Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 19, 12:03)
tylu čia... šiaip užėjau, pazirzti smile.gif ar važiuotumėte į ameriką vienos, be vyro? aš mat imigracinę vizą gavau, o vyrą ambasadoje praspyrė... viskas aukštyn kojomis... m? smile.gif

ziurint kokie santykiai su vyru butu, jei zmogus brangus ir viskas OK tai nemanau, kad amerika verta isirusios seimos.
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 19, 19:03)
tylu čia... šiaip užėjau, pazirzti smile.gif ar važiuotumėte į ameriką vienos, be vyro? aš mat imigracinę vizą gavau, o vyrą ambasadoje praspyrė... viskas aukštyn kojomis... m? smile.gif

Cia jau reiktu paciai sau prioritetus susideliot, kas svarbiau: vyras ar Amerika. Ir viena, ir kita suderint bus sunku.
Atsakyti
Sudetingai cia Jums, bet jeigu kilo klausimas ar vaziuotu kuri nors be vyro i Amerika, tai manau priklauso nuo to kiek tas vyras brangus ir kiek rupetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2011 02 19, 19:07)
O tai gali ir taip būti, kad dalyvaujate lošime kaip šeima, o vizą duoda tik vienam? O jei yra vaikų tai kaip tokiu atveju? Kažkoks keistas atvejas, nebuvau girdėjus kad taip būna smile.gif

Pataisysiu - dalyvaujama ne kaip seima (juk ne seimos anketa siunciama, o vieno jos nario ir tik prirasoma kas sutuoktinis/vaikai ir tt, t.y. kiekvienas seimos narys gali pildyt anketa), o kaip vienas asmuo. Tai naturalu, kad laimetoja/laimetojas gauna, o kazkas is jo/jos seimos ne, nes kazka pamelavo/del sveikatos ar pan.... Na turi but rimta priezastis, taip kaip ir paciam pagrindiniam laimetojui negaut del kazko...
Atsakyti
Turime vaiku... vizas gavome as ir vaikai. Vyras - ne, yra tam priezasciu... Vaziuociau su mintim (ir vaikais), kad po kurio laiko vyras prisijungtu, bent taip pasake mums ambasadoje - kuri laika pagyvenus JAV, galima prasyti seimos susijungimo...
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 20, 15:02)
Turime vaiku... vizas gavome as ir vaikai. Vyras - ne, yra tam priezasciu... Vaziuociau su mintim (ir vaikais), kad po kurio laiko vyras prisijungtu, bent taip pasake mums ambasadoje - kuri laika pagyvenus JAV, galima prasyti seimos susijungimo...

tas kuris laikas ar ne kokie 10 m?
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 20, 08:02)

Tas seimos susijungimas, kai tu esi tik su ZK gali trukti begale metu. Del tos priezasties, kur nedave dabar gali neduoti ir ateity.
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 20, 15:02)

Kokio amziaus vaikai ir kiek ju? Kurioj valstijoj planuotumet cia apsistot ir ar turit pradzioj ka nors, kas padetu ir pas ka butu galima pagyvent nemokamai bent jau kuri laika? Kokio lygio pacios anglu kalbos zinios ir koki darba planuojat cia dirbt?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 02 20, 17:14)
tas kuris laikas ar ne kokie 10 m?

5 metus

QUOTE(D.H. @ 2011 02 20, 17:41)
Tas seimos susijungimas, kai tu esi tik su ZK gali trukti begale metu. Del tos priezasties, kur nedave dabar gali neduoti ir ateity.

sutinku
Atsakyti
Ambasadoje konsule mums pasake metai - pusantru tas seimos susijungimas gali trukti. Tai va. Esme ta, kad esu pasimetus - nors faktas, kad vyrui nedave vizos, nebuvo labai jau netiketas, bet vis tiek... neplanuotas. Planavom, kad gaunam vizas visi, jis isvaziuoja, as su vaikais atvaziuojam paskui - apsidairyt, jei kas netinka, atgal baiginet kas pradines mokyklas, kas universitetus (as studijuoju cia, LT). O isejo viskas ne taip smile.gif
Anglu mano - na ka as zinau, vidurines lygis, suprast suprantu, susineket galiu berods kiek pamenu, bet tikrai ne laisvai. Pritempti iki reikiamo lygio galiu, nes su gramatika viskas ok, praktikos truksta. Konkreciu planu neturiu. Tiksliau - turiu - vaziuot ir uzkariaut smile.gif Nemokamai pagyvent neturiu kur, zadu nuomotis. Darbo pasiulymu neturiu is anksto, o ir zinau, kad ten dabar nelengva. Bet dabar labai nesaldu ir cia, bent jau mums. Zinau, kad dura, bet kartais pagalvoju - o kodel gi ne??? Visa gyvenima sedejau ant lygios vietos uzkepali padejus... pavargau smile.gif
Is principo as jau kaip ir nusprendziau. Mano planas toks - skrisiu i Cikaga kovo gale ar balandzio pradzioje apsidairyt ir sulauksiu dokumentu. Viena, be vaiku. O paskui ziuresiu smile.gif Pe rta menesi iki isskridimo pasimokinsiu papildomai anglu, jei tai ka macys smile.gif
Dabar ikreskit man proto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 20, 12:05)
Ambasadoje konsule mums pasake metai - pusantru tas seimos susijungimas gali trukti. Tai va. Esme ta, kad esu pasimetus - nors faktas, kad vyrui nedave vizos, nebuvo labai jau netiketas, bet vis tiek... neplanuotas. Planavom, kad gaunam vizas visi, jis isvaziuoja, as su vaikais atvaziuojam paskui - apsidairyt, jei kas netinka, atgal baiginet kas pradines mokyklas, kas universitetus (as studijuoju cia, LT). O isejo viskas ne taip smile.gif
Anglu mano - na ka as zinau, vidurines lygis, suprast suprantu, susineket galiu berods kiek pamenu, bet tikrai ne laisvai. Pritempti iki reikiamo lygio galiu, nes su gramatika viskas ok, praktikos truksta. Konkreciu planu neturiu. Tiksliau - turiu - vaziuot ir uzkariaut smile.gif Nemokamai pagyvent neturiu kur, zadu nuomotis. Darbo pasiulymu neturiu is anksto, o ir zinau, kad ten dabar nelengva. Bet dabar labai nesaldu ir cia, bent jau mums. Zinau, kad dura, bet kartais pagalvoju - o kodel gi ne??? Visa gyvenima sedejau ant lygios vietos uzkepali padejus... pavargau smile.gif
Is principo as jau kaip ir nusprendziau. Mano planas toks - skrisiu i Cikaga kovo gale ar balandzio pradzioje apsidairyt ir sulauksiu dokumentu. Viena, be vaiku. O paskui ziuresiu smile.gif Pe rta menesi iki isskridimo pasimokinsiu papildomai anglu, jei tai ka macys smile.gif

bet tai as pirma karta girdziu, kad sutuoktinis gauna ZK, kitas - ne g.gif schmoll.gif aishku, linkiu jums geriausiu sprendimu ir sekmes drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilia123 @ 2011 02 20, 21:05)

Na man rodos nera ka krest - protingai mastot ir renkates. Teisinga pradizoj vienai vaziuot, kad apsidairyt, paziuret kokia situacija, kaip viskas patinka ir pan., o ir lengviau su nuoma - galima tik kambariuka pradzioj nuomuotis, nereikia buto. O paskui jau ziuresit kaip kas gaunasi ir pan.
Atsakyti