mielosios

as irgi paskaiciau apie ta aitriuju pipiru antpila.. ir uzsinorejau pasidaryti. nusipirkau maziuka maziuka bonkiuka degtineles, ir emiau ieskot aitriojo pipiro. jokiu dziovintu marinuotu nenorejau, ieskojau sviezio.
antpilo receptaskiek parduotuviu rimi maxima iki ir tt perejau - maciau tik "astriasias paprikas", na taip parasyta prie ju

stoviu, mastau, galu gale numoju ranka - ai sakau, paprika ar pipiras - cia tas pats. pirkau, parvarius namo isskrodziau, seklytes kaip liepta ismeciau, tada uzsimaniau paragaut mesytes, kuria reikia atseit i degtinele deti..... ir ka jus manot!!!!!!!! jokio astrumo!!!! grynai kaip saldzioji paprika!!! tai kaip tas antpilas astruma gali igauti, nesuprantu.
tada emiau ieskot info, kuo skirias astrioji paprika nuo aitriojo pipiro. radau va tai:
pipirai vs paprikostada dar labiau suglumau, ir dar paieskojau informacijos, ir radau va tai:
issityciojimas is ankstesnio straipsniotai dabar jus man pasakykit - kas yra vadinamas aitriuoju pipiru - ka reikia uzpilti, kur tai rasti, ir kokioj jis turi but formoj?
don't come easy.. . .