Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Taspac @ 2006 06 04, 14:21)
Kas liecia DAY&NIGHT, del galimybes miegoti su jais, tai greiciausiai blefas, nes kiek zinau per nakti su jais akys issauseja, tai nori nenori gauni jas po to vistiek issiimti.

as su jais esu 5 paras isbuvusi (4 naktys). zinoma po nakties miego kitaip akys jauciasi, nei be lesiu - tarsi butu daug tirstu traiskanu. bet isilasindavau "asaru" ir greitai prasimirksedavo - ir viskas buvo normalia. taigi drekinti papildomai akis reikia, bet galima ramiai miegoti.
Atsakyti

Sveiki smile.gif
Šiandien įsidėjau mėnesinius lešiukus Sofleus komfort (lyg ir taip rašos blush2.gif ). Naudosiu pirmą kartą, iš pradžių biški keista, bet tikiuos proprasti.. nelaukiu vakaro, kai reikės išsiiimti, bijau doh.gif blush2.gif
Klausimas, kiek laiko galiam ilgiausiai naudoti tuos pačius konteinerius? ir ar įdedant į konteinerį, lešiukus reikai paplauti ar įdedant į akis?
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 06 28, 18:31)
Sveiki smile.gif
Šiandien įsidėjau mėnesinius lešiukus Sofleus komfort (lyg ir taip rašos  blush2.gif  ). Naudosiu pirmą kartą, iš pradžių biški keista, bet tikiuos proprasti.. nelaukiu vakaro, kai reikės išsiiimti, bijau  doh.gif  blush2.gif
Klausimas, kiek laiko galiam ilgiausiai naudoti tuos pačius konteinerius? ir ar įdedant į konteinerį, lešiukus reikai paplauti ar įdedant į akis?

sveiku istojus i linziu kluba 4u.gif mirksiukas.gif
nieko nebijok, priprasi ir bus viskas thumbup.gif jei nori as galiu isimt vakare lotuliukas.gif
ir isimant is akies ir dedantis visada reikia praplaut su skysciu bigsmile.gif
siaip aisku negerai darau su tuo konteineriu, nes ji tik keiciu tada, kai isnaudoju ir nusiperku nauja skysti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 06 28, 19:19)
sveiku istojus i linziu kluba  4u.gif  mirksiukas.gif
nieko nebijok, priprasi ir bus viskas  thumbup.gif jei nori as galiu isimt vakare  lotuliukas.gif
ir isimant is akies ir dedantis visada reikia praplaut su skysciu bigsmile.gif
siaip aisku negerai darau su tuo konteineriu, nes ji tik keiciu tada, kai isnaudoju ir nusiperku nauja skysti...  blush2.gif

as irgi keiciu, kai nusiperku nauja skysti. o reikia dazniau? blush2.gif
Atsakyti
Išiminėjau lęšius kokis 30min blink.gif įsidėjau per 1-2min biggrin.gif Sakyčiau kaip pirmą kartą nelogai...
Kaip taisyklingai išimti tą lešiuką, nes man sunkiai sekės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2006 06 29, 06:49)
Išiminėjau lęšius kokis 30min  blink.gif  įsidėjau per 1-2min  biggrin.gif  Sakyčiau kaip pirmą kartą nelogai...
Kaip taisyklingai išimti tą lešiuką, nes man sunkiai sekės  doh.gif

Tai kad išsiimti daug lengviau negu įsidėti g.gif Paimi su piršto pagalvėle ( ne su nagu ) ir išstumi lęšį link akies kampučio wub.gif Tada paimi jį ir viskas. Na išsiimt tai jau pirmą dieną man užtruko viena akis gal kokias 3 sekundes g.gif Man taip parodė optikoje sakė taip mažiausiai galimybės kad pažeisiu lęšį. Na jau kiek mėn. lęšius naudoju viskas čiki, nė karto neįplyšo ax.gif Pabandy taip išsiiminėti gal geriau pavyks. Tik būtinai gerai nusiplauk rankas prieš tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2006 06 29, 08:01)
Tai kad išsiimti daug lengviau negu įsidėti  g.gif Paimi su piršto pagalvėle ( ne su nagu ) ir išstumi lęšį link akies kampučio  wub.gif Tada paimi jį ir viskas. Na išsiimt tai jau pirmą dieną man užtruko viena akis gal kokias 3 sekundes  g.gif Man taip parodė optikoje sakė taip mažiausiai galimybės kad pažeisiu lęšį. Na jau kiek mėn. lęšius naudoju viskas čiki, nė karto neįplyšo  ax.gif Pabandy taip išsiiminėti gal geriau pavyks. Tik būtinai gerai nusiplauk rankas prieš tai  wub.gif

aš taip su pirštuko pagalvėle stumdžiau, kol iškrito blush2.gif Turiu mažą problemą, man nagučiai ilgoki, tai bijau pažeisti patį lęšiuką... doh.gif Na bandysiu vakare tavo rekomnduotą būdą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2006 06 29, 08:01)
Tai kad išsiimti daug lengviau negu įsidėti  g.gif

na man taip pat isimti buvo didziausia tragedija - niekaip neatlipdavo lesis nuo akies. taip paprastai jie pas mane nevazineja po aki stumdant pirstais g.gif kol galu gale ismokau (apjunngiau i viena dvieju patareju patarimus):
vienos rankos pirstais laikai akiu vokus, ziuri tiesiai i prieki (truputi kvailas jausmas taip ziureti, bet trunka tik akimirka), tuo momentu kitos rankos dviem pirstais (pagalvelemis, zinoma) spusteli lesi is abieju sonu ir trukteli nuo akies.
na as cia stengiausi labai smulkiai, nezinau, ar pavyko aiskiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2006 06 29, 09:20)
na man taip pat isimti buvo didziausia tragedija - niekaip neatlipdavo lesis nuo akies. taip paprastai jie pas mane nevazineja po aki stumdant pirstais g.gif kol galu gale ismokau (apjunngiau i viena dvieju patareju patarimus):
vienos rankos pirstais laikai akiu vokus, ziuri tiesiai i prieki (truputi kvailas jausmas taip ziureti, bet trunka tik akimirka), tuo momentu kitos rankos dviem pirstais (pagalvelemis, zinoma) spusteli lesi is abieju sonu ir trukteli nuo akies.
na as cia stengiausi labai smulkiai, nezinau, ar pavyko aiskiai mirksiukas.gif

Dėkui už smulkų aprašymą aciuks.gif
Bandysiu lpdyti ką nors vakare, tik bijau kad su nagais nesubraižyčiau doh.gif
Atsakyti
kokia jusu nuomone, kurie lesiai geresni: silikoniniai ar geliniai?
as nesiojau gelinius, bet optikos gydytoja pasake, kad akims truksta deguonies, nes paraudusios, patare gelinius pakeisti i silikoninius... pakeiciau, bet asmeniskai man su tais silikoniniais nelabai patinka-kietesni tokie, kazkaip akys greiciau sauseja ir dar kazkaip nemaloniai jauciuosi..geliniai buvo tokie nepastebimi...
Atsakyti
as irgi pries mazdaug menesi pradejau nesioti linzes. Jau ipratau isidet ir issiimt, labai lengva tapo, tik nereikia bijoti savo akiu. As tai issiimu taip: nyksti priglaudziu arti prie akie obuolio, o su roduomuoju pirstu lesiuka stumiu zemyn kol susidaro raukslyte ir tada sugaunu su abiem pirstais ir paemus uz tos raukslytes isimu. Labai paprasta. nagu nenaudoju, nors turiu siek tiek ilgesnius. O dar kad akys nesausetu tai vartoju OCULOHEEL, tokiose vienkartines pakuotese, galima bet kada nesiojant linzes isilasint jei jauciu kad sauseja akytes. Cia tokie
homeopatiniai lasiukai.
O lesiai siaip sako geriau silikoniniai, ten kazkaip geriau su dregme, tiksliai nepamenu, bet man aiskino gydytoja.
Atsakyti
Jei kas nešiojat kietus kontaktinius lęšius, gal žinote, kur Vilniuje galima būtų įsigyti štai tokios jų valymo priemonės:

user posted image
Atsakyti