Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Siauliuose aptikau Jonsons lesiu akcija- uz 126 lt gavau: 4 poras lesiu menesiniu, siek tiek skyscio, konteineriukus, gydytojo apziura....manau pigiau grybo. Puikus lesiai, bet po 2 sav apturejau uzdegima, itariu nuo reakcijos i tusha, o ne nuo lesiu.
Atsakyti
Aš ir nešioju lešius jau 10 metų. Visokių išbandžiau...Dabartiniai mano lęšiai Acuvue Advance - labai patenkinta, malonus pojūtis akyse, jokių paraudimų, akių nuovargio. Prieš tai nešiojau irgi naujos kartos Optix O2 - irgi panašūs į Acuvue.
Abiejų rūšių lęšiams dabar įvairiose optikose nuolaidos:
Vision express, Optikos pasaulis (šioms dviems nėra internetinių puslapių)
bei čia -
vilniaus optika
arba
Optometrijos optika
Atsakyti
Kur Vilniuje pigiausia nusipirkt menesinius kontaktinius lesius.
Pigiausia kiek esu mates 42lt pora. Pasidalinkim informacija, tik nesiulykit gaut nuolaida bunant pastoviam kazkokio optikos salono kilientu. smile.gif
Atsakyti
isigyjau naujus lesius, bet (kaip niekada gyvenime nera buve su kitais) isidejus akys "šala" ir pradeda asaroti. unsure.gif kodel cia taip? specialiai pirkau turincius daugiau dregmes nei mano ankstesnieji.
Atsakyti
et... už saviškius net ir išsireikalavus nuolaidą moku 64Lt už porą (192Lt už dėžutę, dėžutėj 6vnt.) - viskas dėl man vis dar didžiai paslaptingo žodžio astigmatizmas bash.gif
taip kad neieškok šiknoj gvazdikų biggrin.gif t.y. nenervuok biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
p.s. naudoju CIBA Vision Focus Toric Monthly
Atsakyti
Aš už saviškių dvi poras moku apie 100 Lt.
Lęšius nešioju apie 12 metų, geriausi man Night and Day silikoniniai, mėnesiniai. bet kadangi kas vakarą juos išimu tai apie 2,5-3 mėn. man jie tarnauja.
Atsakyti
Na dar kas nors? Gal zinot kur pigiai smile.gif Reikia jau pirktis, nenoriu permoket.
Atsakyti
o kaip suprantat kad jau jie nebetinkami naudojimui? nesioju lesius apie 3 metus, perku menesinius, bet juos nesioju gal apie puse metu. va ir dabar jau nepamenu, kada paskutini karta pirkau... blink.gif bet jei as gerai su jais jauciuosi... g.gif
Atsakyti
nesioju lesius apie 3 metus. perku menesinius, bet juos nesioju apie puse metu. va ir db jau nepamenu kada paskutini karta pirkau, bet kam pirkti naujus, jei su tais paciais gerai jauciuosi? g.gif pertrauku isvis nedarau, nes akiniu neturiu, o be lesiu nepatogiai jauciuosi, infekciju nesu turejusi.
Atsakyti
QUOTE(cherry @ 2006 08 23, 17:47)
nesioju lesius apie 3 metus. perku menesinius, bet juos nesioju apie puse metu. va ir db jau nepamenu kada paskutini karta pirkau, bet kam pirkti naujus, jei su tais paciais gerai jauciuosi?  g.gif  pertrauku isvis nedarau, nes akiniu neturiu, o be lesiu nepatogiai jauciuosi, infekciju nesu turejusi.

Oho.... 4u.gif O tai koki ten stebukla nesioji??????????? smile.gif

Turejau omeny: kokios firmos ir kur perki???????????????? smile.gif
Atsakyti
oioi... perskaiciau siandien musu vietiniam laikrastyje straipsni apie BauschLomb lesiu skalavimo skysti... oioi.. tipo jis labai pavojingas, sukelia kazkokia akiu infekcija nuo kurios galima apakti. Pasaulyje jau apako apie 100 zmoniu ohmy.gif
atsaukti visame pasaulyje jo pardavima... blink.gif
siaip tai vienas is mano dazniausiai perkamu skysciu (Rehau ar kazkaip panasiai vadinasi) Idomu ar tai tiesa, nes laikrastyje nera nuorodos i saltini...
baisu pasidare, nes kazkaip paskutiniu metu pastebiu ir savo regejimo pablogejima, greiciausiai tai nesuije, bet vis tiek neramu....
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2006 08 30, 08:30)
oioi... perskaiciau siandien musu vietiniam laikrastyje straipsni apie BauschLomb lesiu skalavimo skysti... oioi.. tipo jis labai pavojingas, sukelia kazkokia akiu infekcija nuo kurios galima apakti. Pasaulyje jau apako apie 100 zmoniu ohmy.gif
atsaukti visame pasaulyje jo pardavima... blink.gif
siaip tai vienas is mano dazniausiai perkamu skysciu (Rehau ar kazkaip panasiai vadinasi) Idomu ar tai tiesa, nes laikrastyje nera nuorodos i saltini...
baisu pasidare, nes kazkaip paskutiniu metu pastebiu ir savo regejimo pablogejima, greiciausiai tai nesuije, bet vis tiek neramu....

Eik tu.... g.gif g.gif g.gif
Tai cia tas RENU???????????????????????????
O gal gali kaip nors nukopinti ar bent pacituoti ta laikrasti, jetus ir as dabar issigandau, nes si naudoju... Arba nuskanuoti gal turi galimybe... Vajetus va tau ir kisk koki velnia i tas akis...
Atsakyti