Aš liaudiškom priemonėm nelabai pasitikiu... Gal kažkas veiksminga, bet kai draugė nusidegimo veidą kauke iš naminio majonezo, kažkaip skeptiškai žiūriu... Juk laiudyje bandė viską kas po ranka, nebuvo nieko įsigyti, o dabartines priemones tiria visais įmanomais būdais, ar nėr šalutinių poveikių, ar nesukelia alerginių reakcijų ir pan... Aišku, svogūnų suktyse bent nėra konservantų

O beje, aš tai bandžiau kaukę galvos odai ir plaukams iš juodos duonos. Džiovinau galelius, pluteles nuo juodos duonos, specialiai kaimiškos pirkau. Paskui šiltam vandeny prieš vonią pabrinkini ir ta košyte išsitepi galvą ir plaukus, atseit, labai turtinga vitaminu B. Bet kažkokio labai poveikio nepajutau, gal reikia nuolat, o man nepatiko smulkius trupinukus gerai neišsiplovusius rankioti... Šiaip esu išbandžiusi ir plaukų slinkimą stabdančias ampules, ir ju sampuna, kur dabar akcija Eurovaistinej ir rodo per tv. Kirpeja gyre, kad labai atsigavo plaukai, bet šis produktas nėra natūralus. Dabar bandau argano plaukų aliejuką, jį laikyt reikia bent pusvalandį, aš miegojau juo išsitepusi plaukus, tai labai patiko

palukai spindintys, labai sveikai atrodo. Tik va nepatogumas tepliotis prieš galvos plovimą....