Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(pikudama @ 2011 01 19, 14:48)

As pirkau Maximoj, supakuoti po 2 tie pipirai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 19, 15:52)
As pirkau Maximoj, supakuoti po 2 tie pipirai buvo.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2011 01 19, 15:48)
mmm, tai koki as "greituoju budu isauginta" bruduka nusipirkau, kad be seklyciu jokio astrumo, net saldu  4u.gif  negi pilt lauk man dabar ta degtinele ir daryt is naujo..  blush2.gif

o siaip maniau paliksiu stovet tamsoj pora savaiciu, bet belaukdama koki pora karteliu atsidarysiu ir su silpnu uzpilu pabandysiu  4u.gif

kokioj parduotuvej pirkot, gal pamenat? prie papriku padeta buvo atskiram skyrely ir uzrasyta astrusis pipiras ar paprika ar kaip? bijau vel kazka neastraus nusipirkt, kas kad pora litu, vistiek erzelis ima ..  ax.gif

Turi buti ne astrusis pipiras, bet aitrioji cili paprika, tokia, kaip Maserati foto ydejo mirksiukas.gif Sita paragavus, tai visa diena salia vandens stikline stovetu biggrin.gif
Atsakyti
o man taip zveriskai greit auga, kad negaliu net nervuoja, dazyk ir dazyk smile.gif ypatingai tas greitejimas pasidare kai pradejau b vitaminus gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 01 19, 18:28)
o man taip zveriskai greit auga, kad negaliu net nervuoja, dazyk ir dazyk smile.gif ypatingai tas greitejimas pasidare kai pradejau b vitaminus gerti smile.gif

Gal gali nurodyti, ka tiksliau geri? 4u.gif Butu ydomu pabandyti. Nes plaukai kaip ir auga, bet tamsiau uzdazius pamaciau toky dalyka, kad vietomis plaukuciai isreteje blink.gif Noretusi nauju ten pridaigint, jeigu ymanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 19, 16:58)
Turi buti ne astrusis pipiras, bet aitrioji cili paprika, tokia, kaip Maserati foto ydejo mirksiukas.gif  Sita paragavus, tai visa diena salia vandens stikline stovetu biggrin.gif

na parduotuvej taip ir buvo parasyta - aitrioji paprika, ir atrode butent taip, kaip toj nuotraukoj smile.gif tik va be seklyciu ten nebuvo daugiau nieko astraus g.gif cia jau biski offtopikas, bet kaip zinot, kad tai, ka perki, bus tikrai tai, kas turetu sleptis po tuo pavadinimu...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2011 01 19, 20:33)
na parduotuvej taip ir buvo parasyta - aitrioji paprika, ir atrode butent taip, kaip toj nuotraukoj smile.gif tik va be seklyciu ten nebuvo daugiau nieko astraus  g.gif  cia jau biski offtopikas, bet kaip zinot, kad tai, ka perki, bus tikrai tai, kas turetu sleptis po tuo pavadinimu...?  ax.gif

Tai ten matyt buvo sweet paprika, jos isvaizda panasios. Matyt patys gamintojai nelabai zino, ka pardavineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 19, 15:14)
As kol pjausciau (o trukau tikrai neilgai,kokias 2 min.) man ranku pirstus jau eme deginti ir ilgokai tesesi rolleyes.gif

Aha, jie tokie labai aštrūs. Vieną kartą nosį pasikasiau, tai toks nemalonus jausmas buvo. Lyg ir čiaudėt noris, lyg ir kažkas viduj aštraus ax.gif
O aš šiuo metu naudoju Dzintars ir labai juo patenkinta esu, nors laikiau dar tik 2naktis savaitėj smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau dzintars aliejuką, lauksiu rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
Yra labai geras Malachovo sampunas Pipirinis,kuri reikia skiesti puse ant puses,ir nereik jokiu antpilu daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 01 21, 21:32)
Yra labai geras Malachovo sampunas Pipirinis,kuri reikia skiesti puse  ant puses,ir nereik jokiu antpilu daryti smile.gif

Kur pirkti? smile.gif
Atsakyti
As tai zinokit naudojau drauges atiduota pabandymui nepilna bonkute Londa skin tonique (galvos tonikas) tikrai kazka jis dare mano plaukam gero.. net jausdavos poveikis, kai tik uztepdavau.. kutendavo taip.. plauku sakni ir plaukas greiciau auga.. nu zodziu jis ten kazka sujudina biggrin.gif
Atsakyti