Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Juxt @ 2011 01 22, 23:45)
o tai tada kam tas alkoholis iš viso reikalingas?.. kad paskui reikia dėti dar  + kažką, kad jį niautralizuotų.

Todel kad alkoholis sildo, stimuliuoja kraujotaka, skatina plauko augima. Riebiems plaukams ir galvos odai jis gerai, sausa gali siek tiek pasausinti, del to aliejus padrekina. Bet sausinimas tik pasalinis poveikis, o naudojimo paskirtis - atgaivinti plauko augima ir jy stimuliuoti. Ar dabar siek tiek aiskiau? 4u.gif Nes man kartais sunku paaiskinti, kas atrodo taip paprasta ir zinoma blush2.gif
Atsakyti
Skaičiau apie tą aitriųjų pipirų antpilą, bet neradau kaip jį naudoti. Gal galit kuri plačiau paaiškinti?
Atsakyti
alkoholis sausina galvos oda o taip pat ir pacius plaukus,tad nemanau kad sis antpilas geras.
Man patinka Genadijaus Malahovo sampunas 'Pipirinis"
i sudeti ieina raudonasis pipiras,ricinos aliejus,ir varnalesos.
Si sampuna reik skiesti santykiu 1:1 tad uzteks labai ilgam smile.gif
Yra pirkti pigiose kosmetikos parduotuvese,pvz kur daug prekiaujama rusu kosmetika kainuoja apie 8lt talpa 250ml.
Atsakyti
QUOTE(Neilaaa @ 2011 01 23, 19:11)
alkoholis sausina galvos oda o taip pat ir pacius plaukus,tad nemanau kad sis antpilas geras.
Man patinka Genadijaus Malahovo sampunas 'Pipirinis"
i sudeti ieina raudonasis pipiras,ricinos aliejus,ir varnalesos.
Si sampuna reik skiesti santykiu 1:1 tad uzteks labai ilgam smile.gif
Yra pirkti pigiose kosmetikos parduotuvese,pvz kur daug prekiaujama rusu kosmetika kainuoja apie  8lt talpa 250ml.

naudojau tą šampuną 2 mėn., jokio poveikio nepajutau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 01 24, 11:05)
naudojau tą šampuną 2 mėn., jokio poveikio nepajutau schmoll.gif

TIKRAI kaip keista bigsmile.gif man tai superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neilaaa @ 2011 01 24, 14:04)
TIKRAI kaip keista bigsmile.gif man tai superinis smile.gif

Nuo plaukučio labai priklauso, kam kas tinka smile.gif
Atsakyti
kažin, kaip manote ar galima tą antpilą su pipirais, įsitrinti ir neuplauti? Nes kiekviena vakarą tepuosi Himalaya kremuku, tai ryte išsiplovus, galvoju, gal nieko nenutiks, jei įsitrinsiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 01 24, 13:33)
kažin, kaip manote ar galima tą antpilą su pipirais, įsitrinti ir neuplauti? Nes kiekviena vakarą tepuosi Himalaya kremuku, tai ryte išsiplovus, galvoju, gal nieko nenutiks, jei įsitrinsiu? 4u.gif

nu as tai nerizikuociau schmoll.gif per ilgas laikymas, tokio stipraus misinuko sakyciau gali net ir sudeginti plauku svogunelius mastau.gif kazkada jau cia kazkas rase, kad nudege buvo, nuo kazkokios priemones skatinancios plauku augima, nes per ilgai laike, nei rekomenduojama... smile.gif o ir siaip kvapelis juk degtineles bus biggrin.gif tai aplinkiniai zmones atitinkama nuomone susidarytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei cia kalbama apie degtine uzpiltus pipriukus astriuosius, tai ju nuplauti nereikia. Man asmeniskai thumbup.gif sis reikalas. Jau antra degtines buteliuka i naudojimą paemiau ax.gif
Iišsiplaunu galva, ir įtrinu į šaknis, ir viskas. Toliau džiovinu arba natūraliai, arba su džiovintuvu. Nei džiovina, nei graužia, nieko. Aišku nesmagu būtų jei ant veido papultų. Ir paskui reikia gerai rankas nusiplauti, kad tokiu aštrumelių netyčia akių nepatrintumėte. doh.gif
o seip tik maloniai sildo galva, ir tai neilgai....
Beje, kirpeja sakė, degint gali tada, jei su spiritu antpilą darysite.... tad degtinė geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kacyce: 24 sausio 2011 - 14:43
QUOTE(Kacyce @ 2011 01 24, 15:36)
Jei cia kalbama apie degtine uzpiltus pipriukus astriuosius, tai ju nuplauti nereikia. Man asmeniskai  thumbup.gif  sis reikalas. Jau antra degtines buteliuka i naudojimą paemiau  ax.gif
Iišsiplaunu galva, ir įtrinu į šaknis, ir viskas. Toliau džiovinu arba natūraliai, arba su džiovintuvu. Nei džiovina, nei graužia, nieko. Aišku nesmagu būtų jei ant veido papultų. Ir paskui reikia gerai rankas nusiplauti, kad tokiu aštrumelių netyčia  akių nepatrintumėte.  doh.gif
o seip tik maloniai sildo galva, ir tai neilgai....
Beje, kirpeja sakė, degint gali tada, jei su spiritu antpilą darysite.... tad degtinė geriau.

Tai jus nenuplaunat to uzpilo? g.gif Koks poveikis jau matomas - plaukai stipresni/greitesnis augimas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2011 01 24, 14:53)
o ir siaip kvapelis juk degtineles bus biggrin.gif tai aplinkiniai zmones atitinkama nuomone susidarytu lotuliukas.gif

Na juk negeria zmogus tos degtineles, tai jokio kvapelio plaukams isdziuvus ir nesijaucia biggrin.gif mirksiukas.gif Taip pat kaip ir skalavimas alumi - kai tik isdziusta, jokio kvapo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 24, 22:16)
Na juk negeria zmogus tos degtineles, tai jokio kvapelio plaukams isdziuvus ir nesijaucia biggrin.gif  mirksiukas.gif Taip pat kaip ir skalavimas alumi - kai tik isdziusta, jokio kvapo rolleyes.gif

nu ir palyginot biggrin.gif kur alus 5 laipsniai ir kur degtine 40 laipsniu lotuliukas.gif nu gal ir nesijaucia, as nezinau, nebandziau 4u.gif bet pati taip nedaryciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 01 24, 23:52)
nu ir palyginot biggrin.gif kur alus 5 laipsniai ir kur degtine 40 laipsniu lotuliukas.gif nu gal ir nesijaucia, as nezinau, nebandziau 4u.gif bet pati taip nedaryciau rolleyes.gif

Ne laipsniais lyginu, o kvapais, kad nei vienas neissilaiko tongue.gif biggrin.gif O degtine plaukams geras dalykas, ypac vasara naturaliai sviesinti plaukus - isbandytas reikalas bigsmile.gif
Atsakyti