Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 33 tema :)

cray.gif cray.gif cray.gif o manęs bvakar neišleido pas jus... sakė - jas matei prieš porą mėnesių - o mane tai prieš porą metų... dabar tegaliu nagus iki alkūnių nusigraužt kaip pavydžiu ir kaip gailiuos kad nebuvau... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Gerai, tobulosios ir kaunietes, iseinu.. palieku jus..nepanikuokit..ryt grisiu..varau protingos knygos skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Nu misko uoga jomajo , as, dantis sukandus, rankas prispaudus kankinuosi, laputaitytei auksa saugau, o tu ka cia pridirbai? doh.gif lotuliukas.gif
Gal as zinau, kaip sia ziauria padeti istaisyti biggrin.gif ...maciau judancio Emeto sex foto musu temoje blush2.gif ...reikia ju pora puslapiu pakrauti, tai laputaityte tikrai neislaikys bigsmile.gif ...rasys sesei, sese mums ir auksas bus jos. thumbup.gif Na as zinau laputaityte, kad tau jo nereikia, bet kaip as noriu, kad tu ji turetum...negaliu... mirksiukas.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 05 lapkričio 2010 - 13:30
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 05, 13:26)
Nu misko uoga jomajo , as, dantis sukandus, rankas prispaudus kankinuosi, laputaitytei auksa saugau, o tu ka cia pridirbai? doh.gif  lotuliukas.gif

tyliu... galiu ir kitą temą tylėt.. unsure.gif panašu, kad peržengiau visas ribas, kaip naujokei ph34r.gif
ši žinutė - miražas - neskaičiuokit jos doh.gif reik nešdintis, vadinasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 11 05, 15:30)
tyliu... galiu ir kitą temą tylėt..  unsure.gif panašu, kad peržengiau visas ribas, kaip naujokei  ph34r.gif
ši žinutė - miražas - neskaičiuokit jos  doh.gif reik nešdintis, vadinasi  unsure.gif

Gerai ...gerai...neskaiciuosim tu tavo zinuciu friends.gif lotuliukas.gif
Pasilik 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 05, 14:26)
Nu misko uoga jomajo , as, dantis sukandus, rankas prispaudus kankinuosi, laputaitytei auksa saugau, o tu ka cia pridirbai? doh.gif  lotuliukas.gif
Gal as zinau, kaip sia ziauria padeti istaisyti biggrin.gif ...maciau judancio Emeto sex foto musu temoje blush2.gif ...reikia ju pora puslapiu pakrauti, tai laputaityte tikrai neislaikys  bigsmile.gif  ...rasys sesei, sese mums ir auksas bus jos. thumbup.gif  Na as zinau laputaityte, kad tau jo nereikia, bet kaip as noriu, kad tu ji turetum...negaliu... mirksiukas.gif  4u.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif baikit jus kankint Laputaityte doh.gif Vargse dabar sedi ir negali nieko parasyt... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
laputaityte be be be tongue.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Klausykit, o tai kas nauja tema kurs? g.gif
"Harpija"tikriausiai mokykloje? g.gif
"Harpija", baigi mokslus, juk penktadienis ir ciugom cia tema kurt, nes prapuolimas bus be taves mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Blecha, mergos, kur jūsų sąžinė? Ką sau miškouoga galvoji??? Aš šitaip stengiaus, o dabar..Ir ką tu padarei???

Style, greit rašyk daug, nemėgstu aš būt antroj vietoj...Jau geriau trečioj tada smile.gif

Ir ot ne sesę įdarbinau tongue.gif Brolį biggrin.gif
Atsakyti
Laputaityte lotuliukas.gif iki asaru kvatojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 05 lapkričio 2010 - 13:47
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 05, 13:39)

nu va kada atsiperka ir sese su broliu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 05, 14:39)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 05, 13:39)
Blecha, mergos, kur jūsų sąžinė? Ką sau miškouoga galvoji??? Aš šitaip stengiaus, o dabar..Ir ką tu padarei???

blush2.gif tikrai. aš off.. ilgam.. bus nekalbadienis.. skaitysiu, bet tylėsiu. prisisemsiu burną.. aš nuošrdžiai galvoju, kad perlenkiau lazdą blush2.gif ph34r.gif
Atsakyti