas.gif
kai praeitą mėnesį pirkau pirmą kartą linzes, juos man siūlė pirkti, bet pagailėjau pinigiukų, pamenu kaina kažkur apie 110 Lt buvo už porą rolleyes.gif
Atsakyti

Čia tik Optometrijos centro optikose vyksta tokia akcija. Pas juos visada, kada benueitum, yra geros akcijos kontaktiniams lęšiams, o pastoviems klientams duoda 20% nuolaidą tirpalams.
Atsakyti
as irgi turiu night & day, nezinau, ar tokie patys, apie kuriuos kalbat. pirkau Fielman'e, buvo akcija, tai 49lt mokejau. man jie labai patinka, visai nesijaucia, kad su lesiais, o svarbiausia- su jais nebaisu uzsnust.
Atsakyti
Taip Filmane Night & Day visalaik kiek užeinu būna pigesni negu Optometrijos centre ax.gif Ar čia taip papuola, o gal jie visalaik pigiau parduoda g.gif
Atsakyti
O kokie lesiai yra asferiniai? g.gif
Jau radau, cia akiniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 kovo 2006 - 08:58
Taip, akinių lęšiai būna sferiniai ir asferiniai 4u.gif
Atsakyti