Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Maserati. @ 2011 03 17, 19:26)
As jai iskart pasakiau,kad negaila, nes nenoriu vaikscioti su nesveikais plauku galais,ir iki 5 cm laisvai gali kirpti,tai ji apziurejo ir pasake kad siulo 1 cm, tada paprasiau,kad 2 visgi kirptu ,kad bent pajausciau biggrin.gif

Man irgi siūlė centimetrą, bet prašiau daugiau, nes jau pačiai plaukai buvo per ilgi, o ir senokai pakirpti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 kovo 2011 - 17:35
Kokie atsiliepimai apie si weledos rozmarinu vandeni?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 19 kovo 2011 - 20:15
QUOTE(wife @ 2011 03 19, 21:15)
Kokie atsiliepimai apie si weledos rozmarinu vandeni?
user posted image

Kiek skaiciau - geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 13, 18:19)
Siaip perku svaros prekese,bet jai jusu mieste nera,yra vaistinese smile.gif

kokia kaina Plauku zibalo su ridiku? 4u.gif
Atsakyti
Atleiskit, neskaiciau visos temos, noreciau pasiteirauti ar padeda augimui ir siaip plauku stiprinimui padeda galvos masazas rupia druska?
Atsakyti
QUOTE(Dagnija @ 2011 03 20, 13:12)
kokia kaina Plauku zibalo su ridiku? 4u.gif

Apie 10lt smile.gif

QUOTE(Ieva V. @ 2011 03 21, 21:41)
Atleiskit, neskaiciau visos temos, noreciau pasiteirauti ar padeda augimui ir siaip plauku stiprinimui padeda galvos masazas rupia druska?

Na nz kiek padeda,bet padeda kraujotakai pagreitinti,pravalo galvos oda,stipreja kraujotaka-galimai paspartina plauko augima,bet nereiktu tuo piknaudziauti,i savaite 1-2k,daugiau to nedaryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V. @ 2011 03 21, 20:41)

Siandien bandziau sita proceduda, tai atsiliepimai nekokie. Jei turite jautria galvos oda, tai tikrai nepatrciau. Labai siurksti ta druska, net skaudejo pylinguojant, plaukai i kaltuna susivele, gerai kad gera balzama turiu. Reik kazko svelnesnio, tada manau tikrai geras efektas butu.

Netycia radau toki puslapiuka, paskaiciau ir sudomino. Gal kas bandete ka nors is sitos firmos? http://bbhair.com/index.php/pageid/770
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 21 kovo 2011 - 23:22
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 22, 00:21)
Siandien bandziau sita proceduda, tai atsiliepimai nekokie. Jei turite jautria galvos oda, tai tikrai nepatrciau. Labai siurksti ta druska, net skaudejo pylinguojant, plaukai i kaltuna susivele, gerai kad gera balzama turiu. Reik kazko svelnesnio, tada manau tikrai geras efektas butu.

Netycia radau toki puslapiuka, paskaiciau ir sudomino. Gal kas bandete ka nors is sitos firmos? http://bbhair.com/index.php/pageid/770

Siaip is lengvesnio tiktu kavos tirsciai smile.gif bet tokiu atveju jai tamsus plaukai.
Atsakyti
saziningai perskaiciau visus 36 puslapius biggrin.gif ir tingincioms skaityti pagrindiniai augima skatinantys dalykai (kuriuos dauguma as irgi tikrai bandysiu!) yra:

- cili dziovinti pipiriukai uzpilti alyvuogiu aliejumi (2-3cm virs 5-6 pipiriuku) - laikoma 7 dienas, tepama praskiedus (1 valg.saukstas uzpiltio aliejaus+2 arbat.saukstai zoleliu nuoviro:ramuneliu, azuolo zieves ir pan.+ 3-4 lasai rozmarino ea) ir laikoma siltai, isplaunama (buvo minima ir apie uzpiltines su alkoholiu, bet alkoholis labai labai dziovina oda ir plaukus, nerekomenduojama to daryt) pipiru su aliejumi receptas cia

- rozmarinu vanduo, geriausi atsiliepimai cia apie - Weleda
- rozmarinu eterinis aliejus (tirpsta aliejuje, todel maisyti i sampuna plaunant nera tikslo)

- Dzintars aliejukas (as sito nebandysiu asmeniskai, bet daug merginu labai giria!)

- cemeryciu vanduo
- kosmetinis zibalas su ridikais

SEKMES VISOMS BUSIMOMS IR ESAMOMS ILGAKASEMS! 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2011 03 22, 06:29)
- Dzintars aliejukas (as sito nebandysiu asmeniskai, bet daug merginu labai giria!)

Kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 kovo 2011 - 00:55
sveikos 4u.gif
va ir mano plaukai pradejo augti greiciau bigsmile.gif bigsmile.gif nzn kas tam turejo itakos ar saziningai puse m gerti "pantogar", ar "dzintars", ar perejimas is blondes i tamsia spalva, ar pavasaris smile.gif bet jau plauku ilgis mane daugiau maziau dziugina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 03 23, 14:08)
sveikos 4u.gif
va ir mano plaukai pradejo augti greiciau bigsmile.gif  bigsmile.gif nzn kas tam turejo itakos ar saziningai puse m gerti "pantogar", ar "dzintars", ar perejimas is blondes i tamsia spalva, ar pavasaris smile.gif bet jau plauku ilgis mane daugiau maziau dziugina cool.gif

Pas mane lygiai tokia pati situacija lotuliukas.gif
Ir nutamsėjau, ir vitaminus geriu, ir dzintars, ir šampūnas, ir serumas wub.gif
Plaukučiai sveiki, žvilga wub.gif
Atsakyti