Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(hazelnut @ 2011 01 28, 09:28)
Gal galima pla2iau apie kar6to aliejaus kaukes?  bigsmile.gif

QUOTE(princesee @ 2011 01 28, 13:49)
pasildot koki nors alieju NERAFINUOTA (alyvuogiu, kokosu, jojoba ar pan. NEGALIMA sildyti tik linu semenu) imasazuojat i saknis ir i plaukus ir paliekate per nakti tongue.gif galima imaisyti ir visokiu priedu, pvz. medus, citrina, brendis, kiausinio trinys ar pan.

Princesee viską jau ir parašė. ax.gif 4u.gif Galiu pasakyti, kokį aš naudojau aliejų- alyvuogių. Visada įmaišydavau kiaušinio trynį ir medaus. Ne visada- rozmarinų eterinį aliejų, citrinos, avokadą. O šildyti jį reikia iki tokio šiltumo/ karštumo, kad galėtumėte įmerkti pirštus ir nenusviltumėte. O įsitrinus galvą, užsidėdavau maišelį celofaninį, apsimuturiuodavau storu rankšluosčiu- kad šilčiau būtų.. thumbup.gif Ir taip palaikydavau nuo 30 min.iki 2 val.
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 01 28, 11:59)
Tik mano nuomone jei jau kiaušinio maišai tai gal nelabai per naktį tokią kaukę galima laikyti, juk sukietės labai  ax.gif

gali buti ax.gif as tai laikau grynai tik kokosu alieju per nakti smile.gif jokiu priedu nededu
Atsakyti
O kai istrinat saknis su visokiais aliejais, nesiriebaluoja plaukai greiciau? Ar itrinat ir saknis ir plaukus dar perbraukiat su alieju?

As kazkada buvau issitepusi galva ir saknis su alyvuogiu aliejum, tai...galva teko plauti du kartus. Nes plaukams isdziuvus supratau, kad teks plauti is naujo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2011 01 28, 18:32)
O kai istrinat saknis su visokiais aliejais, nesiriebaluoja plaukai greiciau? Ar itrinat ir saknis ir plaukus dar perbraukiat su alieju?

As kazkada buvau issitepusi galva ir saknis su alyvuogiu aliejum, tai...galva teko plauti du kartus. Nes plaukams isdziuvus supratau, kad teks plauti is naujo  doh.gif .

Gal per daug pritepėt, kad neišsiplovė? Kai tik pradėjau naudoti aliejus irgi dažnokai padaugindavau, tai sunkiai išsiplaudavo
Aš laikas nuo laiko tepu aliejais, tai nesu pastebėjus, kad greičiau riebaluotųsi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(bahamos @ 2011 01 28, 12:59)
Tik mano nuomone jei jau kiaušinio maišai tai gal nelabai per naktį tokią kaukę galima laikyti, juk sukietės labai  ax.gif

Kiaušinis kietėja, medus dar labiau kietėja, todėl išsitepus aliejumi plaukus reikia užsidėti celofaninę kepuraitę, kad medus ar kiaušinis būtų šiltai. Tokiu atveju nesukietės.
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2011 01 28, 19:32)

As kazkada buvau issitepusi galva ir saknis su alyvuogiu aliejum, tai...galva teko plauti du kartus. Nes plaukams isdziuvus supratau, kad teks plauti is naujo  doh.gif .

Na nežinau dėl to riebalavimosi, kadangi mano plaukas pats labai sausas, tai daug sugeria to aliejaus. o jei kalbant apie galvos odą- tai aš ją gerai išsiplaunu. Na bet, galvą esu priversta palutis kasdien, tai kad labiau ar mažiau riebaluotųsi nepastebėjau. Ir šiaip, anksčiau kai bijodavau, kad neišplausiu to riebumo- tai trinkdavau ne 2k., kaip įprasta, o 3 kokius. tada išdžiūdavo ir viskas gerai būdavo. thumbup.gif O dabar perėjau prie kokosų aliejaus, bet žiūriu, kad pakanka tik 1 k. išstrinkt, kartais 2 k. kai gausiai užsitepu..

Mano draugė pasidarius karšto aliejaus kaukę turėjo plautis gal kokius3 k. Nes tik išdžiūsta- riebūs. Bet pas ja normalus plaukas, ir trenkasi ji galvą tik 2 k. į savaitę. tai aš manau, kad čia labai priklauso nuo plauko, jei jis sausas, plonas- tai visi tie aliejai super. O jei normalus, storas- tai gal atsargiau reiktų naudoti, na bent jau mažesniais kiekiais.

Atsakyti
Sveikos, netycia uzklydau i sita tema ir noreciau parekomenduoti savo paprasta buda kaip paskatinti plauku augima. Nesu tikra ar kazkas jo pries tai neminejo (visko neperskaiciau). Pameginkit i vandeni ipilti siek tiek acto ir tokiu vandeniu perpilti jau istrinktus ir iskalautus plaukus. Na as mazdaug litrui vandens pilu sauksta acto (kad vanduo butu rugstus). Naudoju paprasta maistini (9proc). Tikrai akivaizdziai greiciau auga plaukai ir sveikai blizga.
Atsakyti
Matyt as per gausiai to aliejaus prisipyliau ant plauku blink.gif . Dabar savaitgalis, pats metas eksperimentams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2011 01 29, 16:18)
Dabar savaitgalis, pats metas eksperimentams  thumbup.gif

drinks_cheers.gif As va dabar eksperimentuoju su savo pipiru uzpilu thumbup.gif Skiedziau vos vos su vandenuku, galvojau bus per stipru, na bet normaliai, net nelabai griauzia, toks malonus dilgciukas smile.gif Tik nezinau is kur tokia protinga mintis buvo, y purskiama buteliuka ysipilti, kad butu lengviau galvos oda istepti - prisikvepau bepurksdama, tai dabar ciaudau ir snarglys iki keliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tepant šaknis aliejumi neužsikemša oda, nepradeda plaukai slinkti, kažkur skaičiau. Aš tai tik galus taip maitinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 01 29, 18:08)
O tepant šaknis aliejumi neužsikemša oda, nepradeda plaukai slinkti, kažkur skaičiau. Aš tai tik galus taip maitinu g.gif

Jeigu aliejus nerafinuotas ir naturalus, gerai isplaunamas po naudojimo, tada ne. Kitu atveju - gali, ypac jei galvos oda riebi. Individualu.
Atsakyti
viena priemonė man niekados nepadėdavo augimui.

galiu pasakyti labai svarbu mityba .
vienas iš variantų reikia pradėti vartoti alaus mielių tabletes (vitaminus tiksliau),
daug gerti vandens..
Sorų kruopos taip pat padeda.

dažnas šukavimas kaip ir masažas padeda (skatina kraujotaką), tačiau kieno riebaluojasi - nerekomenduojama..

man asmeniškai ricinų aliejus padėjo ryškiai, nes jautėsi kad pakėlė plaukus nuo šaknų, sustiprėjimas ir greičiau augimas..

tačiau labiausia kenkia dažymas .. mat pažeidžia svogunėlį ir plaukai lėčiau auga. nebent jus dažotes pas profesonalus (nes jie ne prie pat nudažo šaknų..)

mankšta taip pat padeda augimui plaukų (nes greitina kraujotaką viso kūno)

dabar dar pasiskaičiau apie plaukų kaukę : du šaukštai aliejaus ir 10 šauktų romo bei vienas trynis ir pernakt geriausia palaikyti. arba bent valandą.

ale alkoholis skatina plaukų augimas..

na išbandžiau kaukę, galiu pasidžiaugti bent labai gražiais plaukais.. nes visai kitas vaizdas. smile.gif naudojau alyvuogių aliejų.

Atsakyti
QUOTE(bonively @ 2011 01 29, 23:51)
viena priemonė man niekados nepadėdavo augimui.

galiu pasakyti labai svarbu mityba .
vienas iš variantų reikia pradėti vartoti alaus mielių tabletes (vitaminus tiksliau),
daug gerti vandens..
Sorų kruopos taip pat padeda.

dažnas šukavimas kaip ir masažas padeda (skatina kraujotaką), tačiau kieno riebaluojasi - nerekomenduojama..

man asmeniškai ricinų aliejus padėjo ryškiai, nes jautėsi kad pakėlė plaukus nuo šaknų, sustiprėjimas ir greičiau augimas..

tačiau labiausia kenkia dažymas .. mat pažeidžia svogunėlį ir plaukai lėčiau auga. nebent jus dažotes pas profesonalus (nes jie ne prie pat nudažo šaknų..)

mankšta taip pat padeda augimui plaukų (nes greitina kraujotaką viso kūno)
dabar dar pasiskaičiau apie plaukų kaukę : du šaukštai aliejaus ir 10 šauktų romo  bei vienas trynis ir pernakt geriausia palaikyti. arba bent valandą.

ale alkoholis skatina plaukų augimas..

na išbandžiau kaukę, galiu pasidžiaugti bent labai gražiais plaukais.. nes visai kitas vaizdas. smile.gif naudojau alyvuogių aliejų.

o ricinu alieju jus tiesiog ir tepat ant galvos odos, su niekuo ta prasme nemaisot?smile.gif
Atsakyti