Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

Šiandien pradėjau kaukių su svogūno sultimis kursą rolleyes.gif Vis atidėliojau atidėliojau, nes truputį privengiau dėl kvapo blush2.gif Turėtų greičiau augti plaukai, taigi pažiūrėsim kiek greičiau jie augs. lens.gif Atsiliepimai tikrai bus pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 15, 20:13)
Šiandien pradėjau kaukių su svogūno sultimis kursą rolleyes.gif Vis atidėliojau atidėliojau, nes truputį privengiau dėl kvapo  blush2.gif Turėtų greičiau augti plaukai, taigi pažiūrėsim kiek greičiau jie augs. lens.gif Atsiliepimai tikrai bus pioneer.gif

oho kokia drąsi... man tai smarvė.. doh.gif ir taip plaukai užaugs.. su kitom priemonėm.. jau šitam nepasirašyčiau niekad... biggrin.gif
Atsakyti
Oj, aš tai kai padariau su svogūnu kaukę, tai paskui visą mėnesį vos sušlapinus plaukus pasijausdavo kvapas...siaubas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 01 15, 22:25)
jau šitam nepasirašyčiau niekad...  biggrin.gif

Ko dėl gražio nepadarysi biggrin.gif

QUOTE(Ramiele @ 2011 01 16, 14:11)
Oj, aš tai kai padariau su svogūnu kaukę, tai paskui visą mėnesį vos sušlapinus plaukus pasijausdavo kvapas...siaubas kažkoks doh.gif

Kadangi sausi plaukai nesmirda (visi namiškiai uostė ir tai patvirtino rolleyes.gif ), tai labai nepergyvenu. Svarbu, kad aplinkiniams nesijaustų tas svogūnas, o aš pati plaudama galvą tikrai ištversiu irnesakyk.gif Be to viską sumaišius toje kaukėje svogūno kvapas visai nebaisus ax.gif
Atsakyti
Mmm idomu kaip plaukai reaguotu i svogunu sultys+ rozmarinu ea+ varnalesu aliejus? Teoriskai turetu buti, labai geras misinys skatinantis plauku augima. Ar kas bande ka nors panasaus? g.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man nenusimanančiai, kaip reikia Dzintars aliejuką naudoti? Prieš plovimą, po plovimo, ar galima ant sausų plaukučių kasdien? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pabuciuota @ 2011 01 17, 20:36)
Paaiškinkit man nenusimanančiai, kaip reikia Dzintars aliejuką naudoti? Prieš plovimą, po plovimo, ar galima ant sausų plaukučių kasdien? rolleyes.gif

šiaip tai lyg tais jį reikia naudoti ištepti šaknis pusvalandžiui iki plovimo ir po to išplauti (jei neklystu) bet aš ištepu nakčiai ir ryte išsiplaunu su šampūnu.
Atsakyti
Aš liaudiškom priemonėm nelabai pasitikiu... Gal kažkas veiksminga, bet kai draugė nusidegimo veidą kauke iš naminio majonezo, kažkaip skeptiškai žiūriu... Juk laiudyje bandė viską kas po ranka, nebuvo nieko įsigyti, o dabartines priemones tiria visais įmanomais būdais, ar nėr šalutinių poveikių, ar nesukelia alerginių reakcijų ir pan... Aišku, svogūnų suktyse bent nėra konservantų thumbup.gif O beje, aš tai bandžiau kaukę galvos odai ir plaukams iš juodos duonos. Džiovinau galelius, pluteles nuo juodos duonos, specialiai kaimiškos pirkau. Paskui šiltam vandeny prieš vonią pabrinkini ir ta košyte išsitepi galvą ir plaukus, atseit, labai turtinga vitaminu B. Bet kažkokio labai poveikio nepajutau, gal reikia nuolat, o man nepatiko smulkius trupinukus gerai neišsiplovusius rankioti... Šiaip esu išbandžiusi ir plaukų slinkimą stabdančias ampules, ir ju sampuna, kur dabar akcija Eurovaistinej ir rodo per tv. Kirpeja gyre, kad labai atsigavo plaukai, bet šis produktas nėra natūralus. Dabar bandau argano plaukų aliejuką, jį laikyt reikia bent pusvalandį, aš miegojau juo išsitepusi plaukus, tai labai patiko thumbup.gif palukai spindintys, labai sveikai atrodo. Tik va nepatogumas tepliotis prieš galvos plovimą.... doh.gif
Atsakyti
kur perkate argano alieju,kokia kaina
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2011 01 12, 09:15)
Tik sako, kad to aliejaus pakuotė pasikeitė, bet kai mačiau, tai būvo dar senoje smile.gif

Na ka, nusipirkau ir as sito gerio, lauksim rezultatu wub.gif
Stai toki eurokos pirkau, 16,99 mokejau
http://www.google.lt.../...024&bih=677
Atsakyti
as pastebejau, kad vis delto padidejo mano plauku apimtis - ju tikrai padaugejo bigsmile.gif palyginus su pernai. matyt mano pastangos nenuejo veltui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2011 01 17, 22:02)
as pastebejau, kad vis delto padidejo mano plauku apimtis - ju tikrai padaugejo  bigsmile.gif  palyginus su pernai. matyt mano pastangos nenuejo veltui  rolleyes.gif

Gal zinote tiksliai nuo ko? 4u.gif Lygtais esu maciusi pora jusu plauku foto cia, forume, bet seniau jei neklystu, tai apimtimi ir tada nesiskundet, jei nieko nepainioju g.gif blush2.gif
Atsakyti