o manęs bvakar neišleido pas jus... sakė - jas matei prieš porą mėnesių - o mane tai prieš porą metų... dabar tegaliu nagus iki alkūnių nusigraužt kaip pavydžiu ir kaip gailiuos kad nebuvau...
 o manęs bvakar neišleido pas jus... sakė - jas matei prieš porą mėnesių - o mane tai prieš porą metų... dabar tegaliu nagus iki alkūnių nusigraužt kaip pavydžiu ir kaip gailiuos kad nebuvau...   

...maciau judancio Emeto sex foto musu temoje
 ...maciau judancio Emeto sex foto musu temoje  ...reikia ju pora puslapiu pakrauti, tai laputaityte tikrai neislaikys
 ...reikia ju pora puslapiu pakrauti, tai laputaityte tikrai neislaikys   ...rasys sesei, sese mums ir auksas bus jos.
  ...rasys sesei, sese mums ir auksas bus jos.  Na as zinau laputaityte, kad tau jo nereikia, bet kaip as noriu, kad tu ji turetum...negaliu...
  Na as zinau laputaityte, kad tau jo nereikia, bet kaip as noriu, kad tu ji turetum...negaliu...  

panašu, kad peržengiau visas ribas, kaip naujokei
  reik nešdintis, vadinasi
 reik nešdintis, vadinasi   

reik nešdintis, vadinasi
 reik nešdintis, vadinasi  

...maciau judancio Emeto sex foto musu temoje
 ...maciau judancio Emeto sex foto musu temoje  ...reikia ju pora puslapiu pakrauti, tai laputaityte tikrai neislaikys
 ...reikia ju pora puslapiu pakrauti, tai laputaityte tikrai neislaikys   ...rasys sesei, sese mums ir auksas bus jos.
  ...rasys sesei, sese mums ir auksas bus jos.  Na as zinau laputaityte, kad tau jo nereikia, bet kaip as noriu, kad tu ji turetum...negaliu...
  Na as zinau laputaityte, kad tau jo nereikia, bet kaip as noriu, kad tu ji turetum...negaliu...  

baikit jus kankint Laputaityte
  baikit jus kankint Laputaityte   Vargse dabar sedi ir negali nieko parasyt...
  Vargse dabar sedi ir negali nieko parasyt...   

tikrai. aš off.. ilgam.. bus nekalbadienis.. skaitysiu, bet tylėsiu. prisisemsiu burną.. aš nuošrdžiai galvoju, kad perlenkiau lazdą
 tikrai. aš off.. ilgam.. bus nekalbadienis.. skaitysiu, bet tylėsiu. prisisemsiu burną.. aš nuošrdžiai galvoju, kad perlenkiau lazdą