Pavyzdys - rinkausi šį sezoną kremą teptis ryte kapliarinei odai. Prisiskaičiusi liaupsių (o mažu stebuklus padarys

), nusipirkau Lierac kremą, kuris pas mus kainuoja virš 100 Lt (ir parduodamas tik vaistinėse). Deja kremas netiko

, kimšo ir dirgino odą. Tuomet nusipirkau prieš pora metų sėkmingai naudotą ir tikusį analogiško poveikio Rasa kremą jautriai kapliarinei odai. Šįkart kažkodėl ir jis man netiko

Tebesitęsė odos dirglumas ir paraudimas (pasikonsultavusi su išmanančiom padariau sau išvadą, kad arba per tuos du metus mano odos būklė pasikeitė, arba kremo sudėtis buvo kažkiek pakeista, ir man nebetiko). Bet Rasa kainavo 4 kartus mažiau už Lierac. Netiko nei vienas, nei kitas. Taigi iš šio pavyzdžio galima daryti išvadas, kad garsus brandas ir kaina tikrai dar neapsprendžia produkto kokybės ir tikimo. Kam smalsu, kuo mano paieškos baigėsi, nusprendžiau grįžti prie prie pernai naudoto ir labai patikusio Bioderma kremo kapiliar. odai (AR).
himalaja temoje apie kosmetikos sudėtį peržvelgė ir to Lierac, ir Rasos kremo sudėtis, tai kiek supratau, abiejų sudėtis nėra ideali, galėjo dirginti tiek vienas, tiek kitas.
O link odos drėkinimo vakarais , tai jau įpusėjau naujojo Margaritos ekologiško kremo indelį, ir labai džiaugiuosi jo poveikiu

Jau seniai į Margarita serijos kremus žiūrėjau skeptiškai (pvz. agurkinis man visai nepatiko

), bet tas ekologiškas maloniai nustebino, džiaugiuosi nugalėjusi išankstinius nusistatymus ir jį išbandžiusi. Sudrėkina mano šaltuoju sezonu dehidratuoti linkusią odą kur kas geriau nei keliskart brangiau kainuojantys ROC, Bioderma ir dar ne vienos firmos bandyti vaistinėse pirkti kremai (visų bandytų jau ir nepamenu, bet odos drėkinimas šaltuoju sezonu man būdavo nemaža problema, vis to drėkinimo iš kremų pritrūkdavo).
Dėl tų mergaičių, kurios čia keiksmais svaidosi, tai pilnatis (jei dar nesibaigė). Gal, vargšelės, neturi kur išsikrauti
P.S. alergijų esu turėjusi nuo įvairiausios produkcijos - ir nuo BIOK, ir nuo Guerlain, ir nuo TBS, ir nuo Clinique, ir dar pagalvojus ne vieną prisiminčiau
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 27, 12:22)
probl. serija netikti galėjo, nes ji su aha, bha, siera, nevisų oda tai "perneša". O sekantiems kartais, norint įsigyti jums tinkamą dalyką reikėtų pasižiūrėti sudėtį, pasinagrinėti, kokie ingd. eina pirmi, ko daugiau, ko mažiau ir t...ttt..t
Matyt dirgino būtent siera. Daug kas giria BIOK seriją probleminei odai. Tačiau nemažai kam ji visiškai netinka, alergizuoja būtent dėl sieros. Aš irgi deja priklausau tų nelaimingųjų (kuriuos siera alergizuoja) ratui. Ir mane siera dirgins bet kurio brando produkcijoje, ar tai būtų BIOK, ar Chanel. Na nebent skirtumas, kad Chanel'is kremų probleminei odai lyg ir nekuria

, tai ir sieros jo produkcijoje tikėtis neturėtume. Kaip buvo juokaujama kitoje temoje, Chanel, Guerlain ir panašūs brandai visgi neorientuoti į probleminę odą turinčius (atseit spuoguotus) paauglius ir nepaauglius