Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Manau Rainy Day galima suprasti, raudona sualergezuota veido oda nera malonu. Gamintojas ant pakuotes apie galima neigiama poveiki ir odos reakcijas neparase, nors butent problemines odos linijos produktai yra gan agresyvus ir neigiamu reakciju pasitaiko daznai. As irgi kazkada sedejau pora dienu namuose ir bijojau paziutret i veidrodi ir man tikrai buvo nejuokinga. Tiesa sakant dabar naudoju problemines odos tonika ir krema-geli ir viskas ok. ax.gif Mano asmenine nuomone, kad neigiamas reakcijas sukelia siera, be sio komponento alerginiu reakciju ir sudirgimu butu maziau, bet gamintojai sios problemos matyt nenori spresti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 12 03, 19:29)
Manau Rainy Day galima suprasti, raudona sualergezuota veido oda nera malonu. Gamintojas ant pakuotes  apie galima neigiama poveiki ir  odos reakcijas neparase, nors butent problemines odos linijos produktai yra gan agresyvus ir neigiamu reakciju pasitaiko daznai. As irgi kazkada sedejau pora dienu namuose ir bijojau paziutret i veidrodi ir man tikrai buvo nejuokinga.  Tiesa sakant dabar naudoju problemines odos tonika ir krema-geli ir viskas ok. ax.gif  Mano asmenine nuomone, kad neigiamas reakcijas sukelia siera, be sio komponento alerginiu reakciju ir sudirgimu butu maziau, bet gamintojai sios problemos matyt nenori spresti. blush2.gif

Pasijutau kaip iš medžio iškritusi blink.gif O argi apskritai kuris nors gamintojas rašo ant savo kosmetikos pakuočių, kad tas ar anas komponentas gali iššaukti alergines reakcijas? g.gif
Juk vienas bus alergiškas sierai, kitas - medui, ramunėlėms, medetkoms, mėtoms ar dar biesai žino kam.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 20:36)
Pasijutau kaip iš medžio iškritusi blink.gif  O argi apskritai kuris nors gamintojas rašo ant savo kosmetikos pakuočių, kad tas ar anas komponentas gali iššaukti alergines reakcijas? g.gif
Juk vienas bus alergiškas sierai, kitas - medui, ramunėlėms, medetkoms, mėtoms ar dar biesai žino kam.

Apskritai ant visos kosmetikos priemonių, kaip ir ant cigarečių, reikėtų rašyti, jog jų naudojimas yra kenksmingas ir pan. hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 12 03, 20:40)
Apskritai ant visos kosmetikos priemonių, kaip ir ant cigarečių, reikėtų rašyti, jog jų naudojimas yra kenksmingas ir pan. hihihi.gif  4u.gif

lotuliukas.gif
Kaip toj dainoj :"O labiausiai kenksminga gyventi..."
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 03, 20:36)
Pasijutau kaip iš medžio iškritusi blink.gif  O argi apskritai kuris nors gamintojas rašo ant savo kosmetikos pakuočių, kad tas ar anas komponentas gali iššaukti alergines reakcijas? g.gif

Jei zmogus alergiskas medui ar ramunelems, manau jis tai puikiausiai zino ir neperka tokiu produktu, o siu produktu atvieju panos rase kad anksciau jokiu panasiu reakciju i jokia kosmetika nebuvo. Ant plauku dazu raso kad reikia atlikti alergijos testa ir nieko cia stebuklingo nera
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 12 04, 11:53)
Jei zmogus alergiskas medui ar ramunelems, manau jis tai puikiausiai zino ir neperka tokiu produktu, o siu produktu atvieju panos rase kad anksciau jokiu panasiu reakciju i jokia kosmetika nebuvo. Ant plauku dazu raso kad reikia atlikti alergijos testa ir nieko cia stebuklingo nera

Kadangi pati esu alergiškas žmogus, ir ne vienam komponentui, iš savo varpinės galiu pasakyti, kad visąlaik būna pirmas kartas, iki to pirmo žmogus gali ir nežinoti apie savo alergiją. Be to ne visos alergijos pasireiškia nuo gimimo. Gali būti iki 20-ties ar 30-ties nealergiškas tam galimam alergenui (arba jei ir turėti jam padidėjusį jautrumą, tai nebūtinai su požymiais), o staiga bac ir susirgti alergija. Buvo pas mane pačią deja tokių atvejų.
Ant plaukų dažų pakuočių tai puikiausiai žinau, kad rašo apie galimas alergijas. Bet mes kalbame apie veido/kūno kasdienę kosmetiką. Bent aš niekada tokių užrašų ant jos nesu pastebėjusi. Nei ant tos, kuri kainuoja kelis šimtus, nei ant tos, kuri kainuoja kelis litus.
Konkrečiai apie sierą, kaip apie galimą alergeną. Numanau, kad ji yra gan retas komponentas veido kosmetikoje, tai gal tos panos ir nebuvo iki šiol su ja tiesiogiai susidūrę. Va nebent ją galima dar sutikti gydytojų dermatologų išrašomuose sausinamuose losjonuose nuo spuogų probleminei odai (gaminamuose). Įdomumo dėlei, pati nesu girdėjusi, kad išrašydamos tos losjonus kuri dermatologė būtų paklaususi savo klientų, ar nealergiškas tas sierai, konkrečiam antibjotikui.
Pvz. aš po gydymosi tais dermatologių išrašomais gaminamais losjonais jau įtariau, kad esu pasidariusi alergiška sierai (dėl konkretaus antibjotiko net buvau įsitikinusi). Taigi, kai man netiko Rasos serija probleminei odai su siera, man tai nebuvo staigmena.
O šiaip jau patirtis rodo, kad ta alergija gali pasireiškti nuo pačios įvairiausios kosmetikos. Ir ne visada suprasi, kuriai būtent jos sudėtinei daliai. Nė alergologijos centrai nevisąlaik gali padėti išaiškinti tą konkretų alergeną. Taip, kad bet kokia kosmetika iš esmės turėtų būti bandoma pirmąkart atsargiai.
Atsakyti
Labai laukčiau atsiliepimų apie naujuosius "Rasos" drėkinamąjį ir maitinamąjį veido kremus su elastinu, hialuronu, kolagenu.
Žiūrinėju jų sudėtis dabar. Neblogai atrodo, tik parfumai erzina (dar net nepasitepus lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(hera @ 2010 12 06, 12:24)
Labai laukčiau atsiliepimų apie naujuosius "Rasos" drėkinamąjį ir maitinamąjį veido kremus su  elastinu, hialuronu, kolagenu.
Žiūrinėju jų sudėtis dabar. Neblogai atrodo, tik parfumai erzina (dar net nepasitepus lotuliukas.gif )

Kartu su žurnalu gavau jų mėginukus. Drėkinamąjį jau išbandžiau (gal kokias 4-5 dienas tepiau) - man patiko, odos visiškai nedirgino, gražiai susigėrė, plėvelės jausmo nebuvo, tik kvapas man primena muilą (bet kvapas neerzinantis) biggrin.gif Maitinamąjį dar tik kartą tepiau, tai kol kas nieko nesakysiu.

Margaritos ekologišką maitinamąjį teks kur nors kitur sunaudoti, nes kelia alergiją, nors sudėtyje lyg ir nepaminėta medžiaga, kuriai esu alergiška... Gal kaip nors gamybos proceso metu naudota (tokiu atveju nebūtina rašyti sudėtyje).
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 12 06, 17:26)
Kartu su žurnalu gavau jų mėginukus. Drėkinamąjį jau išbandžiau (gal kokias 4-5 dienas tepiau) - man patiko, odos visiškai nedirgino, gražiai susigėrė, plėvelės jausmo nebuvo, tik kvapas man primena muilą (bet kvapas neerzinantis)  biggrin.gif  Maitinamąjį dar tik kartą tepiau, tai kol kas nieko nesakysiu.

aš irgi gavau tuos mėginukus - mano oda riebi/mišri, tai šiandien bandžiau maitinamąjį, nes vietom oda iki raudonumo iššsausėjus - ten greit įsigėrė, o kitose vietose rieboka. bet žiemai, manau, gerai laiks nuo laiko patept - ketinu išnaudot tą mėginuką, bet kremą Rasos pirkt ketinu tą iš probleminei odai kremą-gelį, nakčiai ar retkarčiais - jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais. šiaip man nėra daug metų, truputį gąsdina, kad kone visi kremai nuo senėjimo saugo, bet panaudosiu, gal blogiau nebus, nes nervina tiek riebi/mišri oda, o ypač dar kai raudonuoja.
Atsakyti
gal kuri esat vyriškiam ką nors "aro' serijos pirkusios? g.gif aš tai neapsisprendžiu pirkt gelį po skutimosi ar balzamą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinencija: 11 gruodžio 2010 - 17:02
Atėjau pagirti Margaritos akių makiažo valiklį, akių negraužia, lengvai valo, gana lengvai ir vandeniui atsparų tušą nuvalė smile.gif

Norėjau paklausti, gal jūsų MB ar kažkas iš vyrų naudojo Aras balzamą po skutimosi jautriai odai? Ir tas balzamas kremo konsistencijos ar koks? Ir dušo želė su mentoliu? Nešaldo ji kažin? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 gruodžio 2010 - 19:39
aš visada naudoju Margaritos pienelį makiažui valyti, anądien nusipirkau ekologišką, bet dar neišbandžiau. beje, turiu Rasos drėkinantį kremą jautriai odai - man jis duonos kvapo, nelabai unsure.gif
Atsakyti