Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 33 tema :)

QUOTE(Žanė @ 2010 11 05, 12:00)
eik jau, su tokiais duomenim gali nors ir keturias paras nemiegojusi eit, vistiek būsi super. nu, graži, kaip vampyrė biggrin.gif

Eijjj nereik cia taip blush2.gif aciuuuu 4u.gif Bet ryte manes vistiek pamatyt gal nenoretum lotuliukas.gif
Ir rimtai ac visom uz meet'a 4u.gif ?Labai faina buvo good.gif

Ajjjjjjjjjj ir style as noriu auskaruuu!! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 05 lapkričio 2010 - 12:16
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 05, 12:11)
Kai esi vienas prie vieno ir turi daug laiko, tada gali ir naturaliai atsiverinet. O cia, susitinkam karta i pusmeti, tai reikia viska greit tardyt, kitaip liksi nesuzinojes dar puse metu  lotuliukas.gif

Nu tai tada as jumi kiekviena asmeniskai i pasimatyma kviesiu lotuliukas.gif Nors nea..gal ir nepatikesit, bet man visai patinka patylet ir paklausyt kitu kalbu biggrin.gif Pas mane taip buna..arba manes neuzciaupsi arba manes neprakalbinsi lotuliukas.gif Nu dvinys doh.gif

Dzimut, davai man narkotiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 05 lapkričio 2010 - 12:23
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 05, 12:16)
Eijjj nereik cia taip  blush2.gif aciuuuu 4u.gif
~~~
Ajjjjjjjjjj ir style as noriu auskaruuu!! ax.gif

Grazi grazi Tu mergyte tongue.gif Ir DZEIKOBA namuose turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
~~~~
4u.gif Paveiksliuka issirnk, mestelk man i AZ arba pasta (zioviliux eta gmail taskas com) lotuliukas.gif Aciu Zanei uz paaiskinimus el. pasto subtilybiu lotuliukas.gif
Arba pasakyk su kuo nori ir pati tau pasiulysiu paveiksliuku mirksiukas.gif

Bet, kaip LAMELA PASAKYTU - prasau per az bendrauti tokiom temom lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 12:21)
Nu tai tada as jumi kiekviena asmeniskai i pasimatyma kviesiu lotuliukas.gif Nors nea..gal ir nepatikesit, bet man visai patinka patylet ir paklausyt kitu kalbu biggrin.gif Pas mane taip buna..arba manes neuzciaupsi arba manes neprakalbinsi lotuliukas.gif Nu dvynys doh.gif

Nukrisciau atbula nuo kedes jei per meeta pasirodytum kaip tylene biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 05 lapkričio 2010 - 12:25
QUOTE(style @ 2010 11 05, 12:22)
Grazi grazi Tu mergyte  tongue.gif Ir DZEIKOBA namuose turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
~~~~
4u.gif Paveiksliuka issirnk, mestelk man i AZ arba pasta (zioviliux eta gmail taskas comlotuliukas.gif Aciu Zanei uz paaiskinimus el. pasto subtilybiu  lotuliukas.gif
Arba pasakyk su kuo nori ir pati tau pasiulysiu paveiksliuku  mirksiukas.gif

Bet, kaip LAMELA PASAKYTU - prasau per az bendrauti tokiom temom  lotuliukas.gif

bash.gif Vakar buvau pikta ant "Dzeikobo" del nepaaiskinamos priezasties lotuliukas.gif nezinot kodel? g.gif Vnz.. kai daug zmoniu ta pati sako, tai zinai kaip paimi i galva blink.gif o kai tu dar akis isvertei, ir taip nemazas, kai sakiau kiek laiko kartu vnz... doh.gif lotuliukas.gif
o del auskaru ok vardan Lamelos per az unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 05, 12:09)
MISKO UOGA!!!!!  blink.gif  blink.gif tavo avataras ziaurus  blink.gif  blink.gif  ax.gif Ka jis reiskia???  unsure.gif  unsure.gif  4u.gif

nieko depresovo. labai patiko makiažas lotuliukas.gif IR SPALVOS bigsmile.gif NIAM bigsmile.gif

QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 12:21)
Nu tai tada as jumi kiekviena asmeniskai i pasimatyma kviesiu lotuliukas.gif Nors nea..gal ir nepatikesit, bet man visai patinka patylet ir paklausyt kitu kalbu biggrin.gif Pas mane taip buna..arba manes neuzciaupsi arba manes neprakalbinsi lotuliukas.gif Nu dvinys doh.gif

jetau, visai kaip aš doh.gif lotuliukas.gif Arti, seniai sakiau, einam dviese lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 05 lapkričio 2010 - 12:32
QUOTE(style @ 2010 11 05, 12:25)
Nukrisciau atbula nuo kedes jei per meeta pasirodytum kaip tylene  biggrin.gif  biggrin.gif

Baik klaidas taisyt..cia toks sumanymas buvo blyn biggrin.gif dvinys dvinys dvinys.. biggrin.gif
I meeta pagalvele pasiimk, kad minksciau kristum lotuliukas.gif bet kai tyliu kazkodel visi galvoja, kad su manim kazkas negerai..o as tiesiog tokioj nuotaikoj biggrin.gif Nu per Kauno meeta taip ir buvo..Petrike su Lamelaa nesustodamos viena per kita.. doh.gif as tik isizioju.....ir uzsiciaupiu lotuliukas.gif vel isizioju.......uzsiciaupiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 05, 12:31)

jetau, visai kaip aš  doh.gif  lotuliukas.gif Arti, seniai sakiau, einam dviese  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

... einam dviese abi kartu patylesim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 05, 12:32)
... einam dviese abi kartu patylesim  lotuliukas.gif

nu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 12:31)
Baik klaidas taisyt..cia toks sumanymas buvo blyn biggrin.gif dvynys dvynys dvynys.. biggrin.gif
~~~
I meeta pagalvele pasiimk, kad minksciau kristum lotuliukas.gif bet kai tyliu kazkodel visi galvoja, kad su manim kazkas negerai..o as tiesiog tokioj nuotaikoj biggrin.gif Nu per Kauno meeta taip ir buvo..Petrike su Lamelaa nesustodamos viena per kita.. doh.gif as tik isizioju.....ir uzsiciaupiu lotuliukas.gif vel isizioju.......uzsiciaupiu lotuliukas.gif

Kas per sumanymas, rasyt kaip paruosiamosios klases piristukinui? g.gif tongue.gif
~~~
g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 05, 12:31)
jetau, visai kaip aš  doh.gif  lotuliukas.gif Arti, seniai sakiau, einam dviese  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(style @ 2010 11 05, 12:32)
... einam dviese abi kartu patylesim  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik reiktu nuotaikas pasiderint..kad neateitumem vienos nuotaikos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(style @ 2010 11 05, 12:35)

Kas neaisku..man labiau budinga pliurpti, nei tyleti..tai kai tyliu, galvoja, kad depresuoju ar siaip negaluoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 05, 12:05)
nu as oficialiai atsiprasau, kad juos tapatinau, nes tikrai jamie sitoj foto tobulai grazus. Bet paprikolint buvo ciotka laugh.gif

o man iki šiol jie panašūs ir tas man visai nebuvo bjaurus vaikinukas

QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 05, 12:11)
tiesiog stengiuosi tokiais niekais galvos nekvaršinti. man labai patinka Vilnius, bet dabar labai patinka būt kaimiete  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kažkaip man visada ne regionas svarbus, o aplinka, supantys žmonės

žmonės ir sukuria miesto / regiono dvasią. na ir žinoma architektūra. čia mano taipogi domėjimosi sritis. aš iš tų turistų, kur bėginėju po architektūros objetus kur nuvykusi, būtinai būtinai.

QUOTE(Arti @ 2010 11 05, 12:11)
Bet zodz, visoms knygoms teks palaukt..nes i rankas paemiau protingesne knyga, kuri irgi nera plonyte doh.gif susitariau su savim..kai ja iveiksiu, leisiu romana sau perskaityt biggrin.gif Irvingo storules net nepradesiu dabar

o kas yra protingesnė?

taigi ten ne auditoriška apklausa buvo biggrin.gif viskas su juokais ir bajeriais biggrin.gif
Atsakyti
tuoj bus galima tema pervadint i "Style Misko uogos ir Arti pasnekesiai" biggrin.gif
Atsakyti