QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 12, 12:31)
o gal geriau gerti ant tuscio skrandzio?
čia jūs šitą aliejų turit omeny? Tai žinau tik tiek, kad jį būtinai reikia gerti tik vakare, prieš pat einant miegoti. (vis mąstau kodėl) Tai aš kadangi nuo 17h nevalgau, tai man ir gaunasi ant tuščio skarndžio, kolkas jokių blogumų nepastebėjau

Na man ir tepliojant jį poveikis VO
Šiaip tai galvoju, kad ir gert jį reikėtų, bet man tada to buteliuko mėnesiui tikrai neužtektų, nebent ant plaukų tada netept, o tiktai gert
Sonya87 - tai jau tiek daug suvartojai, tai kasos jau turbūt iki uodegos
Kaip poveikis vien tik geriant? Po kiek laiko pasijuto?
*ElGuna - nežinau kaip geriau, bet kad miegot pilnu skrandžiu ir taip neinam, tai kažkaip man visai tinka prieš miegą jo išgert. Tik kvapas jo toks dilgėlinis-vaistiškas...

*ElGuna - nežinau kaip geriau, bet kad miegot pilnu skrandžiu ir taip neinam, tai kažkaip man visai tinka prieš miegą jo išgert. Tik kvapas jo toks dilgėlinis-vaistiškas...
QUOTE(taram-param @ 2011 04 12, 13:01)
Na man ir tepliojant jį poveikis VO
Šiaip tai galvoju, kad ir gert jį reikėtų, bet man tada to buteliuko mėnesiui tikrai neužtektų, nebent ant plaukų tada netept, o tiktai gert
Kaip poveikis vien tik geriant? Po kiek laiko pasijuto?

Man to buteliuko lygiai mėnesiui užtenka vien tik geriant.
Oi, labai atsigavo plaukai, suvešėjo kaip reikiant

Ai, bet man svarbiausia kad ant galvos jie gerai auga, todėl gersiu ir toliau, kaip sakoma dėl grožio galima ir pakentėti

QUOTE(sonya87 @ 2011 04 12, 12:00)
čia jūs šitą aliejų turit omeny? Tai žinau tik tiek, kad jį būtinai reikia gerti tik vakare, prieš pat einant miegoti. (vis mąstau kodėl)
taip, apie ta zaliuka. siandien vaziuosiu jo pirkti, tai uzklausiu, kodel pataria geriau vakare

QUOTE(taram-param @ 2011 04 12, 12:01)
*ElGuna[/b] - nežinau kaip geriau, bet kad miegot pilnu skrandžiu ir taip neinam, tai kažkaip man visai tinka prieš miegą jo išgert. Tik kvapas jo toks dilgėlinis-vaistiškas...
matai, as rytais ir taip geriu agurkliu ir nakvisu alieju misini, tai man tas laikas aktualus

QUOTE(sonya87 @ 2011 04 12, 12:14)
Jie suvešėjo VISUR

QUOTE(sonya87 @ 2011 04 12, 13:26)
Aš taip pat naudoju šį Žaliąjį aliejų, jau 5-as buteliukas, bet aš jį naudoju nei išoriškai, o į vidų, t.y. geriu po arbatinį šaukštelį prieš miegą. Man ta Rudugio savininkė jį rekomendavo, sakė pati geria ir pajuto ypatingai gerą poveikį. Mačiau jos ševeliūrą, tai tikrai priaugę tokių trumpų plaukų buvo.
Užakcentavo tai, kad jį būtina gerti, norint pajusti poveikį, vien juo trintis plaukus tikrai nepakanka, ir daug didesnis efektas tik jį geriant. Nors aš taip pat retsykiais juo išsitepu plaukus, bet dažniausiai maišau su kitais aliejais, tikrai geras poveikis.
Užakcentavo tai, kad jį būtina gerti, norint pajusti poveikį, vien juo trintis plaukus tikrai nepakanka, ir daug didesnis efektas tik jį geriant. Nors aš taip pat retsykiais juo išsitepu plaukus, bet dažniausiai maišau su kitais aliejais, tikrai geras poveikis.

kur jo galima isigyti ir kaip jis atrodo?

Nu bet matai ryte tai vistiek pusryčius valgai, tai čia gal todėl, kad ant to aliejaus negalima jau nieko valgyt. Nes nakčiai išgėrus jis vienas pats ten skrandyje guli iki pačio ryto. Čia gal tame esmė
sonya87 -
Nu dabar jau nežinau ar begersiu, o jei man krūtinė apžels
O atrodė toks nekaltas dalykas, pasirodo turi pašalinį poveikį
tai gal tada tikrai verta tepti tiksliai ant tos vietos, tik ten kur norisi vešlesnių plaukų

sonya87 -

tai gal tada tikrai verta tepti tiksliai ant tos vietos, tik ten kur norisi vešlesnių plaukų

sonya87 -
Nu dabar jau nežinau ar begersiu, o jei man krūtinė apžels
O atrodė toks nekaltas dalykas, pasirodo turi pašalinį poveikį
[/quote]
Na nenoriu gąsdint, bet tikrai ant krūtinės prieš kokį mėnesį pastebėjau kelis ilgus juodus plaukus. Bet tai su pincetu išsiroviau ir viskas. Tik žiūriu jie vėl atauga, zarazos. Mane labiau gąsdina ant šlaunų augantys plaukai, seniau tik toks pūkas buvo, net nedepiliuodavau, o dabar žiūriu kad jie daug vešlesni ir tamsesni, na jau su sijonu neišdrįsčiau eiti
kol ne sezonas, tol dar nieko nedarau..

[/quote]
Na nenoriu gąsdint, bet tikrai ant krūtinės prieš kokį mėnesį pastebėjau kelis ilgus juodus plaukus. Bet tai su pincetu išsiroviau ir viskas. Tik žiūriu jie vėl atauga, zarazos. Mane labiau gąsdina ant šlaunų augantys plaukai, seniau tik toks pūkas buvo, net nedepiliuodavau, o dabar žiūriu kad jie daug vešlesni ir tamsesni, na jau su sijonu neišdrįsčiau eiti

QUOTE(sonya87 @ 2011 04 12, 14:11)
kol ne sezonas, tol dar nieko nedarau..

Aina sau - žvėris, ne aliejus

QUOTE(taram-param @ 2011 04 12, 14:14)
Aina sau - žvėris, ne aliejus
Nu gal tiek to, patepliosiu aš jį tiesiai ant galvos. Matysiu, kiek paaugs plaukai. Jei rezultatai tenkins, tai gal aš jo tada jau ir negersiu... 

Aš netgi išsityriau hormonus, galvojau, gal kokio testosterono per daug, bet ne, viskas normoj

viskas, miargai, sakaus ta alieju
ir nesvarbu kur patam priaugs nereikalingu plauku, del manes gali ir usai isdygt, ar barzda apzelt, svarbu galva susitvarkys
je je je