QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 16:37)
Ačiū, Jūs labai miela.
Aš gal Laimą nusipirksiu, bet dabar prisiminiau, kad ryt į Kauną važiuoju, tai ta proga prasinešiu pro normalią vaistinę ir apsiuostinėsiu, ką čia galėčiau nusipirkti.
Vaistinės šitos yra, bet pasirinkimas toks platus, kad net nežinau ką išsirinkti iš tokios gausios pasiūlos
todėl ir išeinu nieko nepešus, nes galva susisuka
Bet kokiu atveju ačiū, vistiek kažkas tai turi tikti, negi vaikščiosiu visą gyvenimą tokia bjauri 

Aš gal Laimą nusipirksiu, bet dabar prisiminiau, kad ryt į Kauną važiuoju, tai ta proga prasinešiu pro normalią vaistinę ir apsiuostinėsiu, ką čia galėčiau nusipirkti.
Vaistinės šitos yra, bet pasirinkimas toks platus, kad net nežinau ką išsirinkti iš tokios gausios pasiūlos

Tai va siūlyčiau pasiskaitinėti kad ir toje pačioje SM apie kosmetiką jautriaodėms. Matyt yra kažkokia panaši tema

Iš Rasos asortimento yra serija jautriai odai (ružava). Drėkinamasis kremas iš šios serijos beveik visoms jį bandžiusioms patinka, kiek teko SM skaityti

O iš bandytų kremų jautriai linkusiai į alergiją odai galėčiau patarti iš Weleda (man patiko kremai su migdolais ir ypač su irisais), galbūt kai kas iš Biodermos (nors keletas produktų to gamintojo visgi mano odą nemažai dirgino, būtina prieš perkant išbandyti), Avene. Jeigu oda sausesnė, tai yra krūva kitų gamintojų kosmetikos, kuri hipoalergiška - ir LINOLA FETT kosmetika (ši tikrai neturėtų sudirginti, nebent gali kimšti poras), galbūt kažkas iš Eucerino. Mano pačios oda nėra tiek dirgli (jeigu pataikau tinkamus produktus), kad ieškočiau kažko būtent jautriaodžiams, alergiškai odai.