Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 06, 16:36)
o kur to cemeryciu vandens yra pirkti? vaistinese?

Taip, vaistinėse.
Atsakyti
Sunaudojau butėlaitį čemeryčių, bet nieko nepadėjo, nei kiek daugiau nepaugo.
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 04 07, 18:11)

o kaip naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 04 07, 17:11)

Jūs turbūt juokaujat? doh.gif Kokio poveikio galima tikėtis sunaudojus tik 40 ml vandenėlio? Čemeryčių vanduo ištiesų gali padėti plaukams ( skatina augimą, ypač naujų plaukų), bet jį reikia naudoti reguliariai bent porą mėnesių. Per tą laiką sunaudosit 5-6 buteliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseniai guodžiausi, kad nematau dzintars aliejuko poveikio. Bet įtariu, kad būsiu per anksti išvadas padariusi.
Žiūriu, kad iki plaukų dažymo dar šiek tiek daugiau nei savaitė, o jau centimetrą ataugę plaukai bigsmile.gif
Čia vistiek daugiau mažiau natūralus produktas, tai nereikia greitai poveikio tikėtis - kaip baltagėlė ką tik apie čemeryčių vandenį rašė. Esu nusipirkusi naują buteliuką to aliejuko, tai sugalvojau dar jo poveikį pagerint įlašindama rozmarinų EA. O man jo ir kvapas labai patinka wub.gif wub.gif žiūrėsiu kaip seksis toliau.
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 04 09, 12:24)
Neseniai guodžiausi, kad nematau dzintars aliejuko poveikio. Bet įtariu, kad būsiu per anksti išvadas padariusi.
Žiūriu, kad iki plaukų dažymo dar šiek tiek daugiau nei savaitė, o jau centimetrą ataugę plaukai bigsmile.gif
Čia vistiek daugiau mažiau natūralus produktas, tai nereikia greitai poveikio tikėtis - kaip baltagėlė ką tik apie čemeryčių vandenį rašė.  Esu nusipirkusi naują buteliuką to aliejuko, tai sugalvojau dar jo poveikį pagerint įlašindama rozmarinų EA. O man jo ir kvapas labai patinka wub.gif  wub.gif žiūrėsiu kaip seksis toliau.

kaip jus tuos plaukus ir ismatuojat, juk nuo skirtingu galvos vietu jie auga
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 04 08, 16:56)
Jūs turbūt juokaujat? doh.gif Kokio poveikio galima tikėtis sunaudojus tik 40 ml vandenėlio?  Čemeryčių vanduo ištiesų gali padėti plaukams ( skatina augimą, ypač naujų plaukų), bet jį reikia naudoti reguliariai bent porą mėnesių. Per tą laiką sunaudosit 5-6 buteliukus  mirksiukas.gif

Tai čia jūs turbūt juokaujat. Virš mėnesio aš jį naudojau. Panaudojus pusę metų tai šiaip ar taip plaukai užaugtų.
Atsakyti
Tai gal per "taupiai" naudojot, kad net visam mėnesiui užteko lotuliukas.gif

Aš jau antra savaitė naudoju tą latvišką Žaliąjį aliejų "Plius". Dėl augimo tai nežinau, per tiek laiko dar nieko nepamatysi, bet plaukai tikrai labai atsigavo. Labai maloniai nustebinta buvau, tikrai nesitikėjau tokio akivaizdaus poveikio thumbup.gif Plaukai švelnūs, nesivelia kaip anksčiau. Galiukai labai sausi buvo, o dabar lankstūs gyvibingi plaukai iki pat galų. Greitai man tas aliejus eina, nes plaukai ir taip ne trumpi, tai juos ištepti visus biški susivartoja to aliejaus. Na mėnesiui užteksiu, bet paskui būtinai dar pirksiu. Patiko labiausiai iš visų anksčiau bandytų aliejų (alyvuogių, ricinos, makadamijų - tiesa šitas tai kosmetinis buvo, specialiai plaukams, bet man jis visai nepatiko), tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 04 09, 13:43)

Tai kad ne, ištrindavau visą galvą.
Atsakyti
Merginos, kur rasti pirkti Dzintars aliejuko?

O dėl Čemeryčių vandens - mano plaukai iki pečių, tai kaip ir trumpoki, o man vieno butelaičio užtenka 2-3 kartams, mėnesiui užtektų jei naudočiau kas 10 dienų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 04 09, 12:49)
Tai čia jūs turbūt juokaujat. Virš mėnesio aš jį naudojau. Panaudojus pusę metų tai šiaip ar taip plaukai užaugtų.

"Virš mėnesio" tai nieko nesako. Kaip dažnai jį naudojot? Norint sulaukti poveikio reikia naudoti reguliariai mirksiukas.gif Aš purkšdavau juo šaknis po kiekvieno plovimo, tai man buteliuko pakakdavo 4-5 kartams (kartui išeina 8-10 ml). Tad 5-6 buteliukus sunaudodavau per porą mėnesių, o ne per pusę metų nono.gif
Kad plaukai šiaip ar taip užaugs per pusę metų tai nesiginčysiu, bet juk tema yra apie plaukų augimą skatinančias priemones mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau antra savaitė naudoju tą latvišką Žaliąjį aliejų "Plius".

gal atsimenat inter svetaine, kur jo yra pirkti?
Atsakyti