QUOTE(Ramune_lt @ 2011 01 28, 19:32)
O kai istrinat saknis su visokiais aliejais, nesiriebaluoja plaukai greiciau? Ar itrinat ir saknis ir plaukus dar perbraukiat su alieju?
As kazkada buvau issitepusi galva ir saknis su alyvuogiu aliejum, tai...galva teko plauti du kartus. Nes plaukams isdziuvus supratau, kad teks plauti is naujo

.
Na nežinau dėl to riebalavimosi, kadangi mano plaukas pats labai sausas, tai daug sugeria to aliejaus. o jei kalbant apie galvos odą- tai aš ją gerai išsiplaunu. Na bet, galvą esu priversta palutis kasdien, tai kad labiau ar mažiau riebaluotųsi nepastebėjau. Ir šiaip, anksčiau kai bijodavau, kad neišplausiu to riebumo- tai trinkdavau ne 2k., kaip įprasta, o 3 kokius. tada išdžiūdavo ir viskas gerai būdavo.

O dabar perėjau prie kokosų aliejaus, bet žiūriu, kad pakanka tik 1 k. išstrinkt, kartais 2 k. kai gausiai užsitepu..
Mano draugė pasidarius karšto aliejaus kaukę turėjo plautis gal kokius3 k. Nes tik išdžiūsta- riebūs. Bet pas ja normalus plaukas, ir trenkasi ji galvą tik 2 k. į savaitę. tai aš manau, kad čia labai priklauso nuo plauko, jei jis sausas, plonas- tai visi tie aliejai super. O jei normalus, storas- tai gal atsargiau reiktų naudoti, na bent jau mažesniais kiekiais.
Vis dėlto jei tikime, būtinai mums atsivers durys, ko gero, net ir tos, apie kurias net nesvajojome, bet mums pačios tinkamiausios. (S. Jonhson)