Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 27, 11:18)
O ar bandėte dar kokius tonikus skirtus probleminei odai? Ar žinote, kad jie visi yra agresyvus ir jei jūsų oda nėra probleminė nėr ko čiupti į rankas draugės kosmetikos ir dar po pirties doh.gif  clap_1.gif  hah.gif

cia,matosi,rimtos moters pakomentuota...ka cia mums,NUSIVYLUSIOMS NAMU SEIMININKEMS dar klausineti jos...jos laikas "labai brangus"tai nesitikekite sulaukti atsakymu lotuliukas.gif tik,nesuprantu,kaip tokia moteris,ypac po pirties,ciumpa kas po ranka ir tepa savo veida lotuliukas.gif siuo sakiniu daug ka pasake apie save.niekada nesitepciau drauges nei kremu,nei toniku,nei dar kuo... doh.gif
Atsakyti
Pavyzdys - rinkausi šį sezoną kremą teptis ryte kapliarinei odai. Prisiskaičiusi liaupsių (o mažu stebuklus padarys bigsmile.gif ), nusipirkau Lierac kremą, kuris pas mus kainuoja virš 100 Lt (ir parduodamas tik vaistinėse). Deja kremas netiko doh.gif, kimšo ir dirgino odą. Tuomet nusipirkau prieš pora metų sėkmingai naudotą ir tikusį analogiško poveikio Rasa kremą jautriai kapliarinei odai. Šįkart kažkodėl ir jis man netiko g.gif Tebesitęsė odos dirglumas ir paraudimas (pasikonsultavusi su išmanančiom padariau sau išvadą, kad arba per tuos du metus mano odos būklė pasikeitė, arba kremo sudėtis buvo kažkiek pakeista, ir man nebetiko). Bet Rasa kainavo 4 kartus mažiau už Lierac. Netiko nei vienas, nei kitas. Taigi iš šio pavyzdžio galima daryti išvadas, kad garsus brandas ir kaina tikrai dar neapsprendžia produkto kokybės ir tikimo. Kam smalsu, kuo mano paieškos baigėsi, nusprendžiau grįžti prie prie pernai naudoto ir labai patikusio Bioderma kremo kapiliar. odai (AR).
himalaja temoje apie kosmetikos sudėtį peržvelgė ir to Lierac, ir Rasos kremo sudėtis, tai kiek supratau, abiejų sudėtis nėra ideali, galėjo dirginti tiek vienas, tiek kitas.
O link odos drėkinimo vakarais , tai jau įpusėjau naujojo Margaritos ekologiško kremo indelį, ir labai džiaugiuosi jo poveikiu thumbup.gif Jau seniai į Margarita serijos kremus žiūrėjau skeptiškai (pvz. agurkinis man visai nepatiko schmoll.gif ), bet tas ekologiškas maloniai nustebino, džiaugiuosi nugalėjusi išankstinius nusistatymus ir jį išbandžiusi. Sudrėkina mano šaltuoju sezonu dehidratuoti linkusią odą kur kas geriau nei keliskart brangiau kainuojantys ROC, Bioderma ir dar ne vienos firmos bandyti vaistinėse pirkti kremai (visų bandytų jau ir nepamenu, bet odos drėkinimas šaltuoju sezonu man būdavo nemaža problema, vis to drėkinimo iš kremų pritrūkdavo).

Dėl tų mergaičių, kurios čia keiksmais svaidosi, tai pilnatis (jei dar nesibaigė). Gal, vargšelės, neturi kur išsikrauti smoke.gif

P.S. alergijų esu turėjusi nuo įvairiausios produkcijos - ir nuo BIOK, ir nuo Guerlain, ir nuo TBS, ir nuo Clinique, ir dar pagalvojus ne vieną prisiminčiau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 27, 12:22)
probl. serija netikti galėjo, nes ji su aha, bha, siera, nevisų oda tai "perneša". O sekantiems kartais, norint įsigyti jums tinkamą dalyką reikėtų pasižiūrėti sudėtį, pasinagrinėti, kokie ingd. eina pirmi, ko daugiau, ko mažiau ir t...ttt..t

Matyt dirgino būtent siera. Daug kas giria BIOK seriją probleminei odai. Tačiau nemažai kam ji visiškai netinka, alergizuoja būtent dėl sieros. Aš irgi deja priklausau tų nelaimingųjų (kuriuos siera alergizuoja) ratui. Ir mane siera dirgins bet kurio brando produkcijoje, ar tai būtų BIOK, ar Chanel. Na nebent skirtumas, kad Chanel'is kremų probleminei odai lyg ir nekuria g.gif, tai ir sieros jo produkcijoje tikėtis neturėtume. Kaip buvo juokaujama kitoje temoje, Chanel, Guerlain ir panašūs brandai visgi neorientuoti į probleminę odą turinčius (atseit spuoguotus) paauglius ir nepaauglius tongue.gif
Atsakyti
Visų pirma, draugės kosmetiką naudojau nes į pirtį patekau visiškai neplanuotai, nebuvau pasiėmusi savosios. Mano oda pastaruoju metu tapo gana probleminė, atsirado ant kaktos spuogelių, todėl tikslingai ir apgalvotai tą toniką panaudojau nes daugiau ir iš ko rinktis neturėjau.

Dėl tono, tikrai atsiprašau, nors manęs niekas neatsiprašė už toną, kai buvau užsipulta šioje temoje anksčiau. Necituosiu. Bet mandagiai labai atėjau pasisakyti ir savo nuomonę išreikšti. Sulaukusi savo posto komentarų, buvau labai nemaloniai nustebinta. Aišku, tai nėra priežastis ar pasiteisinimas dėl manojo tono, tiesiog suveikė nekokie prisiminimai apie kai kurių šio forumo dalyvių bendravimo kultūrą ir dar daugybė kitų veiksnių. Atsiprašau nuoširdžiai verysad.gif blush2.gif 4u.gif

Dėl žinojimo ar nežinojimo apie "Biok" ingredientus. Kažkuri mane ir kavos kvietė. Na, tai mes tikriausiai jau gėrėme kavą kartu lotuliukas.gif nekalbu to, ko nežinau, kartoju.

Sutinku, kad brangi kosmetika tikrai negarantuoja jos kokybės. Bet pigi tuo labiau.

Sėkmės
Atsakyti
Aš susinervavau, nes ir tas ekologiškas kremukas maitinamasis man netiko, per porą minučių akyse atsirado plėmai ir tint pradėjo veidas. ką daryt ką daryt, kokį tą kremą įsigyt biggrin.gif susirimavo net. gal bandyti kąnors iš Rasos maitinamųjų? smile.gif baisu leisti pinigus brangesniems kremams, kai man jų tiek netinka.... kur gauti bent mėginukų? Didesnėse parduotuvėse galima pasiprašyt kaži?Nesu bandžiusi..
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 11 27, 11:50)
Visų pirma, draugės kosmetiką naudojau nes į pirtį patekau visiškai neplanuotai, nebuvau pasiėmusi savosios. Mano oda pastaruoju metu tapo gana probleminė, atsirado ant kaktos spuogelių, todėl tikslingai ir apgalvotai tą toniką panaudojau nes daugiau ir iš ko rinktis neturėjau.

Dėl tono, tikrai atsiprašau, nors manęs niekas neatsiprašė už toną, kai buvau užsipulta šioje temoje anksčiau. Necituosiu. Bet mandagiai labai atėjau pasisakyti ir savo nuomonę išreikšti. Sulaukusi savo posto komentarų, buvau labai nemaloniai nustebinta. Aišku, tai nėra priežastis ar pasiteisinimas dėl manojo tono, tiesiog suveikė nekokie prisiminimai apie kai kurių šio forumo dalyvių bendravimo kultūrą ir dar daugybė kitų veiksnių. Atsiprašau nuoširdžiai  verysad.gif  blush2.gif  4u.gif 

Dėl žinojimo ar nežinojimo apie "Biok" ingredientus. Kažkuri mane ir kavos kvietė. Na, tai mes tikriausiai jau gėrėme kavą kartu  lotuliukas.gif  nekalbu to, ko nežinau, kartoju.

Sutinku, kad brangi kosmetika tikrai negarantuoja jos kokybės. Bet pigi tuo labiau.

Sėkmės

na,va,kaip smagu,kas gerai baigiasi thumbup.gif kiekviena galim isreiksti savo nuomone,nesvarbu,kokia jinai butu,tik kartais gal netinkamas tonas buna pasirinktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 27, 12:22)
probl. serija netikti galėjo, nes ji su aha, bha, siera, nevisų oda tai "perneša". O sekantiems kartais, norint įsigyti jums tinkamą dalyką reikėtų pasižiūrėti sudėtį, pasinagrinėti, kokie ingd. eina pirmi, ko daugiau, ko mažiau ir t...ttt..t

tai kad zinokit bandziau ne tik ta serija smile.gif
Atsakyti
jau trecia menesi naudoju rasos problemines odos priemones (prausiklis,tonikas,kremas-gelis) ir tikrai galiu pasakyti,kad priemones puikiai veikia smile.gif naudoju saziningai vakarais,ir cia buvo toks 4 dienu laikotarpis,kai nenaudojau rasos,o pasiemiau seba med putas ir tonika pakaitaliojimui,tai patikekit,iskart veida isbere smulkiais spuogeliais,atsirado tokiu didesniu,beveik giluminiu spuogu...aisku negaliu teigti,kad cia butent nuo seba med,bet tiesiog tai irodo kad tos rasa priemones tikrai veiksmingos smile.gif dabar vel grizau prie rasos ir neketinu keisti siu priemoniu i jokias kitas thumbup.gif tik dabar pasalus reikes kokio kremuko ant virsaus kremo gelio tepti,nes iki siol netepdavau,o oda vietomis linkusi i sausuma...gal kas ka patartumet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 27 lapkričio 2010 - 14:50
QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 13:30)
Aš susinervavau, nes ir tas ekologiškas kremukas maitinamasis man netiko, per porą minučių akyse atsirado plėmai ir tint pradėjo veidas. ką daryt ką daryt, kokį tą kremą įsigyt biggrin.gif susirimavo net. gal bandyti kąnors iš Rasos maitinamųjų? smile.gif baisu leisti pinigus brangesniems kremams, kai man jų tiek netinka.... kur gauti bent mėginukų? Didesnėse parduotuvėse galima pasiprašyt kaži?Nesu bandžiusi..

Aš tai patarčiau kokių nors mėginukų pasieškoti vaistinėse. Pvz. Eurovaistinėje, Šeimos vaistinėje jei turi, duoda. Paskutinėje Laimoje buvo kaip tik keletas mėginukų (berods vienas iš jų maitinamasis) iš kažkurių naujųjų BIOK produktų (berods Rasos naujos serijos). Bet konkrečiai tie kremai, kurių mėginukai buvo įdėti, mane nelabai tesudomino, tai ir pernelyg neįsigilinau.
O jei norit prieš perkant išbandyti kokią nors brangesnę kosmetiką, tai pvz. Douglas, gražiai paprašius, į tuščią indelį jo įdeda, jei turi testerį. Aišku, BIOK produktų ten pamėginti nereikia tikėtis.
Aš tai galvoju, kad jums sudirgino matyt odą koks nors kreme esantis ekstraktas ar dar kažkuris komponentas. Iš patirties, ir iš to, ką paskaitau, susidariau įspūdį, kad jei kosmetika natūralesnė, tuo tikrai nereiškia, kad ji mažiau dirgins ir nebus potencialių alergenų. Juk vienas alergiškas sierai, kitas tokiam nekaltam daiktui kaip ramunėlės (girdėjau, Lietuvos gydytojai dabar stebisi, kad tarp kūdikių/mažų vaikų labai pasireiškia paskut. metu alergija būtent ramunėlėms), trečias - arbatmedžiui ar dar biesas žino kam doh.gif O į ekologišką bei natūralią kosmetiką paprastai kaip tik tų natūralių komponentų prikrauna.
Atsakyti
Gali būti, aš pastebėjau, kad panaudojus kažką iš Biok su medetkomis berods man iškart išbėrė rankas (riešus), nutraukiau naudot - liovėsi bėrimas. Ne veidą, bet rankas. Išmečiau lauk. Dabar tas kremas padarė mano veidą avarinės būklės. Velniai žino, kas netiko, bet esu baisiai išberta, raudonais plėmais ir ištinusiais paakiais. Gyvenu provincijoj, pas mus nėra Douglas, nėra net ir Sarmos. Artimiausios didesnės parduotuvės Klaipėdoje, matomai teks trenktis ten. Bet mane ŽIAURIAI nervina konsultantės, kai kiša belekokį š, kad tik prastumtų šmutkę, o ne tai, kas tikrai galėtų padėti. Žaisiu toliau su savo keliais kremukais, nuo kurių bent neberia ir netinsta veidas ir bandysiu ieškot/bandyti/testuoti kitus. Man savęs baisiai gaila ir pavydžiu draugams ir draugėms, kurie gali tepti viską, plautis galvą su betkuo, nes jiems nei alergizuoja, nei niežti, nei pleiskanoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 15:34)
Gali būti, aš pastebėjau, kad panaudojus kažką iš Biok su medetkomis berods man iškart išbėrė rankas (riešus), nutraukiau naudot - liovėsi bėrimas. Ne veidą, bet rankas. Išmečiau lauk. Dabar tas kremas padarė mano veidą avarinės būklės. Velniai žino, kas netiko, bet esu baisiai išberta, raudonais plėmais ir ištinusiais paakiais. Gyvenu provincijoj, pas mus nėra Douglas, nėra net ir Sarmos. Artimiausios didesnės parduotuvės Klaipėdoje, matomai teks trenktis ten. Bet mane ŽIAURIAI nervina konsultantės, kai kiša belekokį š, kad tik prastumtų šmutkę, o ne tai, kas tikrai galėtų padėti. Žaisiu toliau su savo keliais kremukais, nuo kurių bent neberia ir netinsta veidas ir bandysiu ieškot/bandyti/testuoti kitus. Man savęs baisiai gaila ir pavydžiu draugams ir draugėms, kurie gali tepti viską, plautis galvą su betkuo, nes jiems nei alergizuoja, nei niežti, nei pleiskanoja. smile.gif

Kadangi esu namuose, ir pagailo man jūsų mirksiukas.gif , specialiai pasiknisau ir suradau tuos BIOK mėginukus iš paskut. "Laimos". Taigi ten buvo įdėta po mėginuką (3 ml, tai keletui kartų, išbandymui tikrai užteks) Rasa drėkinamojo veido kremo su elastanu, haluronu ir kolagenu, skirto visiems odoms tipams (žydra pakuotė) bei mėginuką Rasa maitinančio veido kremo su elastanu, kolagenu, haliuronu ir avokadų aliejumi, irgi skirto visiems odos tipams (žydra pakuotė).
Jei būtumėt Vilniuje, tą maitinančio mėginuką padovanočiau, vistiek pati jo nenaudosiu. O jei siųstis, tai jums gal paprasčiau tą Laimą pačiai nusipirkti.

Bet vaistinių (Euro ir Šeimos) vistiek ir pas jus gal yra?
O kokiame BIOK kreme yra sudėtyje medetkų? Pati nesu joms alergiška (laimei), tai nebuvau atkreipusi į jas dėmesio.

Šiaip iš natūralesnių yra gera Weleda kosmetika, vaistinėse jos galima rasti. Bent pas mumi galima ir mažesnių jos pakuočių pabandymui nusipirkti. Iš bandytos ekoligiškos/natūralios man Weleda absoliutus favoritas thumbup.gif Dar nė vienas tos kosmetikos produktas mano odos nesudirgino.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2010 11 27, 10:26)

.....ne BIOK direktorius kalbėjo, ar ne?doh.gif Dabar sulyginti visus lietuviškus gamintojus būtų tas pats, kas sakyti, kad Stikliuose tie patys cepelinai kaip valgykloje.

nzn kas kalbejo,bet jis man atrodo abstrakciai pasake kad nesitikekit geru ingredientu uz maza kaina smile.gif o tai manau tinka visiems smile.gif ir beje,ne tiek jau daug tu lietuvisku gamintoju kurie kosmetika gamina,tai vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 27, 15:44)
Kadangi esu namuose, ir pagailo man jūsų mirksiukas.gif ,  specialiai pasiknisau ir suradau tuos BIOK mėginukus iš paskut. "Laimos". Taigi ten buvo įdėta po mėginuką (3 ml, tai keletui kartų, išbandymui tikrai užteks) Rasa drėkinamojo veido kremo su elastanu, haluronu ir kolagenu, skirto visiems odoms tipams (žydra pakuotė) bei mėginuką Rasa maitinančio veido kremo su elastanu, kolagenu, haliuronu ir avokadų aliejumi, irgi skirto visiems odos tipams (žydra pakuotė).
Jei būtumėt Vilniuje, tą maitinančio mėginuką padovanočiau, vistiek pati jo nenaudosiu. O jei siųstis, tai jums gal paprasčiau tą Laimą pačiai nusipirkti.

Bet vaistinių (Euro ir Šeimos) vistiek ir pas jus gal yra?
O kokiame BIOK kreme yra sudėtyje medetkų? Pati nesu joms alergiška (laimei), tai nebuvau atkreipusi į jas dėmesio.

Šiaip iš natūralesnių yra gera Weleda kosmetika, vaistinėse jos galima rasti. Bent pas mumi galima ir mažesnių jos pakuočių pabandymui nusipirkti. Iš bandytos ekoligiškos/natūralios  man Weleda absoliutus favoritas thumbup.gif  Dar nė vienas tos kosmetikos produktas mano odos nesudirgino.

Ačiū, Jūs labai miela. 4u.gif
Aš gal Laimą nusipirksiu, bet dabar prisiminiau, kad ryt į Kauną važiuoju, tai ta proga prasinešiu pro normalią vaistinę ir apsiuostinėsiu, ką čia galėčiau nusipirkti.
Vaistinės šitos yra, bet pasirinkimas toks platus, kad net nežinau ką išsirinkti iš tokios gausios pasiūlos lotuliukas.gif todėl ir išeinu nieko nepešus, nes galva susisuka biggrin.gif Bet kokiu atveju ačiū, vistiek kažkas tai turi tikti, negi vaikščiosiu visą gyvenimą tokia bjauri biggrin.gif
Atsakyti