Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

a tai cia per kiek laiko paaugo? g.gif Is rudos sokoladuines tapau blond blond ir dar nusireziau visa ilgi nuo menciu iki ausu. Plius iskarpe..Vos ne Inga Norkute :hmJei rudus daziau kas 5-6 sav. TAi dab lygiai kas 2 sav. Prisipirkau kaukiu blonduotiems plaukams, aliejuku, rozmarino...Auginsiu..Kai laukiaus- akivaizdziai greit augo plaukai. Nuo trumpuciu iki menciu per metu. Idomu kaip greit auga, kai nesilauki? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri zino atsakyma i mano klausima: ar galima nesciajai naudoti ampoles su placenta plaukams? turiu ju labai daug (4pilnos pakuotes), jos pas mane jau stovi nuo vasaros,o as dabar nescia, o dar zadu maitinti leliuka... tai kaip butu geriau pasielgti? ar atiduoti kam nors, ar sunaudoti? o gal jos gali stoveti dar pora metu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 24, 12:39)
gal kuri zino atsakyma i mano klausima: ar galima nesciajai naudoti ampoles su placenta plaukams? turiu ju labai daug (4pilnos pakuotes), jos pas mane jau stovi nuo vasaros,o as dabar nescia, o dar zadu maitinti leliuka... tai kaip butu geriau pasielgti? ar atiduoti kam nors, ar sunaudoti? o gal jos gali stoveti dar pora metu? unsure.gif

pries pora metu mano plaukai buvo truputi zemiau peciu, siai dienai puse sprindzio iki bambos..plius per ta laika daznai kirpo galiukus
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 24, 10:39)

Jus gal kalbate apie tas ampuoles, kur taip ir vadinasi ,,placent" ir kur eurokose du litus su centais viena kainuoja? Jei apie jas, tai jau kazkada sitam forume buvo diskutuota, kad i jas ieina ne gyvuline placenta, o kazkokia augalo placenta. Paziurekit sudeti, dabar jau gerai sito nepamenu, kuo tos diskusijos baigesi
Beje mano pussesere, kai laukesi, naudojo tas ampuoles, niek blogo nepastebejo.
Atsakyti
Kai buvau pas kirpeja,pasidomejau ka ji mano apie aliejus plaukams,tai pasake,kad labiausiai jai pasitvirtino varnalesu aliejus.Norfoj radau varnalesu alieju,varnalesu sampuna,balzama ir varnalesu seruma.Auginsiu kasas bigsmile.gif wub.gif
Dar suzinojau ,kad "zaliasis plius aliejus" yra graziu plauku bomba wub.gif ,labai skatina augima wub.gif ,bet gaila niekaip nepavyksta jo nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Gal vilnietės ar kaunietės, naudojusios Genadijaus Malachovo "Pipirinį" šampūną, galėtų nurodyti tikslias vietas, kur jį pirko? Ir ar jis natūralus? 4u.gif Šiandien buvau užėjusi į PC Parkas Vilniuje, rusiškų prekių parduotuvėje šio šampūno neradau, o "Minsko" IKI rekonstruojama. Daugiau Vilniuje rusiškos kosmetikos vietelių nežinau..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 03 24, 13:32)
pries pora metu mano plaukai buvo truputi zemiau peciu, siai dienai puse sprindzio iki bambos..plius per ta laika daznai kirpo galiukus

cia nestumas taip itakojo ar kas? o gal tiesiog genetiskai pats plaukas greitai auga
Atsakyti
QUOTE(mattina @ 2011 03 25, 16:47)
Gal vilnietės ar kaunietės, naudojusios Genadijaus Malachovo "Pipirinį" šampūną, galėtų nurodyti tikslias vietas, kur jį pirko?  Ir ar jis natūralus? 4u.gif Šiandien buvau užėjusi į PC Parkas Vilniuje, rusiškų prekių parduotuvėje šio šampūno neradau, o "Minsko" IKI rekonstruojama. Daugiau Vilniuje rusiškos kosmetikos vietelių nežinau..

O parduotuvės pavadinimo nepamenat? Ne "Martina"? Kiek žinau tai yra liepkalnio gatvėje esančioje Maximoje rusiškos kosmetikos parduotuvė, tada važiuojant link baltupiu yra Norfa XL(? tiksliai nepamenu kiek ar XL ar XXL blush2.gif ) ten irgi yra rusiškos kosmetikos parduotuvė; už savanorių pr. yra kažkokios parduotvės ar bazės, tai ten pilna tų parduotvių, netoli Mindaugo maximos irgi yra tokia parduotuvė.. Tik va nežinau ar toks šampūnas yra.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 03 25, 18:11)
O parduotuvės pavadinimo nepamenat? Ne "Martina"? Kiek žinau tai yra liepkalnio gatvėje esančioje Maximoje rusiškos kosmetikos parduotuvė, tada važiuojant link baltupiu yra Norfa XL(? tiksliai nepamenu kiek ar XL ar XXL  blush2.gif ) ten irgi yra rusiškos kosmetikos parduotuvė; už savanorių pr. yra kažkokios parduotvės ar bazės, tai ten pilna tų parduotvių, netoli Mindaugo maximos irgi yra tokia parduotuvė.. Tik va nežinau ar toks šampūnas yra.. g.gif

Dėkui, mėginsiu kitą kartą pažiūrėt jūsų išvardintose vietose. Nesu "gryna" vilnietė, bet dažnai čia būnu, bet "taškus" visus nelabai ir žinau smile.gif Gali būti, kad 'Martinoje' buvau.
O dėl šampūno - šioje temoje kažkas, mačiau, minėjo tokį, todėl įdomu būtų daugiau sužinot apie jį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 24, 13:46)
Jus gal kalbate apie tas ampuoles, kur taip ir vadinasi ,,placent" ir kur eurokose du litus su centais viena kainuoja? Jei apie jas, tai jau kazkada sitam forume buvo diskutuota, kad i jas ieina ne gyvuline placenta, o kazkokia augalo placenta. Paziurekit sudeti, dabar jau gerai sito nepamenu, kuo tos diskusijos baigesi
Beje mano pussesere, kai laukesi, naudojo tas ampuoles, niek blogo nepastebejo.

labai aciu , butinai pasidomesiu sudetim geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 25, 17:57)
cia nestumas taip itakojo ar kas? o gal tiesiog genetiskai pats plaukas greitai auga

sakau gal isvardintos priemones ax.gif net nzn..po nestumo jau nemazai laiko praejo.. dabar vel eisiu i kirpykla, noriu pokyciu, prie to pacio paprasysiu, kad galiukus pakirptu, 6men nekirpau tau gerai isplonejo.. unsure.gif

siaip del augimo, kai buvau sviesiaplauke matuodavau kiek paauga per men, tai apie 1.3 cm budavo, dabar ant tamsiu neiseina matuoti, nes saknys nelabai nuo dazytu plauku skiriasi, bet tikiu, kad plaukai auga kiek greiciau. beje, kai buvau sviesiaplauke, plaukai labiau trupedavo, nuo saknu budavo pazeisti, tapus tamsiaplauke situacija pagerejo ax.gif

jei norit i az galiu foto imest ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 25 kovo 2011 - 23:51
QUOTE(berta75 @ 2011 03 24, 18:59)
Kai buvau pas kirpeja,pasidomejau ka ji mano apie aliejus plaukams,tai pasake,kad labiausiai jai pasitvirtino varnalesu aliejus.Norfoj radau varnalesu alieju,varnalesu sampuna,balzama ir varnalesu seruma.Auginsiu kasas bigsmile.gif  wub.gif
Dar suzinojau ,kad "zaliasis plius aliejus" yra graziu plauku bomba wub.gif ,labai skatina augima wub.gif ,bet gaila niekaip nepavyksta jo nusipirkti ax.gif

gal galima foto kaip tas zaliasis aliejus atrodo? nes net neisvaizdoju ax.gif
Atsakyti