Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 16:37)
Ačiū, Jūs labai miela. 4u.gif
Aš gal Laimą nusipirksiu, bet dabar prisiminiau, kad ryt į Kauną važiuoju, tai ta proga prasinešiu pro normalią vaistinę ir apsiuostinėsiu, ką čia galėčiau nusipirkti.
Vaistinės šitos yra, bet pasirinkimas toks platus, kad net nežinau ką išsirinkti iš tokios gausios pasiūlos lotuliukas.gif todėl ir išeinu nieko nepešus, nes galva susisuka biggrin.gif Bet kokiu atveju ačiū, vistiek kažkas tai turi tikti, negi vaikščiosiu visą gyvenimą tokia bjauri biggrin.gif

Tai va siūlyčiau pasiskaitinėti kad ir toje pačioje SM apie kosmetiką jautriaodėms. Matyt yra kažkokia panaši tema g.gif
Iš Rasos asortimento yra serija jautriai odai (ružava). Drėkinamasis kremas iš šios serijos beveik visoms jį bandžiusioms patinka, kiek teko SM skaityti biggrin.gif Bet žiemą jo gali ir neužtekti, bent man šaltuoju sezonu iš jo drėkinimo per mažai. Prieš pusmetį būčiau rekomendavusi kremą iš tos pačios serijos jautriai odai, skirtą odai su išsiplėtusiais kapliarais (tinka ir žiemą ryte). Bet, kaip jau ir rašiau, po poros metų pertraukos prie jo grįžusi pati nusivyliau verysad.gif , kažkodėl mano odai jis nebetinka...
O iš bandytų kremų jautriai linkusiai į alergiją odai galėčiau patarti iš Weleda (man patiko kremai su migdolais ir ypač su irisais), galbūt kai kas iš Biodermos (nors keletas produktų to gamintojo visgi mano odą nemažai dirgino, būtina prieš perkant išbandyti), Avene. Jeigu oda sausesnė, tai yra krūva kitų gamintojų kosmetikos, kuri hipoalergiška - ir LINOLA FETT kosmetika (ši tikrai neturėtų sudirginti, nebent gali kimšti poras), galbūt kažkas iš Eucerino. Mano pačios oda nėra tiek dirgli (jeigu pataikau tinkamus produktus), kad ieškočiau kažko būtent jautriaodžiams, alergiškai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 27 lapkričio 2010 - 16:50
Ingėnas, nuoširdus ir didelis AČIŪ už konsultacijas ir informaciją, pasinaudosiu jūsų patarimais ir pasidalinsiu įspūdžiais. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
tų naujų kremų mačiau Eurokos. Kaina apie 20 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 27, 16:04)
nzn kas kalbejo,bet jis man atrodo abstrakciai pasake kad nesitikekit geru ingredientu uz maza kaina smile.gif o tai manau tinka visiems smile.gif ir beje,ne tiek jau daug tu lietuvisku gamintoju kurie kosmetika gamina,tai vat smile.gif

Vilasta buvo, pataisykit, jei klystu. Pažiūrėkit jų kainas ir palyginkit su BIOK - turbut dvigubas skirtumas doh.gif Man gėda už tokius "gamintojus", kurie pilsto Vilniaus rajone iš lenkų atsivežtą košę ir bando važiuoti ant vietinių pirkėjų pasitikėjimo verysad.gif

Čia geriau balsuojam:

Pagaminta Lietuvoje

už Rasos brandžiai odai seriją thumbup.gif
Atsakyti
Valio, radau Rimi naująjį Rasos matiškumo suteikiantį kremą biggrin.gif
Rytoj išmėginsiu. Su nuolaida mokėjau 13,99 bigsmile.gif
Šiaip kaina ar tai 20,99 ar 19,99. Bet, kaip Vitulka sakė, apie 20 Lt.
Atsakyti
O kazi kuris kremas maziausiai riebus, kad tiktu misriai odai siuo metu laiku: Margaritos dieninis, maitinamasis, vitamininis ar su kolagenu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 11 29, 15:56)
Valio, radau Rimi naująjį Rasos matiškumo suteikiantį kremą  biggrin.gif
Rytoj išmėginsiu. Su nuolaida mokėjau 13,99  bigsmile.gif
Šiaip kaina ar tai 20,99 ar 19,99. Bet, kaip Vitulka sakė, apie 20 Lt.

Kaip užeinu į RIMI taip nerandu nei kremo nei akcijos jam verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 11 29, 23:28)
Kaip užeinu į RIMI taip nerandu nei kremo nei akcijos jam  verysad.gif

Tai aš čia radau didelėj Hyper RIMI Savanoriuose.
Šiandien išmėginau šį kremą, tai bent jau kol kas visai patiko. Šiek tiek sunkesnis, bet lengvai susigėrė, malonus neerzinantis kvapas, matiškumas išlaikytas (tepiau 6 val. ryte). Aišku, matizuojantis poveikis būtų akivaizdesnis kitu metų laiku, bet šiam momentui irgi esu tuo patenkinta, nes vis tiek dienos eigoje blizgesys išlįsdavo.
Žiūrėsim, kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 11 29, 19:13)
O kazi kuris kremas maziausiai riebus, kad tiktu misriai odai siuo metu laiku: Margaritos dieninis, maitinamasis, vitamininis ar su kolagenu? g.gif

Greičiausiai Margaritos visi bus per riebūs.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 11 30, 13:28)
Tai aš čia radau didelėj Hyper RIMI Savanoriuose.
Šiandien išmėginau šį kremą, tai bent jau kol kas visai patiko. Šiek tiek sunkesnis, bet lengvai susigėrė, malonus neerzinantis kvapas, matiškumas išlaikytas (tepiau 6 val. ryte). Aišku, matizuojantis poveikis būtų akivaizdesnis kitu metų laiku, bet šiam momentui irgi esu tuo patenkinta, nes vis tiek dienos eigoje blizgesys išlįsdavo.
Žiūrėsim, kaip bus toliau  ax.gif

Aš šiuo metu labai "prisirišau" prie Margaritos eko. drėkinamojo kremuko...Tai turbūt tą naująjį Rasos pirksiu tik šį pabaigus smile.gif
Kol buvau užsidegusi pirkti - neradau...nurimau ir apmąsčiau, kad dabar man jo net nereikia rolleyes.gif biggrin.gif
Bet kad jis bus sekantis mano norimų išbandyti kremų sąraše - faktas. smile.gif

Parašykit dar po kažkiek laiko, kaip tas kremas...Įdomu ar toliau patiks, ar drėkins ir pan. 4u.gif
Atsakyti
As irgi dabar naudoju biok Rasos produkcija. Mano oda misri kartais linkusi sauseti. Tad turiu probleminiai odai prausikli su siera, man jis super smile.gif, paskui dar turiu Rasos losijona jautriai odai tai irgi thumbup.gif ir naudojau su siera krema, tai sauna oda, bet lb geras smile.gif)) ir naudoju paakiams krema margaritos su agurkais manyciau, tai patinka.
Mama naudojo rasos brandziai odai linija, tai tokia patenkinta, sake, kad ir kaina super ( tikrai kaina super) ir gaminys nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gera naujiena apie Biok:

pagaminta lietuvoje

Kremai brandžiai odai - geriausias lietuviškas metų gaminys thumbup.gif
Atsakyti